Vart är du?


btw alla bloggare, jag har hittat "bädda in" knappen igen. Yes, feel that pain.

majbrasa.

Hej igen, glad valborg eller något. Kom på att det var det i dag. Dagen ska tillbringas med Tilda, sedan ska vi lite senare dra in till huddinge och chilla sedan sover hon över :). Det e tradition att tilda sover över på valborg haha, vi har typ gjort det sen.. 100 år tillbaka eller så. Aja, ville bara säga vad jag skulle göra på valborg hopps ni gör något kul oxå, hejdåå! 
Sen i morgon vid typ.. 2? ska jag o familjen till kussen i fira hennes tonårsdag. Plutten oxå :').

Aja, det e chill.


stab in heart.

Shuuue alla, gud jag är så jävla död just nu. Vi har dansat så jävla stenhårt så jag kom hem så jävla svettig!!! GAASH JAG DÖR! Haha, det var så jäva kul i alla fall ;). Alltså alla killarna i våran klass som säger att dans inte e en sport.. GASH, HÄNG ER! Dem vet inte hur det är! Jaja, kom hem död i alla fall sen käka jag frukost och sen vare chill. Satte mig vid datan såå.. Aa det är det som hänt.

BTW, min roliga syrra tog med min mobbe till fjätevålen för att hon tog fel skinnjacka. Fan.

vet ni va?

Det e chill.


I'm always the yellow one. I like to be yellow.

hej sötisar.

haha, humör förendringar. Vilket jävla depp barn jag va i går. Haha, tönt. Men dagen har i alla fall tillbringats med Tilda. Älskar dig gumman. Haha, vi tillbringande dagen väldigt mycket ute. Haahhahahahahaha! Fyfan va sköna vi e. Och vi är riktiga pedofiler, göm era barn när vi är i närheten.

HAHAHHAHAH.
orka blogga. hejdå.

så glad, så pisst, så leden, så jävla orättvist.

I går var jag så jävla glad och i dag bara så jävla pisst och besvikeen. Hatar när man får värsta humörsängningar.. gash så jävla jobbiga.

hejdå skriver när jag har lust,.


shuuue brursooor.

Hej ligger lite random här i min säng och ska snart sova, tyyp. Dansen gick skit bra! hahah flumma som fan bara ;). HAHAHAH jag faila så jääääääävla stenhååårt alltså så jävla mobbat. Haha, emmie o jag skulle driva med varandra och ba "shuue brursan va händer" o skulle dunka varandra i ryggen. Någon random kill hälsning typ. I alla fall, när vi gör det så vette fan vad som händer men det slutar med att jag ramlar det hårdaste ner på golvet och drar med emmie i fallet... AHHAHAHHAHAHAHHAHA OMFG VA VI DOG AV GAAAARV. Aja pallar ej blogga nu.
Shue då.
/eelleeen.

Hahahaha.

JA, jag är medveten om att jag skrev ett inlägg om att jag är mongolid och typ dreglar. Visst jag överdrev när jag skrev men jag är fortfarande så jävla cp.

vet att ni älskar mig endå.
eller?

dreglar...

Fan vad jag är less på mig själv. Jag orkar fan inte med mig själv. Jag dreglar jätte mycket nu för tiden. Mycket på senaste tid. Vafan varför? Så jävla irriterande, dreglade precis skit mycket på mina byxor from no were. Fan va jobbig jag är.


Blommor och Bin.

I dag hade vi sexuallkunskap. Med våran lärare. Om oss människor kan man tro då men nej neeej. INTE TILLÅTET! Vi snackade om sexuallkunskap för BLOMMOR, yes ni såg rätt blommor. Jag tror inyte jag anstränkt mig så mycket för att hålla mig från skrattatacker föut. Hahaha, fyfan vad mobbat. Jag gick till skolan i svart i dag, jag sörjde som ni kanske förstår. Men det var en ganska najs dag endå :). Hahaha, när vi satt ute och på rasten vid bänkarna och snackade om.. Hahaha. (alla pervon därute, nej inte om det.) Gillar min klass fan. Haha, och på engelskan alltså, gött.

