PLUGG!

Även fast man inte behöver CAPS LOCKS på rubriken för att den ska bli stort så hade jag ändå det för att UTRYCKA mig starkt att jag måste plugga. Lyssnar på värdelösa petter just nu. Han sjunger tsm med en smurf. Det låter inte bra men jag är feeeeett lat och orkar inte att resa mig och byta så måste lyssna klart hela låten. asso får rysningar av fel skäl. LOL.

Aja, vad ska jag göra. Jo plugga men jag har så liten stubin ibland.. Så jag var tvungen för paus. Det är jag fan vääärd! Nej igentligen inte.. jag har inte pluggat.. Bajs på er. SKÄÄÄMTA! aja, ska plugga nu.. typ.

BYE!




E! som i ellen. G! som i groda. O! som i otrolig.

Hehehhe, here come the foton! ;).



hehehehehe

aaaaah!

smile!

haah,

i know i´m craaaazzy! men ni borde vant er vid det hära laget! xD

hehe

tjoooo

yeah!

haha parti

love

h





sudddig







o shiiit



knh

im boooord

im the beeest

c00ling

hahaha fuck face!!

my hair!

lick it upp!

HAHAH asså lyssnar på en rock låt och dem har typ sagt den meningen sjutioelva gånger och skrickit lite i mellan!
aja, sorry för alla rubbade bilder. Jag satt sorgligt ensam hemma och skulle plugga. För att underhålla mig själv så lekte jag bimbo medans jag pluggade sedan så skulle jag ta ego bilder fortfarande i bimbo rollen och ett fotto blev två och två blev betydligt fleer.. em ja.. HOOOST HOOST!

bye!


äta äta äta

haha, tjockar mig inte längre det är bara så att jag ska käka nu ;). Har i för sig inte tränat men tagit en massa ego bilder ;). Ah,m ska käka nu sen kommer dem!


hahahahahha!

Jag var för en stund sedan tillräkligt uttråkad föör att inte bara kolla kissies blogg utom ävens hennes brorsa. Jag hade svååååår trisdes! Och då hamnade jag på ett vidio inlägg av honom då han typ pratade om "analsex" ja, super normal blogg jag veeet. Vilket fall och då slutar hen med och säga "och det har ju blivigt väldigt populärt!" Och mamma som var i rummet ba: ellen.., vad hade blivigt väldigt populärt?!

Jag som då bet mig i hela min mun för att inte garva klämde fram ett surt "inget" (jag e sur på mamma)
och tog datan över ansiktet så att hon inte såg mitt face medans jag assgarvade och gick till mitt rum. Och jag ska igentligen plugga AZZET av mig just nu men gick till mitt rum för att blogga i stället...hehe..

okej det lät roligare i mitt huvud, då varre en jätte lustig röst i mitt huvud som sa det :3

k, ska inte skriva mer.. bye ska plugga nu.. bull shiiiiiat

tjockis...

Haaha, äta när man har tråkigt.. bra ellen xD
aah, nu måste jag värkligen börja träna. Och efter camping tripp så blirre HÅÅÅÅÅRDASTE socker och fett löftet!
shiiiiiiiit. Usch. Måste nog sluta kolla på tv såg precis en super söt tjej i min ålder (haha miiiiisstolk) som FÖR I HELVETE SÅG UT SOM EN AVATAR! Det ända som saknades var den blåa huden, hah.

aja. Inget hindrar mig nu för att träna.. Em, tja. Jag gör nog det efter att jag suttit vid datan!
Nu sitter evert  och skäller på mamma som en jävla bull-dog för att hon inte kan everts läxors svar. Ja baaad mamma asså. Lixom låter sin son göra sina läxor själv och låter honom hitta sin egen info.. baaad. Men nu är inte änns fallet så. mamma hjälper evert och försöker hitta info och ger alla svar. och när hon inte hittar det så får evert psyko bryt och typ dampar sönder.

åh, dampbarn snälla.

Aah, bye now!


Så jävla ful, ful, FUUL så ful.

Haaha, hade bara lust att skriva det. Om du sitter där hemma framför datan och muppar dig så tro inte att det är till dig. För det är det inte. (asssssså om du inte ser jävligt rubbad ut)

DET ÄR TILL FUCKING JUSTIN BEIBER!
95% av alla tonårstjejer skulle få panik om Justin Bieber stod på toppen av ett 20 våningshus, beredd att hoppa. Om du tillhör dom 4% som skulle ta med sig popcorn,Godis,Mobiltellefonen och vara beredd på att, fota,ringa sina vänner och samlas nedanför byggnaden och skrika JUMP! JUMP! JUMP!

