Godnatt.

December i morgon.. o.O heeeelt sjuukt.

Jag vet. Detta är typ mitt tredje inlägg denhära minuten men endå..


GUD VAD SÖÖÖT! ;3

...

OH MY GAASH!
Fett gott. Ska lugnt ta en sådan i helgen. Måste.  

MAAAAT!

Oh my GAASH, blev helt plötsligt skit hungrig. Fan vad jobbigt. Jävla piss ****.
Fuck inte kul. Just nu lyssnar jag på stört skön musik! Jag är iskall också jag fryser. Sen har jag ont i mina ögon.

Jag veet, ni älskar min onödiga information.
Ni behöver inte säga det. Jag vet.


kiss n hug mina vänner.

Dans.

Snart ärre dans. KUL. E fett tröött.

Heeeeemma.

HEEJ! Har precis kommit hem från att vänta med Linn tills hennes buss skulle komma. Vi fick en gubbe att släcka sin sigg. HAHAHA! Vi e bäst! Men sen efter två-tre minuter så tände han en igen. suck. vissa vill verkligen ha förkortade liv.

Men i vilket fall. I dag ska jag ha dans! Sen i helgen ärre DANSUPPVISNING! I morgon ärre NO prov. Fett tråååk.
Ska plugga nu antar jag. Suck. Det var (by the way lixom) spanska prov idag. Gick ganska bra. Jag har defenetift godkänt! :D.

Okej ska draaaa nu! KISS N HUUG!


haha, en sommar bild xD

godnaaaatt.

spanska i morgon. Prov. Fan, jag e sjuk i morgon. :P

Lypsyl.

Fett mobbat namn igentligen. LYPSYL. Fan vad mobbad.
höhöhö.

lypsyl lixom. Säg det flera gånger. det låter mobbat.
kiss n huuug!

blogg.se

Hej alla små tomte nissar! Snart e det ju jul för fan! Det är lixom den 29 NOVEMBER! En knapp månad kvar. GUD vad tiden går fort. Det känns som snön precis försvan och så är den tillbaka! Om my gash lixom, snart är det 2011. Fett mobbat. 2011 lixom. Fett mobbat.

Vilket fall, i dag började älsklingen LINN i skolan. Sin gamla skola som aldrig slutade vara hennes skola! Satan vad skönt! Gick hem till Linn efter skolan i dag och pluggade lite spanska! Em ja.. "pluggade". ÄschLite pluggade vi. 

Nu ska jag nog titta på film. Efter att jag suttit vid datan lite. Hehe. Ska se en mobbad film. "the tooth fairy"
kul. Höhö.

Visst e han (the rock) snygg? :D

advent?

hehe.. glad första advent! Totaaaalt glömt bort det! Men sen i kväll skarre vara advent mys! MYSIGT!
Nu ska jag typ gå och kolla film, ensam. Fett mobbad :P.

Men sedan mitt förra inlägg har jag frysigt ***** av mig. Sen har jag varit med Tilda hennes syrra greta och Hanna. HAHAHAHAH! Fan vad vi flumade. En sak är säker: vi kommer ALDRIG kunna dricka mjölk normalt igen...
Det var så himla cp att det inte fanns. O.o

Aja, i morgon så börjar skolan. DUH måndag lixom. Sen händer det en skiit kul grej oxå! NAJS.SE
Puss o kram!

goo mórrn!

Tjenare alla tröötta! Sitter i mitt rum och håller på med datan, ganska najs sådär. Ska snart ringa till Tilda och kolla om vi ska ha SNÖ DAAG alá Ellen och Tilda ;).

I morgon ärre skola. En speciel skoldag someting BIG is going to hapend ;).
Haha, i löve min svengelska. okej då vet ni mina planer inför i dag så.. TJARÅ!
kiss n huuug!

löve you babe, grannisar 4-ever ypu know ;).

död.se

Fan pallar inte skriva ett piss, mår fett dåligt.

god morgon.

Nä fy faaan! Jag vaknade på världens SÄMSTA sätt i dag! Jag hör min klocka ringa FÖR tidigt! Sedan fär att det är så jävla mörkt i mitt rum snubblar jag i sladdar och ramlar och klockan piper också fortfarande sedan när jag är vid bordet tappar jag balansen och börjar snubbla men lyckas greppa tag i mobilen. Sen drar dens laddare ut ur jaket och laddaren slår i golvet. Sen håller jag på att ramla över min sängkant och hittar inte den JÄVLA lys-knappen. NÄR JAG ÄNTLIGEN gör det så håller jag på att ramla en gång TILL!

