Gissa VAAAAD???

Gissa?? Ok jag berättar...Det hände inget intresant under middan i går!!! (XD) Bara drev.
Men i dag i skolan var det Anna-Karins sista dag. När jag tänker till så kommer jag nog att sakna henne pytte lite.
 Och vi typ Firade det??? Nej Avskedsfest heter det. Vi hadde en avskedsfest men vi hadde inte bara fest för det. vi firade att vi hadde läst 20.000 sidor i klassen på 2-3 månader typ. 
2000 av dem sidorna  är lästa av MIG!!! haha slå det losers(a). Det var en vanlig dag tills efter långis. (lång rasten) 
Då blev det koktailparty/fest. Det var faktiskt sjukt kul!!! Man gick fram och snakade med allt och alla med sina överfulla brikor. 
Men som ni förstår så kan inte 50 elever stå och trängas vid 3 små bord propade med saker. Och då hadde föreståndaren för våran paralel klass hittat på att dem som fylde år den månaden han sa upp skulle få gå upp och ta.
"Januari" började hen. Och Emma den ända som fyller år i januari i klasen sken upp som en sol. Hon såg så jävla rolig ut med att Glat leénde! "får väna lite FEBRUARI" och Emmas leénde försvann snabt som attan.. Och Linn och jag som satte ett par bord ifrån kunde inte hålla oss för skratt. Men efter det så var dej januari. Och från det körde man typ ja ditifrån till december i ordning. Och Linn som fyller åri oktober skulle typ bli sist. Och jag som fyller år i juli kom då före. "juni juli får ta" sa Jacob (klassföreståndaren) och när jag klev upp så såg jag Linns arga blikar. Men jag tog för mej extra mycke av det goda för att jävlas (kalla mig ond men så är jag) 
Men snart blev det oktober. Jag flytade lite till bord och bord. Och en kille i paralel klassen hadde bara för några dagar sedan (lördags) kastat snöboll på mig och Linn när vi var på väg hem från sentrum. Jag sa att jag skulle komma i håg det och klart att jag har gjort det. Och i skolan i måndags till nu har vi småbråkat och han kalade mig svag. tvha??? TVH JÄVLANS A!!! Man kallar inte mig svag. (Han började kalla mig svag i dag när han lutade sig för en dörr och höll för. Och jag fick halft upp dörren (det är lättare att luta sig i mot än att presa upp) och så kom Linn och skulle hjälpa och hennes fingrar blev nästan klämda. Sedan kom Mickis. Och öppnade dören) Och på koktail partyt då drå så gick han fröbi mig med sitt glas och viskade svagis i mit öra. Och jag boxar honom 3 gånger på armen . Och den tredje gången så skvätte det ut från hanns glas päronsider på honom och ner i någon rygga. (Wobss..) och på någon plats. -Säg inget ! sa han till mig. Det är Sammis plats!!! och ja hur ska jag säga vi är inte "bästa" vänner. Och efter typ en kvart då sammi sat sig så frågade jag killen om sammi märkt nåt. Och då berättade killen det för sammi och jag spran i väg. Efter ca en halvtimme så skulle vi se på film. Vi skulle se Woll.E he.. Den va ja... ganska kul. Efter det var det hem. 
Och så mycket mer har jag inte gjort. Förutom att frossa våfflår det är VÅFELDAGEN!!! men annars noppe!!!

                      Vet ni vad jag fick reda på i dag på radion. Våffel-dagen ska i entligen va "VÅR FRU" dagen.
                      Men medean tidens gång blev det våffeldagen. Och vår fru dagen menas med at vara då
                       våren börjage!!!! Ha diss va? men pssst... Det behöver vi inte säga till föreldrana. Men en 
                       kul grej att tästa. Säg "vårfrudagen" snabbt hella tiden och tillslut blir det våffeldagen!!!! 
                                                                    SYNES VÅFEL VRÄKANDE POLARE             