För nu är det faktist så att det finns 1% eller mindre som skulle komma dit med värsta gangsta gänget med värsta bassssssssocan och säga "saay hello to my little friend BIATCH" Och skjuta den jäveln ner från taket! Om han typ började sunga eller typ inte ville hoppa, det vill säga.







och ja, jag tog bilderna från din blogg linn. x3

Puss och god natt ska ligga och hypervelintrera!
HAHAHAHAHAHA! och ni fattar inte varföööör!


God mooooooooorgon!

TJÄÄNARE! Ska snart tagga till solan men tänkte att jag antagligen hinner med ett litet inlägg lixom.
Jag har sovit i mitt stora fluffiga täcke och det var sjukt najs! Det är på bredden typ två meter! Och längden två och tjugo! Det var ganska varmt men super sköööööööööööönt ändå! Och nu sitter jag i min nya sotol och gungar lite x3.

I daaaaag ska jag
gå i skolan ;), sen sitta hemma och stäääääda mitt rum -.- LOOOL. Sedan så kommer jag att gå på dansen och sedan duscha och sedan typ dö i min säng tillsammans med bettan (min dator) Tänkte att jag var tvungen att döpa den så tjocka bettan fick det bli :D.

Whaaaat eva! Ska draaaa nu så puss och kram så länge alla ÜnderbAra!

p.s sorry för dålig uppdatering..


DEEEET e ganske moffigt

min nya ring ;).

Måste rusa måste pluggggga !

Men usch! Nu har jag skit mkt att göra! ALL JÄKLA SPANSKA KAN TA SIG I RÖÖÖÖÖVEN HELT SERRRRRIÖST JUST NU! Inte kul, och ändå sitter jag här nu asså. SUCK, men jag somnade typ halv två i går natt så jag DOOOOG när jag var tvungen att gå upp. argh! Och sen ser mina ögon helt svullna ut runt om och är jätte småååå!

Hoppas det ger med sig. Aja, nu måste jag draaaaaaaaaaaaa. Puss och bajs harre naaajs!

lovely and me ska till centrum i daaa! Tihhi!

You can run but. then you have to come back later

Nu mååste jag värkligen plugga sen vill jag sova och sova gooooott!
Jag ska sova till ett i morgon jag ska sova så himla länge asså! YEAH!

sooooova!


Hah! Man kan ha kul i en hälsobutik!

VEEET NI VAD!? Det är faktist sant! ^^

MY FOOOOOOOD!

Linn= gammal gubbe som inte ser ngt ^^

LINNS FOOOD!

Hahaha, detta var Linn oh jag i huddinge i torsdags xD

New!

Japp, jag ska ha starkare linnser. På Vänster ska jag ha: 3. På Höger ska jag ha: 2,75
Japp. Nu vet ni det och eran kunskap om mina linnser blev större!

Nu när allt tråkbåk är över kan jag skriva om lite SUPER-tråkbåk. -.-'

Jag måste plugga som fan på våran SO/Historia/Svenska läxa som e tills på måndag och jag har typ 7 vg frågor kvar och typ alla mvg frågor kvar... SEN ATT MAN MÅSTE KUNNA ALLT ÄR JU FAN FÖRSKRÄCKLIGT!
Yex-box.. it´s LOL!

Whaaaaaat eva! Sen så kommer jag ändå ha mys i helgen becuse att vi ska till LAAAANDET YEAH!
Ska bli jätte najsigt. :D.


MY WALL:

super het va?! :D.

P U S S P Å D I G

HEJ ALLA ANDRA! sitter i min säng typ helt utmattad, vet ej varför gör det bara. Ska igentligen plugga men asså, jag pallar fan inte. Sen har vi en annan liten pluggis i familjen som heter evert som är väldigt muppig för tillfället!
Ytters irriterande litten mupp som springer omkring. SUCK!

Inte kul med läxor! NOT FUNNY!

Men något som är jävligt funny är ju att jag har tillbringat dagen tillsammans med Linn! Vi hade superduper kul!
Vi möttes i centrum sedan gick vi och käkade på subway. Mmm, det var super gott! Sedan var det ett jävla HYPERMONGO sm var ganska FEEET som gick förbi mitt och Linns bord och då så välte han ner Linns cocacoola så att den hamnade på golvet och allt spildes ut! Han vände sig inte änns och sa förlåt han gick bara vidare som ett jävla MONGO! Men linn fick en ny dricka. SOM TUR VAR! Annars jävlar! Sen mötte vi oliver där, han satt och käkade med oss, vi pratade lite och Linn och jag käkade upp och den drog vi och sa hejdå.

Sen gick vi runt i huddinge och hade kul ;). Sen så köpte vi glass på macka donken och sen drog vi hem. Vi fick skjus av mamma hem! Då åkte vi hem till linn och chillade där! Sen vid åtta snåret stack jag hem.

Och då käkade jag middag och sen hamnade jag här typ ;). Nu måste jag nog plugga asso.
Aja, puss och lek!