FAN VAD FAIL! 
Ska börja göra mig i årdning nu skolan börjar om 40 min :). Fan -.-


mitt lillfinger....

misshandlad fan -.-

käkat middag..

Tror min magsäck har krymt eller något. (hoppas det hehe) för jag orkar typ inte äta något längre typ middag. Nu tog jag ändå väldigt lite och blev jätte mätt! :O.

Haha, nu släpper vi det intressanta ämnet. Jag håller på och förbereder inför i morgon! Först skoola sedan tåget till staaanish, sedan vid halvåtta typ, PARTY (jag vet tönt att säga "party" men gillar ordet.) sedan sova hos bästa vännerna EEEVVVEEERRR! Sedan ska jag på lördagen till huddinge från stan och dansa, sedan lite senare på dan bio! Sedan på¨söndagen ska jag nog vara med Tilda och förbruka snön på våra tomter! Höhö!

Ska nog se till att inte hanma i för våldsamma snöbollskrig. (kommer bli en utmaning) Mina linnser protesterar, som fan! Och sedan att bli mulad.. usch. WHAAT EVER!
Ska taggaaa nu ;).


stan i morgon!

PAAAAARTY! ;).

Köldskador.se ?!

FY FAAAAN! DET VAR SÅ JÄVLA KALLT JAG ÄR FORTFARANDE I CHOOOOCK FÖR I HELVETE!
Fyfan, nu har Linn och jag gjort våra profilbilder. På bådas logg var det 20 stycken (MER!) som gillade "Om 20 personer gillar detta ska jag kasta mig i snön med t-shirt och shorts och sen lägga upp som profilbild. Lägg i din logg om du vågar! Höhö."

FYFAN VAD JAG HATAR DEM JUST NU! DET VAR SÅ JÄVLA KAAAAAALLT!!!!
Sen satt vi i mitt badkar och tog varmvatten på våra ben x). Vi gjorde om det tre gånger... TRE GÅNGER!!!
Fyfan fortfarande usch vad kallt!!!!!!! :(. Lite bilder på två snögubbar:


haha!

satt och skakade... :(

super socker sööt älskling som uppskattade snön.. NOT

allt för mig..
kiss n hug ;).

aoutch!

Har precis noppat ögonbrynen (ANTEKNA MED INTRESSE PENNAN!!!) och nu har jag ont x). Ska snaart sova och läsa ut eclipse! Ahh.. Älskar den! Vilket fall, jag sitter nu i mitt rum och lyssnar på gammel musik på rix fm.
Och nu e det tydligen några som ska knulla i radio i "gjärts värd". Intressaaaaaant.

Vilket fall.. I morgon ska jag vara med Linn det ska bli kul! Vi ska hoppa i snön med t-shirt och shorts och ha det som profilbild! (höhö!)

Ska taaaaagga nu herrå!
kiss n hug! :D

Snöbollskrig!!!!

JAG♥SNÖÖÖ!!! Så var det inte för några dagar sedan,haha men nu älskar jag den. Har för en stund sedan kommit hem från najsaste snöbollskriget med ett par ruuuliga människor! Hahaha, NÅGON lyckades ALDRIG mula mig!
hehe, im the BEEST! fast inte på att sikta då suger jag! x).

Skoolan i dag var helt okej. Tråkig som vanligt förutom rasterna och nu sitter jag i en flilt och dricker varm chocklad! SOOFT! :D.

Kiss n hug ;).

Gooh nigt!

Hejrrå! Ska tagga till sängs, inte trött men, men.. ;)

Ellen braiga matte!

Tönt + Tönt = c00l!

HAHAHAHHAHAHAH!!!!!

HAHHAHAHAHHA, BARA FÖR ATT JAG ÄR EN JÄÄÄVLA NÖÖÖRD!!!!



busig

Hehehehe, sorry för mit psyk garv. Medans jag skrattade på riktigt skrev jag det. Höhö jag e psyk :P. Mem vilket fall, nu ska jag vara liiite nörd. HÖHÖHÖ! (garvade igen).