Från och med i dag ska (skulle..) jag sluta att äta GODIS/SNACKS/FIKA MED MERA! Sluta med allt sådant, och träna för att bli fit (for fight) till London! (Bara någon vecka dit, haha) men också till sommaren över lag. Men SÅKLART skulle ABSOLUT alla vara överdrivet givmilda med deras gömmor av snacks från påsklovet (mina är så duktigt borttagna av mig och Linn i söndags/måndags). Jag blev DRÄNKT i godsaker! Det ända jag kunde göra var att äta mig ur skiten. suck, fuck helveeeete.

Ska gå och spy någonstans, hejdå.
(btw, det här är FUKKING tredje gången jag skriver detta inlägg, det raderades helt TVÅ GÅNGER INNAN och jag var tvungen att skriva om det. GILLA mitt inlägg, annars *morr..*)


SKRATTAR IHJÄL MIG!!

Det var en gång en Björn och en Hare som härskade i skogen, de slog och skrämde de andra djuren och visade ingen respekt! Även Haren fick sig en lusing då och då av den stora Björnen, bara för att han var så liten. Haren gillade egentligen inte Björnen men nu hade han inga kompisar kvar i skogen så han stod ut med Björnen för sällskapets skull. Men så en dag när de båda gick på en stig fick de syn på en Padda.
- Nu jävlar ska du få stryk, ingen får använda min stig som rastplats! utbrast Björnen.
- Vänta vänta!! skrek Paddan. Om ni skonar mig så ska ni få 3 önskningar var!
- Om du ljuger dränker jag dig, sade Haren. 
Så började bJÖRNEN på sin första önskning. Han funderade en stund och sade:
- Jag önskar att alla björnar i denna skogen är honor utom jag. 
Och vips så blev det så! Så var det Harens tur och han funderade en stund innan han sade:
- Jag vill ha en hjälm. 
Och vips så blev det så! Björnen blev rasande på den dumma Haren och daskade till honom.
- Är du så jävla dum och tar en hjälm när du kan välja precis vad du vill!
- Men jag vill verkligen ha en hjälm, sade Haren.
- Nåja, sade Björnen.
Björnen började tänka i större banor.
- Min andra önskan är att alla björnar i hela Sverige ska vara honor utom jag. 
Och vips så blev det så!
Haren tänkte och sade:
- Jag vill ha en cross!
Björnen blev ännu mer rasande på Haren och daskade till honom igen. Björnen tänkte nu ÄNNU större och sade:
- Jag vill att alla björnar i hela världen ska vara honor utom jag!
Och vips så blev det så! Björnen var överlycklig över sin situation. Så var det Harens sista önskan. Haren tog på sig hjälmen och hoppade upp på crossen, varvade upp den och skrek till Paddan: 
- JAG ÖNSKAR ATT BJÖRNEN VAR BÖG!

Befriad.

Hej alla guzzar o gubbar! Allt bra med er? I hope. I dag skiner solen och det är sista dagen på påsk lovet! Lite för mycket mat har hamnat  i magen tycker jag, i alla fall för mycket onyttigheter (DET ÄR PÅÅSK DUUH) men har ändå bestämt mig för att göra TUSEN ni hörde mig TUSEN situps. Yes thats true. Ska göra hundra stycken tio gånger. Dock ska jag dela upp det under dagen.

OM jag skulle klara detta skulle jag bli jätte glad eftersom jag är så jävla laat! Kanske drar ut o springer också! skojja, haha är rädd för bilar. Skämtar inte..

I alla fall, i går med Pinnelinn gick skit bra! Älskar henne, snuttan :'). Bästa ever. Våran "BÅL" gick SÅ JÄVLA MOTHER FUKKING BRA! Vi kommer ÄGA SÖNDER ALLA på att göra brasor i sommar, mohahaha. Det gick dock lite segt i början men who cears?  

Vi satt ute på min tomt och äldade till kl halv ett typ. Vi hade varit ute i tre immar då. hihi, sedan gick vi in o kollade på White chicks. Vi somnade typ... fyra? ah, något åt det hållet i alla fall ;p. Aja ska dra o sola nu, puss på er!

mig i sommrars! SOMMAR FEELING!
:D

-ellen h

-Allt är så läskigt.
Tiden går så snabbt? Vad ska man göra?


mormor o mofa idag!

Hej ska snaaart dra till mormor o morfar på påsk mys-dag! Ska bli mys! Sitter och lyssnar på spansk musik i bakrunden, märta har tüng musik-smak :3.


kiss n hug.

NEEEEEEEEEEEEEEEEJ!!!