YEEEEEEEEES!

Vet ni vad värdens bästa dadi håller på med? HAN TAPETSERAR MITT RUM! Det kommer verkligen bli skit snyggt det säger jag bara! Det är tre vita väggar och en fondvägg med hundkex på (O.B.S ALLTSÅ BLOMMAN INTE NÅGOT JÄKLA HUND-GODIS!) Sen ska jag ha ganska färgglatt i mitt rum. Med kuddar och annat. Sen så ska min garderobs-dörr vara också vit och man får rita på den! Najs hu?! 

Jaag veeet! Men ni får ta och ursäkta att jag har så dålig uppdatering! Skulle väldigt gärna lära mig att mobil-blogga asså! Det hade varit najs! Om ni vet hur man gör SKRIV EN KOMENTAR!

Men whatever, tack i förhand! Sen i dag så har jag varit med Tilda och suttit uppe i träd, spionerat, pratat om o***n, kollat på värden upp och ner. Ramlat på asfalten och legat där och garvat. Haha, sedan har vi varit tråkiga och suttit vid datan och defenetift FAJTATS om datan! Haha, sedan har vi lekt med en stor boll. HA-HA-HA-HA!   

Har haft sjukt kul i dag så ska bli skönt att chilla lite!

kiss 'n' hug!


ARGH!

Hellu, i'm are in pain right now so, i will not wright BUT i just wanned to tould you that i'm ALIVE!!!

Just by the way!


Godmorron alla trötta!

Tjenare, vaknade aldeles förtidigt i dag typ tio över åtta. Då hade jag en timme på mig att göra i årdning mig och det var ju bra tänkte jag. MEN nu har jag en massa tid över och det var ju inte meningen!

Ah, ska ändå börja dra mig till skolan "SNYFFT" och ha en tråkig dag sedan sticka till dansen! :D.
Aja, en bild på o u t f i t e n!

Tro vad ni vill men jag har inte redigerat den. Den blev så vit. -.-

em. okej. den såg vitare ut på kameran.

åland!

Yes i promes you that soo, here it comes! Ja, nu ska jag ju berätta om min fantastiska helg som var tja, fantastisk tror alvarligt att jag gick upp ett kilo. OMG ELLEN STOP ETATING LIKE A PIG! sorry, var bara tvungen att skriva ^^.

Whatever, på lördagen så sticker vi på morgonen och åker bil och lyssnar på fetting bra musik så stort plus för det. efter två timmar e vi framme och då börjar alla typ stretcha efter den långa bilresan. Okej inte alla. Okej ingen men tro mig alla ville! okej kanske inte alla men jag ville! Okej jag tänkte inte på det...

Okej nu byter vi ämne.. -.- 

Men vilket fall, vi kom dit käkade lite mackor sedan vid två så stack vi och sen var vi där och skrev på lappar och sådant. Sedan gick vi på båten och då så gick vi direkt till buffen. vi satt där och sedan så hämtade vi jätte good mat! MUMMS! Sedan spelade vi lite ytte pytte. Då gick det fett bra för mig! Sen käkade vi efterrätt och tro mig det var sjukt gott! :D. Sen så spelade vi mer xD. Och hela dit resan ägde jag jag kanske hade sextio+ spänn!  (alla började med 50.. xD) Sen på tillbaka resan så gick det ganske host host SOPPIGT för min del! Men inte för evert och alex. 

När deras pengar var slut så fick evert fem kronor och han förvandlade dem till trehundra spänn.. 
OMG! Medans min tur försvan. Sen så kom den typ tillbaka när det var tjugo min kvar och jag hade mina 35 kronor som skramlade ganska tyst.. Medan evert och alex BADADE I DERAS JÄVLA PENGAR! 
Sen på kvällen chillade vi sen gick vi till säng ganska tidigt! 
 
Ah, sen på morgonen stack vi. Ah, det var min resa! :D. 

BILDER! 


smexigt fille HAHAHA xD

ännu smexigare alex xD

the boys :), exept filip.

me.

på väg mot båten!

stenar.wow.

lite trött vid ögonen eller?! -.-

ÅÅÅLLLLAAAANNNDDD!

my food :D.


the enarmade bandit!

ser ut som om filip kan vinna lite stålar här asså!

här van jag määäst!

manny manny MAAAAAAANNY!

moi!

skithöarna som van en massa pengar! :@

Aja, kiss en love vi hörs i morgon!

.