Det finns en facebook grej som man sätter upp på sin logg som lyder: Om 50 personer gillar dethära kommer jag hoppa ut i snön i bara shorts och T-shirt och ha det som min profil bild. Lägg i din logg om du vågar. 
MEN jag gjorde om den jag skrev:
Om 20 personer gillar detta ska jag kasta mig i snön med t-shirt och shorts och sen lägga upp som profilbild. Lägg i din logg om du vågar! Höhö.

Och nu är det jätte många andra som jag ser, har lagt upp det på sin logg istället för den riktiga!
JAG E SÅ BUUSIG! Mwhahah!


busig.se som plutar med läpparna ;).
kiss n hug mina vänner.

pluuuugget

Fan vad det e tråkigt här i skolan. FUCK! 

goood night

killar har det så jävla easy... :p

Musik.

Vad fan är vi människor utan musik?! Musik e som en gud för mig och jag e serriös! Är jag deppig eller nere vänder jag mig till musiken, är jag jätte glad och sprallig sätter jag på en super bra låt och så blir jag ännu gladare. När jag lyssnar på gammel-rock med pappa i bilen får man en berusande känsla och vill bara skratta! Vilket jag brukar göra när jag och pappa diggar xD. När jag behöver stöd lyssnar jag på den sortens musik. Musik är något människorna kommit på, (Vet inte riktigt hur jag ska säga jag vet att 'komma på' e fel mening eftersom musik alltid har funnits bara att man upptäkt det lite seeent, eller typ stenåldern) för att vi behöver det! Musik kan få en att skratta och gråta! Det är kärlek förfan! Jag älskar musik så himla mycket det är sjukt. Speciellt när en låt får en att tänka tillbaka på en massa minnen! Haha, älskade musik hur skulle vi människor klara sig utan dej?!


Trött som fan och ont i huvudet... :(

Fan, jag håller på att bli sjuk. Inte kul, vaknade igår skit täpt så jag antar att jag e sjuk i morgon!
(YEES SLIPPER SO!) hoppas det iallafall :P. I dag ska jag ändå plugga och göra läxor. Har inte gjort klart NÅGON vg uppgift. Man e ju begåvad.

Jag sov på NO:n i dag! Talang man har, det var skit skööönt jag drömmde najsa drömmar! Eller tja "drömde" jag tänkte på något som var så osant att det blev en dröm ;3. Men jag tror jag sov, jag var lixom helt borta och dreglade över min biologi bok. Hehe.  

Ah ja, i vilket fall ska jag dra nu pallar inte skriiiiiva!
kiss n hug!


DÅLIG WEB CAM! det e skiiit ljust i mitt rum ju.. :P

Mormor!

Heej, har precis kommit hem efter en dags shopping med älskade mormor, vi köpte mina julklappar! men vi fick mycket annat gjort också! :D!

Det var super mysigt och på slutet åt jag en glass som smakade tuggumi, super good! Nu ska jag chilla och ja. Ha tråkigt? Nää, men ni fattar :). Hejdå kiss n hug!

sov gött

sov gött♥

Highwon

Skit bra låt, sen bara för att jag e cp med datorer och MIN blogg så kan jag inte lägga ut youtube klipp på min blogg annars hade jag lagt ut låten. Gud vad jag vill åka utomlands. Snart.. När jag tränat. Hehe.

Men nu e jag heeelt prop full, med kalaset och allt så har man käkat fett mkt och nu har jag ont i huvudet, fett knaas. I morgon ska jag och älskade mormor jul-shoppa! Jag älskar dig mormor! Hon e den coolaste av alla.
Har precis haft pappas kussar här det var najs, sköönaste människor! Släkten på tynningö ni veet ;).

Ska tagga nu, hejdå!
kiss n hug.

minns du Linn? vi måste ta tag i våra traditioner tror jag! :D

älskar er!

Jag älskar er, älskade barndomsvänner! Jag har gråtit med er, skrattat med er, känt sorg med er, varit förbannad med er, gjort hyss med er jag har gjort allt med er älskade vänner!