NEJ, JAG ORKAR INTE!! FAAN, JAG HATAR TEKNOLOHI! JAG HATAR DET! JAG ÄR INTE FÖDD ATT KUNNA SÅDANT! JAG HATAR DET! VILL BARA BANKA NÅÅÅÅÅGOT I VÄGGEN OCH DET ÄR PRONTO! JAG FÅR SERRIÖST PSYYYK BRYT!!! FUUUUCK, OCH NU SLUTAR ALLT ATT FUNKA.. UUUUUSCH NI KAN INTE ANA HUR FRUSTRERAD JAG ÄR!!!! KOMMER ALDRIG KUNNA SOMNA FÖR ATT JAG ÄR SÅ AARG!!! AAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAH!!!

dont you fucking deare fuck whit me then i'm pist.

chill dag.

Shue bre skitungar! I dag vakna jag klockan halv tolv, kl halv ett skulle jag va me Juloa och några andra :). Vi spelade fotboll sen vattenkrig, och CHILLADE SÖNDER! Det var skit kul alltså :). Det var jag, julia, damon, aydin o aydins kompis david :).

Det var najs, sedan halv fem drog alla åt olika håll. Vi åt subway hemma, SÅ JÄVLA GOTT!!! Shit jag dog typ. Nu kollar jag 2½ men. Kul. hehe.


omgjort kort ;)

i dance alone.

i will have the time of my life, have the music on.

Mean people sucks!

Jag vet. Jag har varit så fantastiskt ord lös i mina senaste inlägg. Ja ni kanske undrar vad jag har gjort under mitt påsklov? Och kanske lite om vad som ska hända? Ni kanske inte bryr er ett bajs. men dethära är min blogg så jag kommer skriva det endå, deal whit it. (och JA, jag är hämskt medveten om att man inte ska/får skriva "dethära" men det är så jag alltid skrivigt det såå.. jag kommer fortsätta skriva så.)

FREDAG: Jag hade dans, vid 5. Gjorde inte så mycket mer efter det.
LÖRDAG: Jag hade dans på morgonen! Sen solade jag restan av dagen med brooorsan xD.
SÖNDAG: Var med tilda, vi gjorde super mycket (hahah, älskar dig) sedan så sov hon över.
MÅNDAG: Tilda var hos mig till 12. Jag hade dans från klockan 12:15 till lite över fyra. GICK HEM, kom hem 5 och dog resten av dagen.
TISDAG: Jag hade en otroligt rolig heldag med älsk i stan o skärholmen, kärlek till dig evelina!
ONSDAG: Jag sprang runt i affärer med mamma o märta från 12-19. Kollade sedan på fotboll kl 21:30- (minns ej haha) 
TORSDAG: (IDAG) vet ej.
FREDAG: vet ej.
LÖRDAG: MORMOR O MORFAAR!!! :D
SÖNDAG: Vara med Linn, ha bokbål!!! :D Sova över med linn!
MÅNDAG: Vara med Linn sedan fixa sig inför skolan!


kiss n hugs.


FAAAN!!!!

ÄT MITT BAJS REAL!!!!

stressat runt hela dagen, snart blire fotboll!

Shue bitches, saknat mig? Vet att ni har. I dag sedan 12 har jag bara stressat runt bland affärer (me mamma o märta) och åkt runt. Herre gud. Det var fan jobbigt. Haha, jag är så lat.

Gud, så lat att jag inte äns orkar blogga! HEJDÅ JAG ORKAR INTE!

kiss n huug.

Tack hjärtat.

Hihihi, tack skönaste evelina för en underbar dag med dig. Bara kärlek till dig.

/kiss n huug,

Then the air isn't enough.

När luften går ur dig, då du verkligen är färdig. Då ska du inte prata, gå, röra dig, bli irriterad, skratta. Nej. Då ska du kurra in dig i ett mysigt täcke och bara vara awesome.

Heeeeej alla ruliga ungar! (K?) Jag har tyvärr inte bloggat i dag, gaash jag har inte hunnit! Och nu tänkte jag att jag skulle vara snäääääll och ge er ett inlägg! Snäll jag är!