Ah, ingen rubrik. Sitter brevid älskade syster och är inne på datan. Det e najs att bara chilla med lilla foten :). På torsdag ska jag och Linn vara och göra ngt kul och i helgen ska jag på dans och sedan till landet och grilla och säga hejdå på riktigt till sommaren. Asså, man dör brevid märta jag tror att jag typ suttit garvet i halsen flera gånger man ba tjenare. -.-

aja, i dag ska jag fortsätta att chilla och plugga lite gran.
Märta håller på och tvingar mig att gilla en maaassa saker på hennes fb så att hon inte ska vara mobbad.
HAHAHAHAHAHAHHA!

underbara hälsningar.
/e

Em.. tja ååååland.

em kanske gör det i morgon eller något. Jo i morgon!
Jag görre i morgon inte senare! HA! Nu ärre bestämt bra. Done. PUNKT! Okej jag drev lite. I dag så vaknade vi (jag) utvilade i Håkans, Kattas, filips och alex gäst stuga och sedan gick vi upp och åt en riktig brakare frukost sedan åkte vi bil till märtas match sedan åkte vi hem och sen har jag suttit vid datan..

Kul dag xD
ah, men jag skriver tråkigt jag vet. bajs.

I´m baaaaaack!

tjenare alla jag är tillbaka! Åland var helt toppen men jag orkar inte berätta om det nu så ni får helt änkelt ta och vänta! Och sen tog jag en massa bilder.

MEN.. i could give you alla a sneeeeeekpeeeeek: Evert van typ trehundra spän av fem kronor som han delade med alex. Dem var ett team.

Aja, nu ska jag chilla!




Puss och bajs harre najs!

ÅLand

Tjenare vad ska hända med bloggen då rå?! NO BLOGGING!
Men, det gäller bara lördag och söndag och jag ska ta en massa bilder så "DONT WORRY"
Hehe, jag e typ hyper har typ knarkat "tuffi frutti" godisar nu på morgonen! Nu ska jag ladda mina batterier till cameran annas blir det inte några bilder at all!

Hehehehehhe, ska tagggga nuuuu! MU!


Biggie biggie love to you!

Haha, jag tänkte inte när jag skrev rubriken till mitt försvar! xD!
I dag har mycket hänt men jag har haft så tråkigt och ont att jag bara vill huga av fot helvetet!
Kännslan är så jävla obehaglig det är fucking UNBELIEVABLE!

aja, har bringat fyra och en halv timme på sjukhuset och rönkat foten.. Asså PAIN IN MY ASS! Det var så himla jobbigt så sjukt jobbigt och jag fick rönka om typ tre gånger man ba WTF? -.-' Suck asso.

Men sen kom mamma och jag hem med det glada beskedet att min fott var helt okej! Och mamma frågade skönaste frågan till mig xD.

Mamma: Så du är inte besviken för att det inte var någotning va (alltså inge fel med foten)?
Jag: WHOOOT?!
Mamma: jaa..
Jag: i helvete heller...

haha, aja. Sen kom jag hem och skulle sätta mig vid datan och relaxa men då ska vi kolla på Kick-ass och dem var mega bra! Den var inte såhära som amrecanska filmer kan vara då man fattar hela filmen efter typ tio minuter den var skit bara asså man var chockad till slutet asså! Den var super bra, jag rekomenderar lungt den!

Aja, nu ska jag chilla någon annan stans! 






Jag vet jag e perrvig som visar upp min FOT på bloggen men whot ever!

/later

 

Sitter i skolan.

Fan dethära! Vi hade ingen gympa kunde sovit just nu! FAN FAAAN!

haha

.

Det var värre en vad vi trodde... Fan asså man får fan leta jävligt noga efter klantigare..

Min fot gör ont..

Ska snart åka till Peter och kolla min fot. Sorry för dålig uppdaterning men ibland blir det bara så...

GOdnatt!!!

Har pluggat, em typ. Men aja. Måste sleepa nu. Nä men alvarligt jag ska krypa till sängs nu! ;)
KARAMIS!


Rock 'n' roll!

Hejsan dejsan hur e läget! Sitter i data salen och SKA plugga SO igentligen men det var skit tråkigt..
Jag har sjukt ont i mun fot sedan dansen i går. Den är jätte stel. I går så åkte jag till skärholmen och köpte ett par spets leggyeans och ett under linne med mami. sedan åkte vi runt till Jysk, Siba och Ikea på gakt eftrer en sako-säck.  Men vi hittade ingen. MEN vi hittade en jätte snygg emm.. "stol" för 200 spän :D

Men i alla fall, när vi åkte runt med bil så lýssnade vi på en gamal hårdrock skiva som heter "heavy danc" O...''

DÄR STÄNGDE JAG AV DATAN NÄR VÅRAN LÄRARE KOM IN! DETTA RADERADES OCH ISTÄLLET SKREV JAG ETT INLÄGG MED TEXTEN "ARGH" xD


Jag är fast i mitt hus..

Min fot gör så jävla ont! Jag är verkligen fast. Jag kan inte gå runt utan att det gör skit ont!
 Det är som att ha en  boj runt foten. Det är verkligen inte skönt! ARGH! Whatever.. okej inte alls whatever när jag tänker efter... Det är inte skönt asså. Det e ganska svullen inte jätte men ganska. I vilket fall.