Juliette och Déssirée, fan vad jag älskar er! ♥

Tynninö, våran för alltid ♥

Linn

Har precis varit hos Linn, det var soft. Skönaste människan jag känner haha! Vi var i hennes rum och flummade efter att vi kommit hem frååån chines gungan. Den var rolig. Har ont i revbenen. Linn knows wye!
Pallar inte skriva känns fett beeecht så jag skiter i det.
kiss n hug :)


har lampan en cm från ansiktet bara för att jag ska synas över huvud taget på
min pissiga WED CAM!


ett riktigt cp.

Jag är. Jag sitter här heeelt förlamad och kan inte röra mig själv. Festen slutade typ då jag kom hem från danse så jag ligger totalt utslaggen i min stol i mitt rum. Och kan inte röra mig. Läget e CP

Ah, nu vet ni det. Helt cp.
kiss n hug.

FEST

I daag ska ärtan ha födelsedags paaaarty, med släkten :D. Så nu går alla runt och stressar och jag sitter och äter frukost i mitt lugna rum. :3

Det e sooooftish. Synd bara att jag, mitt i kalaset, måste sticka till dansen! :/. Men dansen e ju skiit kul så jag troor jag inte blir fullständigt deppad ;) Måste hjälpa till nu :/ hejdå..

kiss n hug

Hej alla små barn!

GAASH PEDDO-GUBBE VARNING! :O

Driiiver bara, me er. Ska gå och sova nu, händer mkt i morgon. Och det e jätte jobbig jag har skit ont i höger lunga, det har varit så ett tag nu och det är sjukt irriterande, det e som om någon hugger än med en kniv!

Shich kebbab vad hämskt det låter :S. Vilket fall så ska jag tagga till säng snart, hörs i morgon om jag hinner.

kiss n hug!
 
Godnatt alla!

pussi pussi. haha miiisstolk! xd

hej och hejdå

inge blogg da idag.

TWILIGHT SAGA

Alltså jag e slav under denna älskade bok/film-serie. Dem äger allt. Thaaats the shiit!

Måste rensa skallen.

Jag känner mig täppt och skit, alla tankar får inte tillräkligt med utrymme i skallen! Palla sverige vill bara packa i hop och åka utomlands. Jah vill bara bort. Palla med detta lixom? vem gör, ingen?


 Perkkele!

to god for you

hej, palla inte me ett ända fucking piss i dag, har bara stressat hela veckan och suttit uppe och gjort en jävla läxa, you know SVEENSKAN sen sover jag skiit dåligt. oh mina ögonvitor är GUULA!! pallar inte. Vilket fall hejdå :).


Visääätra e för coola barn

Tjenare alla busiga ;). I dag efter skoolan så var jag kvar i skolan och var på Julias hemkunskap men det spelade ingen roll för jag åt inge, det var äckligt! :P. 

Men vi var bara utanför hemkunskapen och brännde upp pennor. Om man äldar pennor luktade dem popcorn! Jag gick runt och sniffade SÖÖÖNDER dem xD. Sen så efter skolan taggade jag och Kaltum till visätra och var med evelina, moa, sandra och någon annan, minns inte namnet ;). Sen så skulle alla hem och då så gick jag och kaltum till pulsen och tog chockladpudding! Åt typ hälften, sen så kom min buss och skit, snart ska jag till DANSEN!

Kiss n hug!

    


skoola :(

Fan va booring me skola den kan suga häst asså! Jag sitter här med ett par ruuliga människor som jag lurat att gå in på http://ellnorph.blogg.se hehe, dum e man ju INTE! ;).

klockan e typ lite över tolv efter dethära ska vi typ ha engelska sedan ska vi sist ha profil. Jag har ingen! YEH, och kommer INTEE stanna på julias och äta någon kaka som jag kommer ångra! Tränade inte i går.. suck, tur med dans ikväll så att man får röra på sig! :O :O

Ska draa nu, KISS N HUG!!!


tiden går för fort.

god natt, sov sött och dröm gött!

Blogg queen ;)

Haha, hade så tråkigt så jag bloggar lite igen. Serriöst måste göra min svenska nu.. Vet den börjar bli lite ut tjatad i bloggen men va ska man göra? Haha, kanske för att jag aldrig gör den.. Whoopss hihi, hör mamma komma i trappan nu och.. nu kom hon in. Fuck. Måste dra nu, hejdå.

Kiss n hug ;)

hehe ;3.