I alla fall, min lur fuckade ju ur i går så jag fick inga sms, eller samtal. De nådde inte fram. Så tilda hade igentligen sms:at mig en halvtimme innan jag ringde henne och undra om hon va klar. Jävla lur.. Men vi hade i alla fall super kul på kvällen! Hahahaha, och FAAAAN VAD VI SKRÄMDE UPP VARANDRA! Haha, vi gick ut o fotade varandra (modellerna ellen o tilda) och gick på en promenad och sedan gick vi till chines gungan, FUCK VAD VI SKRÄMDE VARANDRA!! Inte kul vi hade typ hjärtklapp när vi gick in, När vi var ute var klockan halv elva, så det var mörkt o skit så vi blev bara ännu räddare haha. Sedan kolla vi på film, "Här med förklarar jag er Chuck och Larry" Haha, sen snackade vi lite och så. Vi gjorde mycket i går o va skit trötta så vi somnade ganska tidigt, eller tja kl 2 i alla fall :P. 

Sen i dag vaknade vi lite olika, jag vaknade före tilda.. you know what thats meen! HEHEHEHE! Gud vad jag jävlades med henne i sömnen, ett steg ifrån att jag skulle lägga hennes hand i en skål med ljummet vatten ;). Men sen vid elva gick vi upp typ och vi flummade typ lite tills jag skulle åka till min dans kl 12. DANSEN VAR SKIT KUL!!! Vi var ute också! Det var svårt att dansa på gräset xD. Vid typ kl tre var vi klara  haha, sen strulade det med min skjus så jag gick hem , veet applåder! Var hemma kanske halv fyra sen gick jag och dog. Hehe.

Okej pallar inte skriva längre, sajk. Ser fett ful ut just nu btw. Därför ingen bild!

Ellen o Tilda är fukking bääst!

Jag och Tilda är bäst, alla som protesterar suger häst.

Juste. Haha, just nu har båda gått hem till sig och käkat och eftersom Tilda (alla som känner tilda vet antagligen) äter en smula i taget så är jag klar före henne! Ser inte riktigt det som en seger alltså. Min telle e fett knaas, kan inte se om någon ringer mig :S. Haha fick skäll för det. SAAJK. I kväll blire i alla fall galeeet me bästa Tilda som ska sova över. Och märta ska tydligen också ha en liga som sover över. Haha, ont om madrasser sajk. Och jag fråga till och med först om Tilda fick sova över!!! (barnunge.se/nu/com). I alla fall hoppas jag hon messar snart o säger att hon är klar ;). Vi har lekt med lite små ungar i dag, huur söta som heelst! "bebis****zm" Pedofilerna Ellen o Tilda här.

 Det är verkligen vår nu på riktigt och sommarn är hack i häl. Det är så fukking underbart alltså! Förlåt att jag svär så mycket i ALLA inlägg men det är förstärkelse ord. Så att alla fattar hur fucking glad jag är. Livet äger.

:D.

life rocks, then you die.

Go´morron!

Tjenare alla, hur är det? (för engångs skull ska jag inte svara åt er). För mig är det i alla fall greeeeate! Klockan två i dag ska jag möta Julia nere vi skolan och chilla och sådär! Ska bli kul, vi kanske ringer några andra också :D, men whatever, tror inte riktigt att ni BRYR er lixom.

Ni kan gärna skriva en tack komenter för att jag undanhöll tråkig information för er, komentera kan man göra nedanför inlägget ifall att någon har svårt att hitta dit. moving on.

Mitt lov är inte så värst väl planerat just nu men hitils sen jag slutade skolan:

Fredag: Dans och chill med familjen.
Lördag: Tidig dans och vara ute och sola med bror, haha.
Söndag: Vara med julia :D!
måndag: kanske extra dans?
tisdag: inget planerat,
onsdag: inget planerat.
torsdag: inget planerat.
fredag: inget planerat.
lördag: Påsk hos mormor!
söndag: Sova över med linn, ha bokbål!
måndag: Vara med Linn :).

aa, sen börjar ju skolan lixom.
hejdå bitches, hör av mig senare :).

vadå så jääääävla hot?

wieernan

hej på er, haha.


Hej, jag igen.

Shuuue, i morgon ska jag vara med Julia. Och kanske några andra, ska bli kul men just nu pallar jag inte blogga, ska snart kolla fotboll :).

du vet barca-real madrid märta ;)
jag är ju största barca fanet ;).
 

sup?!