Dancing queen<3

Halli hallå i dag i skolan var Lin sjuk stakars henne)= men hon kommer antagligen i morrn på rasten körde vi burken och så det är så himla kul. För man lixon byter kläder i bland med kompisarna (jaka, mössa och vantar) I dag sprang jag till gungerna och byte med Tilda 2 gånger men blev endå upptäkt först )= men jaja. I dag så ska alla ha gjort klart sina kropps affischer. Jag var det men man fick göra hår också (huvud HÅR tro inget annat) så jag är snart klar kan man säga. (= Vi hade musik också det var kul. Vi gör någon slags melodifestival.
vill inte skryta... JO DET VILL JAG. Våran låt är B.Ä.S.T! BÄÄST! Hadde Linn varit med hadde vi kört vårat handslag när man slår i hopp knytnävarna och säger "vi är faán BÄST med betoning på Bäst och med nån töntig dialekt. (XD haha)
Efter skolan hadde vi Dans som jag presis komit hem i från. Man blir svättig av det beliv me!!! Vi dansar till Rosa pantern ni vit "dun dun" dun dun dun dun dudunnn dadadudunn. Tyojp.. Man ska i entligen ta med sig tidningar hemifrån men alla glömmer det hella tide S= inklusive mej S//= men hör lixom nån säga: jag glömde tiningen. OCH DÅ mins man juste tidningen! Men det finns tidningar att lån aså det är k som min bror säger. (till alla er nördar som inte vet: k=ok)
Mer har nog inte hänt om ointrisanta mig. Något kul kanske kommer under middan ingen vet ok antagligen inte -.- men det kanske blir något kort inlägg om vad jag käkat... Godbye!!!!

Hello alla Engelska pratande friends och alla andra (Aa)

Hejsan varför min rublik blev lite "..." för att min dag handlar lite om engelska...
Men innan så får ni plågas med att läsa "lite om min dag" innan! =P (ha) Efter en lång helg så kom ju skolan  )= men jaja. Lite plugg nu och ett roligare liv som det sägs. Måndager är dem segaste dagarana jag säger då det. Men en grej som är super bra. Det brukar vara min och Linns (<333) lekdagar. I skolan var det en vanlig seg dag tills idroten (SUCK)
Men, det var ett basket proffs som hadde kommit till våran skola. FATTA våran lilla lilla PUTTE lilla skola i meningslösa komunen huddinge i det lilla landet sverige. Han kom alltså från utlanden. Mickael hette han. (O.bs efternamnet är inte Jordan) Han pratade engelska och var hur kul som hälst. Förutom en gång då han skrämde Linn när hon höll på at bryta mot någon regel typ.... -never NEEEEEVER!!! hadde han gormat ut sig till Linn som blivit livrädd. 
hahahahaha.. Förlåt mit lilla garv. Men när jag tänker på Linns min när hon stod där så kan man inte hålla sig för skratt. 
Oc efter idroten så ville både Emma och Linn ha en "personlig" bild på honom med deras mobil telefoner. Men dem vågar inte. (fegisar ;))      Så jag går först och frågar Marco på svenska. Marco ba: Om  ni kan fråga honom på engelska.
Vi kan inte gormade vi men tillslut så frågade JAAG på engelska: Kudd we take a pikture of you whit em.. THAT! sa jag och pekade på emmas mobil telefon. -if it is okey fore you teatcher? Marco såg klurig ut men såklart sa han ja.
Vi fick kortare skoldag i dag vi slutade efter idroten.... Efter skolan var jag och Linn. Vi var i centrum lite och kolade på ramar till en present till våran lärare som ska sluta på onsdag. (YEEEES) Som ni förstår så är hon inte den bääästa läraren. Men piss glaset i ramen gick sönder när vi skulle ta ut bilden som var i den innan. -.-?  Mitt inlägg blev lite konstit men jag har bara en ursäkt... Jag är trött. Men jag kan lova ett better inlägg i morrn!! puss och kram. nu ska jag kola på linns pa hon sa att hon gjort en sida till min ära ^^ haijdåååå!