Knarka C

Tjenare vad händer!? I dag var jag med Tilda, då jag ringde så hade hon utv smatal. Hehe, skulle bara framföra en god tanke till henne! Men i alla fall, vi tog en lång promenad och knarkade dock en misslyckad knarkning för att det gick ut 2006 och var gammlat. Vi smakade lite i alla fall. skit äkligt.

Det e så himla najs att vara med Tilda, hon e bäst! Friends for life, lixom <3. (← ditt hjärta) Haha.
I alla fall så måste jag göra mina läxor, stoppa in kläder i min garderob och göra 100 citups. Hehe.

Juste, bara så att ni inte tror att jag e en pundare (ingen risk men endå ;3) så när jag säger "knark" menar jag och tilda c-vitamin ;).
 eller?  
haha ;).

Regnar...

Fan var det regnar ute asso! Jag hatar verkligen regn så jävla mycke! Förutom vissa stunder. Men nu är jag ANTI-REGN! Fuck för regn, man blir så deppig. Nu sitter jag i mitt mörka rum och deppar medans min.. 'värm ellen rum grej' brölar ut en massa varm luft. Asså, deppigt värre! JAG HATAR REGN!  

I dag kanske jag ska vara med Tilda men hon har inte svarat än. ;3
Aja, hejdå alla inomhus sittande nördar. Kiss 'n' hug!


kanal sex utan k

Fuck va seeg jag e asso. Så himla inte kul. Alltså det är inte chill då man bara går runt och gör ingenting utan man har ont kan inte röra sig och mår dåligt. Bajsa snett på det.

Sen har jag inte fått ett piss gjort jag skulle träna, göra min garderob och plugga spanska och skiiit men sen gårre inge bra alls och nu sitter jag med värdens pokerface och vill att ngt ruuligt ska hända. Typ att ett metior slår ner utanför huset eller att.. asså till o me min fantasi e seg. 
hejjrå.
 
gamal :)


haha, skaffa ett liv! :p

Asså jag hatar människor som inte har egna liv och måste klanka ner på andra för att dem inte har ngt bättre för sig! NI KAN DRA ÅT HELVETE! Palla lixom, varför inta bara skaffa ett liv? Det är mycket roligare kan jag försäkra.

Bara för att ni själva är fula, jobbiga, störda, idiotiska och dumma i huvudet betyder det att inte att alla hatar er och att ni behöver skaffa ett liv... (DET ÄR FUCKING EXAKT DET BETYDER!!!) 

:) fuck you 

TIDINSTÄLT <3

Fan va cooooolt, med tidinstält! Nu sitter jag antagligen i skolan och ser ut såhär:
 
Alltså ledsen för nu sitter jag på en skittråååkig lektion, eller så ser jag ut såhär:

För att någon lärare trillat på arslet eller något.. Hoppas jag!
Eller att ngt kul händer... Jag kommer antagligen se ut som gubbe två just nu såå..
Ah, så ärre. KISS N HUG!!! <3

outfit,

Tjeeenare, vaknade tio i sju i dag, sov vidare till sju (SÅ HIMLA SKÖÖNT!) och sen gick jag upp och segade mig lite gran, hehe. Men vilket fall, i dag efter skolan kanske jag ska till laserdown.. har ingen aning om hur det stavas. Men vilket fall så måste jag draaa, nu så kiss n hug!


haha. den blev fail.

oxå fail.. Haha, jag lutar mig bakåt mot sängen kanske därför ;3

hah..

byxor - Märta
Tröja - Märta
peacemärke - lindex? kaphal?
fleacetröja - pappa!

kiss n hug!

pengaaar!

ÅÅH, GASH JAG VILL SHOPPA SOM FAAAAN JUST NU! Min garderob bara skriker efter SNYGGA kläder! Men jag har inga pengar just nu, så himla bajs jobbigt! ÅÅÅH, Jag vill vinna pengar. köpa lotter och skrapa fram miljoner! MILJONER JAG SÄGA DIG MILJONER! Okej, ska sluta vara pengarkåt nu.

Haha, det kan ju stämma detdära med penga kåt, börjar typ stöna såfort jag får se mkt cash.
HAHAH, DRIIIVER!!! Var bara tvungen att skriva det. Höhö!
Lite grejer jag skulle villa ha:


Svarta uggs!



  


 Jeans!