Waazzup? Inte mkt, njuter av lovet? aa som faaan. Det är ändå bara lördag inte äns lov ännu kan man ju säga. Men whatever, i dag har jag varit på dans! kl 10-11:15 det var SÅ JÄVLA KUL! Alltså SÅÅ JÄVLA KUUUUL! Haha, ska äta middag nu puss o heeej.

:D

jupp, its the ipod.

Japp, senaste inlägget var om min Ipod Linn. Haha, den funkar men det är en grej som värkade super bra som INTE funkade x). I kväll har jag i alla fall chillat bääveR med min syster, det var asnajs. Det e skönt att ha någon att snacka med som fattar inom da famely lixom ;). I morrn blir det tidig dans kl tio. Cyklar antagligen om jag inte är för bajs trött :P. (dryyyg smailey)  Sen ska jag väl typ venne, chilla kanske höra mig till tilda :D. Och kolla lte grejer inför loovet. :D.

Aja pallar inte skriva nuu, vi hörs!
kiss N hugs.  


bajs..

om du ska vara SÅÅÅ jävla dyr så får du också för i helvete fungera... *argt mumel*

Svenskan...

Ellen, är Svenskan klar?!

Ni ser ju själva lixom ;).


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAA!!!

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAAAA! OMFG, LMFAO! (vadå förkortningar?)

HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!

våren är här.

Fuck you snöön, så jävla bortsmällt! Nu är alla spår av snön borta! Nu är det äntligen vår!!! Någon vår-krush som drabbat er kanske? Kanske, okej antagligen inte.. eller?

Okej ska sluta tönta mig. I dag efter skolan ,som vi till och med fick sluta tidigare i från, har jag BARA varit ute i solen och solat.. OCH JAG HAR VÄRLDENS LINJE!!! FÖRSTA LINJEN PÅ ETT HALVÅR, typ, MEN ANYWAY, FATTA MIN HAPPYNESS!  Skulle igentligen ha gjort min svenska men tyckte den kunde vänta till nu lite senare på eftermiddagen. Why not lixom? Och plugga ute.. nää det är som att korsa hat och kärlek. Då blir det bara någon fuckt up känsla. Sitter o lyssnar lite på SPOTYFI, som verkligen äger! Och det är gratis att skaffa, då kan man lyssna i hela tjugo timmar om månaden! Och all musik bra är där! Heaven on earth or what lixom?


Varsågod för gratis reklamen spotyfi, om ni kanske vill ge mig gratis premium eller något nu skulle jag inte precis tacka nej, bara så att ni vet.

;).

BY THE WAAAAAAAAAAAAY, HÄR KOMMER EN BILD PÅ MIN BRÄNNA ;D!

okeeej, det syntes inte så jätte mycket.. PÅ BILDEN!
men det ser mer ut in real life!

..och föresten, SNÄLLA låt mig slippa behöva ångra att jag la ut bilden
om det verkligen kliar i fingrarna på er att skriva något taskitg eller liknande
kan ni gå ut pch slå på.. ett träd eller något :).
M.v.H ellnorphen.

En bra vecka..?

Faan... det är en bra vecka. Sen är det PÅSKLOV! Haha, sen råkade arslet Ellen (åsa) snubbla på grusplanen när vi spelade fotboll. Då kanske ni tror att "men gud taklade någon dig?!" "Gjorde någon krokben?" "Höhö, snubblade du på den hårda bollen?"

Haha, nej trodde ni det själva eller? x).

Jag snubblade på målet. Jupp, ni hörde rätt. På målet. Det stora, väldigt synliga STILLSTÅENDE målet. Jag vet applåder tack. Man är så otroligt duktig! Och mina skillz ska man inte äns börja prata om..!

Nu kom mamma o evert hem han har haft utveckling samtal, jag vet ni BRYYYR ER SÅ SJUKT MYCKET! Ska gå nu tjarå blöggen, i dag är det dans också! Hejdåååå!


Shuue babes.

Heeej alla, sitter i skolans datasal. Kom precis ett par nya in i datasalen som krigade om den nya datan. Haha, ska dra har fan inge o blogga om hejdå xp.

leker gör man i alla åldrar.

Mahahaha, aa så saant. Ska snart käka middag sedan fixa mig inför kvällen tror jag. Är lite slutkörd alltså. Har typ varit sjuk lite hela veckan i mellanåt.

ente kul den.


terrible


Så sant, folk skämtar om Tatanic och alla garvar.
Skämtar man om 9/11, you dead.
Ellen logik: GARVA INTE ÅT NÅGON AV KATASTROFERNA A**-HOLE.