I dag på matte lektionen som var våran sista så fick några av oss sluta bara att vi tog ett papper med oss hem!
YEAH! Vi blev skit glada och stack på dirr. Sen en liten stund senare så gick jag in till dem som fortfarande pluggade och sa typ: HAHA, JAG HAR SLUTAT!!! och dansade seger dansen. Och då DAMPADE monika ut och nu ska jag ENSAM stanna kvar nästa lektion.. -.- Asså chilla.

Asså, jag älskar hård rock (en viss typ av den)  jag hörde det på Heavy dance skivan och jag DIGGAR det stenhårt asså! :D :D


ARGH!

Hade skrivigt VÄRSTA blogg inlägget son kom min lärare in och jag var tvungen att trycka ner allt skit snabbt innan han såg så AAAAAALLLLLLLLLTTTTTT försvan!!! BAJS!

Ellen pellen plutt!

god morgon alla! Hela familjen vaknade i natt av att brandallarmet gick. Men det var inget, men jobbigt att vakna mitt i natten! -.-' Men aja, sedan sov jag gott och när man vaknade så kunde jag fortfarande chilla i sängen i tjugo minuter! Riktigt soft och minutrarna bara seegade förbi! AAAAH, vad najsigt det var!

Sedan gick jag upp klädde på mig och käkade sen hamnade jag här. Ska gå om en kvart sådär sedan efter skolan ska jag ta bussen till skärholmen! Och möta mamma där! :D

o u t f i t:



Snygga yeans eller?! ;D

tuff man e asså!
xD

ska hasa mig till plugget dårå! puss och bajs!


God natt alla!

Ska krypa till sängs nu. Jag e ganska trött, har haft ont i foten. Eller mer som ett obehag häldre ont än obehag.. aja, sedan har jag myst och chillat med linn-i-pinni i dag! M y s i g t!

Aja ska tagga nu ;).
SLEEP TIGHT!

 
sov gott mina sötnowsar!

Nämen tjenixen!

Hej det är jag igen! Sorry för att bloggen är så tråkig nu för tiden. Jag e typ tråkig. Men asså, jag är ju sjuk så varför inte utnyttja det och säga att det är därför? :O man e ju bra smaart! Eller tja, sjuk och sjuk.. Förskyld om det räknas. Vilket det kanske inte gör. Aja, nu byter jag ju ämne från the fakt that I´m a boring littel Sh*t

Sorry, aja, ska tråka i morgon sen ska jag till dans och snappa upp lite lördags danssteg.. Den som är den mäst utväklade lixom. Och den är extra svår.. ah och jag kommer BEHÖVA missa den 3 gånger. En gång är redan missad så två gånger till.. x(.

----- Jag var nere och tjuv-lyssnade på mamma och pappa när dem pratade om mig.
Och när dem sa: Ellen är ju synskadad tyckte jag dem sa: Ellen är ju utväklingsskadad...
Och jag ba: WHAAAAAAT?! men så sa dem ju inte... >.<

Aja, ska fixa med mitt rum sen ska jag trääna!

Från och med nu ska jag träna varge dag och ha godislöfte! Yeey!


har varit med gullis i dag som
ni redan veet ;).

Det är jag och linn på bilden...


*

Tjenare! Nu ska linn dansa! ska bara garva lite sedan kan jag börja blogga. *Garvar* Klar ^^.
Nä driver bara, i dag slutade vi halv tre sedan så vid tre kom linn hem till oss och vi har myst och garvart lite, nu så ville båda blogga lite :). Jepp, så ärre vi lyssnar på en bra låt som tre ungar har gjort en musik-vidio till och jag vill kolla på hela den så ska nog göra det xD.

Sorry för tråkbåk.

ingebildjagvarfulpåden...


"I want a co*k"

Jag kom precis och tänka på ett litet missöde som hämde när vi åkte till egypten förra året.
Jag borde verkligen lära mig att utala engelska innan seriösa missförstånd drabbar mig och alla inblandade.


*Jag och min familj och en annan familj åkte till egypten i november. En av kvällarna gick vi till en resturang vi "barn" satte oss vid ett eget bord och föreldrarna ett egert bord* Snart så kommer en servitris till vårat  bord... -.-

Servitris: What do you want to drink?

Alex: Cook please.
Märta: Cook.
Evert: sprite. (typ som 7-upp)
philip: cook.

SEN när vi kommer till mig... -.-'

Jag: I want a cock!

Servitrisen *som håller sig för garv* : Your drink come sune.

asså jag minns inte exakt vad dem andra sa vad dem ville dricka MEN jag mins mycke bra det jag sa...

Godbye,..