OMG, HATAR MIN DATOR JUST NU! Okej kunde inte lägga in mer bilder.. SUCK SOM FAN!!!


PLUGG PLUGG PLUUUGG!

Snart middag sedan blirre pluugg, inte naaajs. Lixom palla, man kan inte vara kreativ på bestämd tid!
För oss wannabe förfatare måste vi ha tid att skapa! LEVA OSS IN I SKITEN VI SKRIVER!!

Därför kommer jag antagligen skita i min läxa för att ha tråkigt i stället i fall att någon skulle undra lixom..
Ja, bara så att ni veet!
Kiss n hug!


Gamal bild på älsklingen!!! :D

BLOGGEN !

Heej, jag veeet jag e king på uppdatering! Aa, fast nä.
I dag var det ganska soft i skooolan har fortfarande inte gjort min svenska. Skulle lämmna in den i dag man ba fukk. Men alla andra e inte häller klara so I THINK A WILL BE FINE!! Hoppas inte ni det oxå? Bra att ni gör det :).

I dag efter skoolan så var jag med Linn vi var hemma först och flummade och läste.. "roliga" böker. Hehe.
Sen så var vi lite flum och planerade våran gjorden ruunt resa lixom. HAHA, sedan gick vi och letade mördare och "eller nu" och frös benen av oss, fast ingte röven för den var vaarm!  

JAG VEET det e jätte kul då man skriver privata medelanden i sin blogg som bara högst en fattar, jag vet HILARIOUS

Japzi skaah typ dra nuw! Pözz och kramizz på dejh!

HÖHÖHÖ!

God natt alla!

We all makes mistakes. the best is just to accept it and move on.
Skulle bara säga det till alla så att ni vet, aja harre bra och sov sött!

Kiss n hug :).

gubben i låden!

Skit braaa låt asso! Första gången jag hörde den tyckte jag den sög och att han var jätte dålig, men den ÄGER!
I dag var jag med evelina, kaltum, julia och alexander, haha fan vad vi flumma på donken xD. Jag skämdes som faaan när dem skrek, hah.

Sen hade dem typ vatten krig. Haha, jag försökte stoppa det så gott jag bara kunde hah, ångra nu att jag inte tog ngs parti och var med. ;3.  Har faktist fortfarande ont i örat.. ops, men det ger väl me sog hoppas jag. :). I dag vaknade jag tjugo min innan skolan börja och stressade som FAN för att sedan komma försent. MEN jag var ändå tvungen att vänta på våran lärare xD. Kul att veta va? ;).

Ska tagga nu, måsta göööra svenska.. Dissade den igår xD.

beröm.

Har fått en massa beröm idag. Fan va naaajjsigt! Bara för att jag e TÜÜÜNG höhö!
Sen senast jag skrev har jag kommit försent till dansen och sedan varit på dansen och haft prov på dansen (HAHA!) Var fett flum där sääger jag bara. Sen kom jag hem oh käkade hamburgare skit gott. Sen duscha ja sen så var jag typ i badrummet i hundra år och gjorde i årdning mig, haha! Sen gjorde jag min läxa, tröttnade på läxa och satte mig vid datan. Jag vet vad ni tänket.. "MVGGG BAAARRN.." ;).

BY THE WAY ! Jag fick reda på i dag att jag sjunger JÄTTE FULT! Har redan vetat jag jag sjunger fult men nu, nu veet jag att jag sjunger JÄTTE FUUULT!

Aja, ska tagga till sängs nu. Kiss n hug.

SOV GOTT

Home sweet home!

Fan vad jag har ont i mitt öra! Har blivigt bombad av snöbollar idag. INTE KUL! Fast det var kul när vi mulade dem... hehe, vilket fall så har jag fett mkt svenska att göra! (den ja tjatat om här xD) I dag ska jag ääääven ha dans och skit sen hem och plugga igen. Var med på Julias hémkunskap idag oxå, åt fem kackor som var skit äckliga man ba EEEEUUW!!  Fifan, har ont i magen nu.. :(. Ska göra några citups sen (a)

Aja, snart (NU) måste jag plugga..
kiss n hug!

PEACE! ;)

top model 14!