Släktmiddag.

Heeeeej, no blogging today bitches. Men jag har mina anledningar, sedan klockan ett i dag har vi haft SLÄKT/VÄNNER FÖDELSEDAGSFEEEST! För sötis mamma som fyllt år! Det var sjukt trevlig och nu är man så jävla mätt så det finns ju fan inte. Kommer nog inte äta något i morgon för att göra upp med min mage.. :p. Såå mycket åt jag inte men just nu känner man sig rund. haha.

Älskar min släkt så himla mycket, den är så underbar.
Mina älskade kusiner.
Min älskade mormor.
Min älskade farmor.
Min älskade morfar LEIF FOLKE! (hahaha)
Mina älskade mor/far brödrar o systrar.

Puss på er.
(O.B.S.)Nu kommer en fjorre blid från när jag Julli, Dessi o betty
gick runt mitt i natten och lekte fjorrar..
Det var fan grymt kul.

hahaha, ful man e.

bruno maaaaaaars


Love to bruno mars, he is just so fukking awesome.

Även fats vi bråkar..

..så är min syster bäst i värden!

kärleeek till dig syster.

i want to go to the seaside.

Nu, förfaaan. Jag måste ha sommar nu.. Sol i morrn capish?
haha okej ska sova nu ska upp tidigt i morrn o jag e sjuk. sajk hejdå.

fett löjliga

hahahahahaaaaaa, fett löjliga. :).
förlåt för alla onödiga små blogginlägg, men ingen läser dme endå lixom ;).

bli fri.

Hej, händer mycket i morrgon. Först klockan åtta så blir det utveckling samtal till klockan halv nio sedan är det skola. Sen hem och sen dansa sedan blir det bok-bål me Linn, haha nu blev ni intreserade va? Haha, vilket fall, vill fan grilla korv alltså haha skämt o sido. Sen på lördag så blir det dans och hjälpa mamma o städa sedan på söndag så blir det födelsedags-kalas för mami som fyller... skriver ej det i bloggen.

Älskar dig så jävla mycket!
Puss o bajs o godnatt :)

-

Vissa låtar rör en verkligen in i hjärtat, låtar som gör en glad och avslapnad bara av att lyssna
på dem första orden, musik my love alltid.
Jag älskar musik så jäävla hårt, vem gör inte? Krig skulle kunna avslutas
om man bara satt på fetaste låten som fick alla att bar chilla o skjuta
sönder all fukking vapen. Det är inte människor som dödar. Det är
de jävla vapnen (som människan skapat.. host) WHATEVER,
ÅTER TILL MUSIKEN.

Musik är det som lysser i mörkret när allt är piss.
Matt favporit ljud av all musik är nog akustisk gitarr, sån jävla sommar feeling.
Gud jag älskar musik.
Tack för musiken, den ägeeeeer.


If you leave me, i wont give a fuck. If you stays I will fukking cry.

Shuue, tillbaka igen! Sorry för dålig updatering men va ska jag säga? Jag har ett liv? Aa den låter bra. Sitter vid datan o lyssnar på stört TÖÖNG musik den e naajs. Har ont i halsen o de suger, ska snart tagga till säng i guess. Blir väl bra såå.

By the way, eller hur hatar man sånahär skabbiga drömmar? JAG HATAR DEM HÅÅRT SUG MIN ****, serriöst det blir så jävla fukkat med cp drömmar som verkar så jävla bra i drömmen men när man vaknar så vill man bara skrubba sid med stålull i 1000 grader varmt vatten... LÄÄÄÄSH.

Aja, fukkt up. Ska draa nu puss o hej.
har haft värsta CP dagen med mitt utseende, spy.

bajs

hahah, skooolans datorer fukkar upp xd

kings bitches

Shuuue alla, va händer? Inte så mycket? Typ chillar o läser min blogg? De e gött. Sitter i matsalen och jag o kaltum fick paxa datorer först för att vi äger o e snyggast.. typ ;). Haha, nää men kaltum var bääst o torkade borden som våra klass-värdar INTE gjorde, o jag torkade ett bord o va moraliskt stöd till henne, hahaha.

