Heeeejsan ^^ SKOLDAG ONE!!!!!! (:(:(:(:

Tja! ja nu är jag här i gen!!! Men asså kommer nog ha svårt att skriva i dag det är någon jäävla O NAJS bakrunds musik i bakrunden... Assåå helt sjukt!! ...
Dn går typ: du du du wop opp...
Hel skumt... Ja men nu till dagens tema: SKOLSTART!!! haha! Mm i dag hände det.
Först gick man till sitt klassrum och pratade vi har en eller typ 2 nya! Moa en tjej som värkar helt ok.
Men hon började 1 då hon var 6 så hon är 98!( vilkent är ointresant men ändå ) Och dennis men alla värkar typ känna honom så jag kanske helt änckelt missat honom...  
Efter att vi pratat och så gick vi till runden och lysnade på rektorn! och fick glass i klassrumet!!
Efter allt det så fick vi skriva lite saker det var om 5 saker vi var bra på och en sak vi ville förbättra och varför och lite sådant!! Sedan så bakade vi BRÖÖÖD!!! Muuummmsss!!!! Efter skolan åkte vi till badhuset sedan åkte vi hem, ffan vad man har saknat alla !!! Jag skulle inte klara mig utan dem!!! När vi väntade på skjusen så gjorde Linn och Eve "dans nummer"
i lilla rumet där man går in till badhuset och där det finns en trappa till kafeét!! Haha gud vad sjukt det såg ut!!
Och jag gick också upp på "dansgolvet"  men fick en takling av linn på axeln fast inte med flit (???) eller??  Haha men det var inte en takling ett litet slag på axeln men det träffade nog en knöl jag fick ilningar i hella axeln! Blä!! Haha nu ses vi!! senare ! ha det bra!!!

Hej hemmet hejdå Landet och SOMMAREN
Heej! ja det var väldigt länge sedan jag skrev.. S: men där jag har varit frånbörjan av juni till slutet av agusti,
finns det ingen dator och knappt täckning (PARADISSET) man har varit ute badat solat varit med minna riktigt bästa vänner: Dessi och Chilly!! Love er!!!  Och Linn kom över en vecka åkså vi har haft gäster titt som tätt mest kussarna!!!
Mm med denna somar har varit fantastisk!!! det var bara lite skit som så ska skapa face book profil ha det najs!!!

PUSS!!<333

RSS 2.0