Har precis slavat framför tv:n och jag som VERKLIGEN göra min svenska.. :$
Men, ja jag e lat. Så är det bara. Sen har jag ont i huvudet och lite i halsen.
Ska sova gott inatt. Måste gå nu. Nöden kallar ;).


skolan e så himla..., det finns inte ord.

ONÖDIG! Bra ord intresant? I dag ärre den efterlängtade (NOT) första skoldagen efter lovet.. Man satt och dog på lektionerna och jag trodde att jag skulle somna en gång. Sen hade vi tråkigt matteprov. Fifan va tråkigt det vaaaar. SUCK!

Vilket fall, lite efter skolan varre några slom va kvar och då var ja me dem och sen blev vi utskickade av en lärare som sa att vi störde lektionen. Sen började alla dra mot varsinna håll. Och nu e jag hemma och ska ha en tråååkig dag lixom. Kul. 

kiss n hug. 

ni fattar vinkeln.

äppel paj!

Nu har jag och märta tagit slut på äppel pajen, den var skit god. Sen skulle jag smaka lite av min paj. Det som var kvar... BLÄH! Jag oh Linn gjorde den i torsdas kom jag på då jag smakade... Om jag blir sjuk vet ni varför.
Har inte pluggat än eller gjort något som vi ska men aja. 

Hejdå. 

GOD MORGON!

GOD MORGON ALLA TRÖTTA! Jag vaknade precis :p. I dag ska jag plugga och sedan städa så in i HELVETE och göra fint i min garderob. SUCK... Pallar verkligen inte med det. Fett tur snövit hade, hon var ju så snäll och sööt så att alla DJUREN kom och hjälpte till man ba O.O!!!

Jag har två katter och dem e så himla dryyyga. Dem hade bara tittat konstigt på mig och vandrat iväg om jag frååågat. Mitt rum e inte äns sååå stökigt. *Host hoost*
Okej ska återgå till att inte ha ngt liv nu vi hööööörs!


*

Förtroende e en jävla bra grej. Bara så att ni vet ;).



Tråååååååååååååkar.

Hej, som rubriken lyder så har jag inte skit kul. Snart (HOST INTE) ska mamma komma hem och skjusa mig till Evelina! Ska bli ruuligt, var länge sedan ja va me klumpedumpen :D.

I dag har jag chillat och nu (två timmar tills nu eller tre?) gjort min svenska läxa! Kulit lixom. Såg precis skööönaste facebook gruppen xD. HAHA! Bara för att jag e nöörd så skriver jag vad den heter.

Om man e sugen på något, och sen inte är det längre, är man avsugen då?
Jaag DÖR. höhöhö! Okej nu ska jag inte skriva så mkt meeer men en liten serie kan jag väl komma med? SÅKLAAART!

SKÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖNASTE JAG DÖR SERIÖÖÖST!!!!! HAHAHAHHAHAHHA!

kiss 'n' hug!

låt mig sova!

Godmorgon jävla tomtenissar. Fan vad PIIIIIISST OFF! Jag kunde inte sova! Jag  sov max en timme i natt, jag låg bara och vred mig tills det blev ljust ute! Förvisso gick ja och la mig halv tre men vilketfall. Superduper jobbigt. Okej ska chilla nu och bara softa! :D.


HERON!

Superhjälte-city! Ska dit vid ungefär fyra och kolla på Due date! Den verkar vara så jävla ruulig! Den får man ju INTE missa! Ska dit me sköönaste personerna! HÖHÖ, ska få skjus av Linn sen så ska vi antagligen åka buss hem! Ruuuuuligt att veta i knoow. Så snart ska jag börja sminka mig och göra mig eeeexta fin :).

Jaaaaapp i dup. Så hänger det till! Hejdå!
KISS 'N' HUG!   

bara ÄÄÄÄÄLSKAR mitt leende!

boooooooooortgjord.

Ibland tänker man bara helt änkelt: Nää, fifan vad pinsamt nu går jag och gräver ner mig...


Här vilar en bortgjord person. Rest in peace eller nåt.

Linn-i-pinne!