Den goda drycken eller...

ja ni fattar... -.-'

/ellen


God morning every!

Tjabatjena! Har precis käkat frulle och tagit lite godis, hehe, jag är sjukt täpt i näsan jag kvävdes typ då jag sov. Jag vaknade ibland för att jag var tvungen att börja andas med munnen. Not fun.

MEN min fot är bättre :D. Det gör fortfarande ont men inte lika mycket :D.
I dag ska jag chilla och inte göra ett jävla piss! HAHA!

Blöggar mera när jag har blivit rastlös!
CHAO PÅ DEJ!


HAHA! gammal bild som jag och linn ritade xD



Em.. asså med texten menade jag: you know who rules!

Oxå gammal bild xD

Back from the shop!

Yenare every! Jag har precis kommit hem från "HEMMAKVÄLL" i hudding. Mamma och jag köpte godis och hyrde film :D. Vilket fall gör min fot gör skit ont just nu, den e lixom svullen inuti.. ah det e weird!

Snart ska vi äta middag. (jag vet sen middag. men den brukar vara senare xD)
Och sen ska vi kolla på film. och äta godis. Även fast det känns som om jag är mätt.
hehe...


Tjenaaaare!

Hejsan svejsan ellen is talking to you! Sorry för den väldigt dåliga uppdateringen men det har ialla fall bara blivit så jag har lixom inte hunnit skriva något lixom. Jag funderar på om jag ska ha frågestund... Ska jag? Skriv det i så fall ;).

Denna helg började med att jag stressade röven av mig efter skolan för att jag skulle till en bio. Sen då vi sticker till presbyron för att köpa remsa så funkar inte mammas kort -.-' .. Men vi hämtar ut pengar och SPRINGER till tåget. Sen så kommer jag i tid till sergel och jag möter Chilly, Dessi och Emelie. Sen lite senare kommer Ant-man och oscar. Skit sköna killar xD. Hahaha, sen gick vi in till bion och det var så himla soft asså! HEHEHE!

Sen skulle vi hoppa ner från en trappa och då vrikar jag foten.. smart ellen.
Sen drar vi hem till oscar och flummar (hehe!) där och käkar middag. Sen vid halv nio så sticker vi. (Jag dessi och chilly) hem till oss för jag skulle SOVA ÖVER! sleeeeeeep oooover! ;). Sen så flummade vi lite mer och spelade in musikvidios. Vi var: HIPPIES, FJORTIZAR OCH EMOS! Men emos filmen försvan!

Sen vid tolv kolla vi film till halv två. Vi såg i tacket lyser stjärnona. Sen somnade vi typ två sådär. Sen vid nio MÅSTE vi vakna och käka frulle sen MÅSTE jag hem.. Men sen i dag så har jag varit på lunch med tjejorna det var najsigt :D.

E skit mätt fortfarande. Michans kycklingen var fett god och Evelinas och mitt ris var oxå gott. Vilket är ett under becuse... JAG SUGER PÅ MATLAGNING!

Haha,bye alla Underbara! 


glad :).

ellen is sad.

min statestik kan ta sig någonstans :/..

U n d e r b a r t...

Hellu everbody! Kom precis hem från skolan, det har varit najsigt i dag var med poolarna och sådant :).
Sedan kom jag hem och käkade fil med flingor sedan så satte jag mig vid datan! Jag hinner typ aldrig vara vid datan! Detta e första gången jag e det på två dagar! It´s INSANE!!!

Även fast jag absolut inte gör något på dagarna så är jag typ alltid stressad! :O not good. Tänk då näär jag gör något! Shit asså, skulle villa göra ngt i dag! Jag vill inte vara en nolifer som Evert!  

BTW: jag kom på en massa nya smailisar just nu!! 
 (:p 
           ):p    
                       O:p
                                S:p
                            

alltså alla smailisar aom går fast med ett "p" vid ögonen! Då blevre en smailis med käpps!!!
Visst äe jag smaaaart!!! 


/e   

Tjenis p*nis!

Haha, gissa vad min fulständiga rubrik är! ;). Förut när jag inte bloggat lika länge så tyckte jag det var skit boring att blogg! Just nu ÄLSKAR jag att blogga! Man ba: hehe.. ;).

ah, i dag har Pinnen och jag Chillat i huddinge och sen drog vi hem till mig och flummade. Jag har typ träningsvärk för hur mycket vi garvade sönder asså! Haha, vi gillar att flumma asså xD. I huddinge så fikade vi på don chicka banna och vi mös lite och pratade skit ;). Haha, nooot! vi hade hedeligt bästisprat. You know..
Sen gick vi runt och flummade. Asså sorry för ordförbruket av ordet "flummade" Men det är den lättaste beskrivningen av vad vi gjorde xD. Men jag har varit flum... Hyperaktiv, hela jävla dagen i dag.