Inte riktigt va? ;). Men fick ialla fall dem bästa datorerna soo fuck you bitchees.

old, då hade jag fan inte äns lugg haha.
K'n'H!
(kiss n hug)

naaaaaaaaaaaaaaaaaw

naaaaaaaw

Där får du...

Här får du märta för att knulla min dator med 333485045 stycken bilder. Varsågod. Bilden fångade verkligen din "smickrande sida". Och du kallar MIG ful...
söt chey... HOST

jag e ganska ful.

Shuue alla, börjar bli kväll ska snart gå o sova i guess. I alla fall. Jag ,smart-asset, gick för en stund in i TV rummet för att hämta min dator. Som låg där. Där satt mamma, ever och märta och tittade på en "SUPER-DUPER-SPÄNNANDE DECKARE" på ettan, som tydligen var så spännande att dem knappt kunde svara när jag sa hej. K på de lixom. I alla fall då jag skulle hämta laddaren till datorn skulle jag snabbt dra ut den från uttagremsan (ftw..), vara lite smidig o snabb för att inte störa de spända TV tittarna. SÅKLAAAAAART så råkar jag,
A-R-S-L-E-T, trycka på OFF knappen för ALLA uttagen. Även för TV:n. TV:n blev snabbt som in i helveta svart och den intresanta deckaren försvinner från rutan och ersatts med mörker... Jag hamnade på ett X antal dödslistor kan jag ju bara säga. Men deckaren var ändå tillbaka på TV:n 10 sekunder tidigare på grund av mina TV skillzzzzzz.

Fan vad orättvisst det är. Jag föddes ailien (vägde två kilo och var en förtidig-bebis), i mina första år av livet (från någon månad- 5år) så var jag faktist en söööt varelse! Jag var super söt. Sen blev jag en tjockis (6-10) sen vid mina elva år blev jag bara ful o vid tio fick jag glasögon jag ba "SHUOOO ALLA!" haha. Sen nu (12-13) växlar det OTROLIGT MYCKET! Ibland ba men ellen vafan VA SNYGG JAG ÄR! Och i bland så misshandlar jag min spegelbild. Alltså bajs. Men ibland kan jag verkligen svära på att mitt ansikte förendrats över en natt. Jag svääär. 

Whatever, hejdå alla muppets! Hörs i morrn.
BTW JAG HAR PLATTAT HÅRET!

yeeah

smile hitler.

puss o kram :) <3

Im a back.

Shuue alla, nu är jag tillbaka från östermaaaaalm med alla steéckare, nej nej, inte steckare.. STACK-HARE.. Haha, julli o jag alltså skönaste ever. Jag har haft skit kul o vi drog aldrig till landstället i dag för det var så mobbat väder. Det var i alla fall sjukt kul me alla underbara, orkar inte blogga nu men hejdåååååå.

-oh say black night, will it be a good day tomorrow? -Well no, lol. -...

SHUUUE ALLA BRÜRSUR O GUMMOR, VAD HÄNDER DENNA KALLA NATT? K, det e kväll men låt oss ignorera det. Typ inget? Bara chillar med livet? naaaajs. Det gör jag i alla fall i dag! Eller just nu i alla fall.Efter skoolan drog jag och Linn hem till henne och bakade paj o snackade om allt o inget. Det var najs, speciellt med Linn ditt cp. Mitt lilla cp-barn. Nussegull! Sen vid tjugo över fyra komma mamma o hämta mig o vi drog till min daaans, det var najs vi körde en timmes styrka typ sen en kvart dans, det var najs. Kom hem typ sex.

Sen dess har jag bara chillat ganska stenhååårt!
Och sen i morrn ska jag upp klockan nio o sedan klockan tio dra till dansen.
Ska bli jävla naaajs alltså, sen efter dansen så drar jag hem o fixar mig o duschar,äter skiter. Ni vet. Sen klockan två typ så ska jag till skärholmen där jag möter upp Julli dessi & C.O! Sen drar vi till öst o hänger sedan efter det på söndagen drar vi till LANDSTÄÄÄLLET! T-PLAAACE LIXOM! Hihi, största g33333ken ellen. Sen åker jag hem med min familj tillbax hem vid typ tre, kommer hem o chillar. LÅTER SJUUKT NAJS JAG VEEET!

PÖRRE PÅ DIN GÖRRE.

.... ps, sitter o lagar middag till mig o min bror, klockan tio lixom. K-k-kul.

meee

Vacker tack jag veet.
 


RSS 2.0