Haha, sorry för fett rubbad rubrik x). Men men, ni får vänja er!
I går så kom Linn till mig vid tre tiden och vi hade skit ruuligt. Vi hade spa och skit. Efter att vi vart i huddinge och gumsan tog hål i örat det vill säga. Sen så kolla vi rember me! Den var ass-bra fram till dem sista venne.. tre minutrerna... FACK VAD JAG VILLE GRÅÅÅÅTA! varför Tyler VARFÖÖÖR!? Bara för att jag inte vill förstöra slutet för er andra -HAN TAR LIVET AV SIG- så säger jag inte hur den slutar. -om ni missade HAN TAR LIVET AV SIG-

(mowhahha) Okej ska sluta nu. Nu ska jag ha en chilli-pilli dag och typ inte göra så mkt. Harre!


kiss n hug.

shopping med skööönaste julia!

Heeejsan har precis slagit mig ner i mitt rum efter en lång dags shopping jag handlade in fyra grejer för ca 300:-
Deeet e snirrit! Hö hö! Jag och julia kom dit vid tre och åkte hem vid sex halv sju :). En riktigt mysig daaag :). Vi hade super mys och i morgon ska jag va me linn och hon ska sova över här sen på fredag blirre bio sedan på lördag ska jag kolla me Evelina om vi ska hitta på ngt ;). Bilder blirre:


one shopaholic. whit open mouth..

rock n roll hahha DÖR hahha

 KLÄÄÄDER


snygg

sexi xD

super snygg jag veeet!

Harre bra små babys!

skärholmen!

Jag och julia ska nu sticka till skärholmen om en timme :)! HEJDÅ!

skaa duscha nu puss och heeej!

Göd mogon!

God morgon! Ja veet, klockan ett på dasgen e verklien morgon x). I dag ska jag antagligen vara med JULIA vet inte riktigt va vi ska göra ännu ;). Hon har oxå en skiiiit bra blogg som bara måste kollas in!

Ska snart käka lunch så "god morgon" passar verkligen inte in xD.
Aja, ska draaa nu så heejdå!!!

waka waka!

Hejsaaan alla trötta! Känner hur ögonlocken viker sig.. Vill sova men ändå inte. Vill dröma söta små drömmar, deet var länge sedan ja gjorde deet. Fan. Jag mins inte äns senast jag drömde ngt bra x). Kan bero på att jag inte kommer ihåg mina drömmar... Okej ska sluta ha en urtråkig dialog med mig själv innan den blir möjligt tråkigare!

I morgon ska jag antingen ha tråkigt eller inte... hmm får se vad det blir.
Puss och kram. Eller nä igentligen inte.


heeejdååå.

movie night!

Om en timme börjar top model 14 och då ska dem klä ut sig till vampyrer!!! Det ska jag kolla på me mamma kl: 20:00 och sedan ska vi se på pensionärsjävlar kl: 22:00! HÖ-HÖ-HÖ!

Kommer bli najs och se det me mami :). Sen ska vi käka tacos till middag!
PEACE!


naaaagar :). är igentligen jävligt imot att vissa bild på mig just nu såå
jag bjuder på denhära...

november!

OMG! det e november! Redan? shiiit, det e lixom slutet av året! Lixom lilla november sedan december!!!
Oh jag drömde vääärsta konstiga drömmen att det var snommarlov och att vi skulle börja åttan och skit och det enda jag ville göra var att ringa linn?

fett knas ;s skönt att vakna.

Halloweeeeeen

Bullen va good ;). Men nu e jag jätte mätt så det fick bli min frukost ;). Mamma ska börja träna under märtas kontroll. hö-hö! Gaaaanska roligt att sitta och lyssna på deras diskotioner x).

Okej, vet fortfarande inte vad jag ska göra idag :/. Hoppas något roligt händer!
P.s HUR FIRADE NI ERAN HALLOWEN?

Jag och Tilda firade våran tio meter upp i ett träd och skrämde folk på gatan! HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA fan vad kuul det var assssså! xD!

God morgon alla trötta!

Hejsan. Nördar just nu under facebooks kontroll!!! Haha, det e farligt :3  
nu börjar mitt hus långsamt vakna och sådant. hahaha evert leker att han har målbrots röööst! ROLIGASTE!
tur att han inte läser min blogg xD

Idag ska jag antingen chilla eller göra något!!!

O-M-G JAG STENDISSAR DIG NU BLOGEN, MAMMA ROPADE ATT DET FANNS VANILJBULLAR OCH JORDGUBBS DRYCK DÄR NERE!! SO LONG SUCKERS!!

;}

RSS 2.0