Jag hade typ närvsamman brott på matten.. Haha, men sen gick vi och tigde godis av alla valstugor! Hehe, sen gick Linn och drev med en av mupparna och jag stod bakom och asgarvade. MWAHAHA! Vi hade iaf sjukt kul.
Haha, sen åkte vi buss hem opch när vi gick hem till mig hade vi skit kul asså hahahhaha, Vi träffade på en sprinkel och jag sprang igenom den och Linn stod där och fångade vatten i munnen. till våran stora förskräkelse så kollade ägaren på... whooooooooops...

aja. Sen kom vi hem till mig och hade sjukt kul :). Nu ska jag snart äta middag sedan ska jag plugga engelska!
Bye bye!

hehe xD

God morgon...

Tjänare! I går fick jag inte sova i mitt egna rum för vi håller på att måla om och greja. Så jag skulle sova hos evert fast han gjorde allt för att irritera mig. Och som den fucking fem åring... åh.. han var så.. pain. in. the ass. 
ÅH! Men aja det slutar med att jag sov i allrummet! Och det var ganska mysigt! :D

M y   o u t f i t


Linne: Bikbok
Över tröja: Bikbok
legjeans: Gina!

/puss på er!

denna phone is ju bra looking.

Hehe. Det mäst underbara språket måste ju vara svengelska xD Men denhära telefonen var ju fett snygg!

Mwaahahaha!

samsung!!! ARGH!

Bajs mobbe, I don't like you biaaatch! Det går inte att lägga in bilder från mobben till datorn och man kan inte lägga in musik till mobben. min mobbe e retarded! A fucking RETARD!  Sen försviner batiriet på en sekund!
Okej jag gillar min mobbe men asså.. inte just nu.

Jag ska nog sälja jul tidningar och vinna en. Jag har ju haft min i ett år nu xD.

Btw: tycker ni inte att det är charmigt när era pappor pratar med tv:n?! HAHAHA!

Och btw igen jag fick visnings ex:et så den var fett repig från början. Och mamma betalde ändå fullt pris för den men tjenare mamma vet du vad "pruta på dåliga grejer" är eller? -.-

Perkule!

PERKULE! Jag mår dåligt, jag känner mig fan förlamad! Inte okej! Jag vaknade i tattatermosen och mådde bajs! Jag hade så ont i ryggen att jag knappt kunde gå upp. Men det höll jag inom mig istället för att gnälla som en baby som någon annan gjorde HOSTevertHOST. Aja, sen gick vi upp till mormor och morfar och käkade frulle!
Det var super mysigt, sen så kollade vi på "chears" med morfar och jag blev helt förskräkt!

Det var typ två syskon som hade gjort barn och nu var syrran gravid och syskonen satt och gulade vid matbordet... -.- Sedan då mamman frågade varför så svarade syrran. "Jag hade tröttnat på att bara sitta hemma!" Och brorsan bara "jag ville bara ge henne något att göra!"

Herre min gud asså, jag HOPPAS att jag missuppfatade eller något, det där var ju fan helt sjukt! whatever.. Just Nu sitter jag i en gamal gung-stol och ojar om min onda rygg xD.

Haha, men det var i alla fall jätte god mat hos mormor och jag tror att jag gått upp fem kilo eller liknande och nu kräver mamma att vi ska käka lunch?! Man ba: WHAAAT! Och märta sjunger opra så att det ekar igenom väggarna och hon skyfflar ut kläder från hennes garderob som jag ska få! MOHAHAHA!

Sorry för att inlägget blev  lite fuckat men aaja, kräv inte för mycket från en gammal ojande mäniska ;).



caaaaat fight

Hehe... Ni tänker nog på en mängd olika saker då jag säger det men detta tror jag inte ni tänkte på! ;)!


Det börjar bra men...

snart ärre CAAAAATFIGHT!

Mjaow! *fräs*

GRRRRRR!

Dö fucker!! *SKRAAATCH*

Oh shiiit! Hur gick det?!

sorry dude..

what the fuck?



die fucker..



förlåt.

hmmpf.

move. now. you. some. of. a. biatch.

go away.

nutte kissen! <3 ^^ han undrade vad min kamera var för något! xD








Ah, det slutade med att ... eäh, jag visar bara er vinnaren istället.. :





Taaaah-daaaa!

Bye darlings! ;).


Momo och Mofa!

I dag vid halv två ska jag åka till min lördags dans och dansa (ofc xD) för första gången denna termin :).
Det e najsigt! Sedan kommer mami och hämtar mig och då sticker vi och märta och evert till Momo och Mofa, och har kräft skiva tsm med kusinerna :D. Det ska bli sjukt mysigt! 

Nu kommer det lite ego bilder xD

Haha!

tuffing xD



HAHAHAHA!! xD

Bye bye daaaaarings!


My dreame is to fly for a while, soo high.

Jag älskar värkligen musik! Musik har alltid varit behövande för värden, vi har använt musik för att uttrycka glädje och sorg, saknad, smärta och mycket annat. Men just att lyssna på en riktig jävla bra låt när man mår piss och sen må bättre?! Asså, thank you music! Det är helt sjukt! Sen när man kan höra en riktigt gamal låt som för en tillbaka till så härliga tider för länge sedan! Minnen man minns, som ger än en sådan underbar lycka. Det är så otroligt! vi har som sagt alltid behövt musik! Redan på stenåldern gjorde dem "musik" Dem slog stenar och pinnar med mera i mot varandra och vrålade för att göra olika ljud! För att kanske fira en lycad fångst eller att dem besegrat deras fiender eller annat. Vi behöver musik. Thats it.

God natt alla Underbara!


Hittade en hyfsat gamal bild ;) haha!


WTF?!

Men ellen redan rasrlös?! Hej jag har presik kommit ner från väggen var precis uppe och klättrade där... -.-
Men aa, jag har fett tråkigt men japp. Det är mitt liv asså, att ha jävligt tråkigt...

SKOJA!

Puss och bajs detta var oxå tråkigt för tillfället! Ses senare!!!

(för att fatta det som står längst upp måste man kanske veta till ordspråket:
Jag har så tråkigt att jag klättrar på väggarna)

TEEEHHEEE!!!

Det är ni som gör mig så jävla lycklig

Hellu everybody! Wazzap?! I dag varre skolfoto inteee det najsigaste jag har varit med om men ah, shit hapens! E almänt lycklig just nu asså, I dag ere fredag vilket betyder bara soft! Sen i morgon på lördag så kommer jag att gå på min första lördags dans på terminen! :D, sen drar vi vidare till momo och mofa och kommer sova över där! Vi ska på kräft skiva! Trevligaste! 

I´m so happy right now :)!


Ego bilder på ingång... nä jag skoja.

Har ägnat fem minuter av mitt heliga liv på att ta Ego bilder, men ja, jag pallar inte lägga ut dem helt änkelt, I´m sooo sorry Men aah, jag e lat face the fakt (emelie♥) Haha, jag saknar alla underbara kompisar jag träffande under sommaren! Sommaren ÄGDE! Nu ärre höst och fult väde-

AAAAAAAAAOOOOOUUUUUTTTTTCCCCCCHHHH!!!

aj, min nacke bara knakade till... spOOOOky!
Men idag har jag varit i skolan, en väldigt bra skoldag. Sen så blevre inge bio vilket suger monkey dick!
Nu vet ni det, men jag var med underbara Linn istället :D. Aja, nu ska jag sova... typ.

Chao! 

Hehe... Nu för att ni inte ska få mardrömar om saken åvan-
för så ska ni få en sjukt gullig bild på denna "art" ;).

mini-monkey-33.jpg image by mcrlover625
okej.. När jag tänker efter så var den 
hära oxå lite läskig...
 

Drar till Pinnen :)

Ska dra till Linn nu det blev inge bio för hon kunde inte för hon skulle passa sebbe hennes lillebrorsa men då kan ju jag hjälpa henne med det? Smartare får man ju leta efter ;)!



Jag använder bara huveet!

Nu bär det av till skolan!

Hejsan svejsan! Snart ska jag och min fem kilo tunga väska hasa oss till skolan men eftersom jag är så HIMLA snabb så hinner kingen såklart med ett litet inlägg oxå! I dag ska jag kanske till Stan och kolla bio med ett par kompisar men nu ärre två som inte kan så det kanske inte blir något :/.

Sorry för min dåliga uppdatering hela tiden det var ju inte meningen, men jag hinner lixom inte skriva så långt hela tiden och så blir det typ små mysko inlägg, så sorry för mysko inlägg!!!

Aja en snabb Webcam bild på min outfit sen måste jag rusa! Puss och Kram gegig banan xD.

Hehe.. jag var tvungen att trycka på "fotta" knappen med tån xD...

come down...

Jävla bajs håla, jävla skit helvete... Ta dig i röven eller slicka det spelar ingen roll!!!


Slappar dag!

Åååååh! En avslapnad suck. Nu har jag läst ut min bok, den var skit bra, inget e lika bra som en riktigt bra bok som man bara kan läsa i lugn ro... HAHAHAHA! driiiver ;). Det känns som jag inte kunnat slappna av på länge så i dag så kommer jag värkligen göra det! Jag ligger i min säng och lyssnar på bra musik och mår som en.....

mört i friskt vatten! Em.. ja..

I dag i skolan harre varit ganske lugnt, softat.

Hejdå seeeeenare!


okej fett cp bild men aja...

RSS 2.0