Halli hallå....Alla muppar<3

tjo i dag har det varit ganska tråkit. Men det kan man defenetift inte säga om fredag och lördag. I fredas firade jag och min böstis tilda (^^<3) att det var vårdagsjämning. Och vi gjorde saker som bara vi tycker är kul... Typ bli livrädda och vandra i skogen (;P) men det var i alla fall jätte kul. Efter skolan så gick vi hem till henne och så var vi ute och så klöttrade vi upp i ett träd. Jag satte min mobil på en gren och satte på ASS bra musik så satt vi där och pratade viktiga saker. Men också sånt man värkligen man inte förstår varför man pratat om det nusåhära i efterhand. S= ! efter det så cycklade vi till Ivans och köpte godis. Killen som jobbade där var super otrevlig. Han himlade med ögonen när man intekunde bästäma sig och försökte alltid stänga. När jag var klar och det var tildas tur så höll han på att stänga. Och han... VAR SKIT OTREVLIG HELT ÄNKELT!!!!! efter det cyckade vi hem till henne. Klättrade upp i trädet ennu en gång och pratade och åt godis. Sedan så visade jag henne en sak i skogen som jag och min bror sett tidigare. DET VAR SKIT LÄSKIT!!! för att någon hadde varit där och typ målat om. För när jag var där senast så var färgen hell skrovlig på utsidan och hellt nött. Och nu nästan helt ny. Vi dog nästan. Sedan var vi i skogen och ja knäkte is och skrek att det skulle bli vår till snöfläckar och isiga dammar. -som ni säkert förståt är vi någolunda sjöna i huvudet- Och vid sex så var jag tvungen att gå hem. )= 
Våra kusiner var där. Vi åt Mcdonals middag. Sedan när kusserna hadde dragit så åt vi godis och kollade på film. 
                                                                                       indiana Jones 2      
Den är jätte bra!!! Och i lördas så var jag på dans och efter det så shoppade jag och pinnelinn. Vi hadde jätte kul. Förts gick vi på kaphal REA sedan till Mcdonals och tog en mcflurry. Men det ska jag säga dig tjejen som gav oss glassarna var SNÅÅÅL met Stort "S" snacka om. Och dem har ju nya lock på sina glassar som går uppåt så att man tror att man har jätte mycke men näääääedå. Linn hadde hälften av sin och jag lite mer en hälsften. Och min kola sås var jätte varm så jag fick nån jävla glass sopa som jag hatar!! Efter det gick vi till Lindex. Där vi köpte nagelack. Jag köpte ett vinrött. Linn köpte 1 Vinrött 1 orange och en annan färg jag inte mins om jag ska vara ärlig. Sedan gick vi runt lite och kolade och sedan till HM!!!  Där köpte jag lite smink redskap. Och sedan var det till Don gicka banna. (ett café som vi kallar för det) och köpte enligt tradetion en varmchoklad. Mumms...  Sedan skulle ju Linn envisas med att vi skulle sitta där i evigheter och ta det lungt. Grr.. Efter det så gick vi till coop extra och köpte en Coca Cola. En 33cl.-Det stod 9,90kr på summa- När vi skulle betala så skulle vi tästa på att betala själva på en sånhära mackanik. och jag hadde en tia så visste det skulle vara kul att tästa.(= Ja när jag lagt i pengarna och då jag bara hadde en  50 öring kvar. Då stod det "betala pant en krona"  VA FAAAAAN!! gormade vi. Vi var tvungna att tästa 4 gånger innan han som skulle hjälpa till ville att vi skule betala manuelt.  )´= När vi gick till dem manuella kassan så viskade Linn. "gud vad detdäära var PINSAMT" Ja men när vi var ute ur butiken. så drak vi lite och sen skakade vi flaskan och öppnade korken. och skummet FLÖÖÖÖG!! och mäst över min arm. Sedan cycklade vi hem. Och var lite hemma hos henne. Vid fem gick jag hem. Och var lite med Tilda och sedan gick jag hem till maddag och efter det så kolade vi på Indiana jones 4. Och sedan kom I dag: Det har varit tråkit. och har fikat med mormor. Det var kul. Och sedan har jag suttit vid datan tills nu! ja så var det. HEJDÅÅÅ!!!! TjoolingVar tvungen (=

DjungelEllen här!!!

Tjo mannen här e jag bree... Nä drev bara lite. I dag i skolan ha vi hafft idrot "SUCK" men det var ganska kul. men fick göra lite allt möjligt faktist. Det var kul. Man fick tästa på att göra handvolt nästan. Men hoppade på en trampolin till 2 stora plintar och den största tjockmattan på och sedan bakom plintarna var det ennu en stor tjockmatta där man skulle landa från hanvolten. det var typ från golvet och upp på tjockmattan på plintarna 1,5m. eller licka högt som jag typ jag är nästan 1,60! (Slå det småpluttar!!) man skulle sätta händerna på mattan och hackan mot bröstet. och rulla typ.. Ja ja men det var i alla fall jätte kul alltså!! Men nu till det som hände innan idroten när man kom in i idrots lokalen och väntade på att våran lärare skulle bli klar så var det några killar från klassen som hänge och flängde i repen. Dem var brevid den stora stälningen med plintarna. Då tog dem tag i repet längs ut och klättrade upp på stälningen och slängde sig ut. Men nu var det så att väggen kom där för att det var på sidan och inte fram i från. men som tur var repen fast i ett lås som om man drar för hårt i går upp. Så repet han inte nudda väggen. (ni vet en sån där man drar ut repen på en stor metalstång och längst fram är det som ett litet lås där snöret längst ut låser sig på.) Ja ja men i alla fal då skulle jag prova. Och jag klättar upp och så och svingar mig i och det gick hur bra som hällst utan att jag höll på att krocka in i en kille i min klass som stod framför mig i den riktningen jag skulle svinga mig i men nu till andra gången när jag svingar mig så kraftingt så att låste går upp och jag flyger rakt in i vägen med värdens fart och även nästan in i samma kille som stod i vägen. Eve Linn och Emma kom rusande och trodde antagligen att jag gjort mig illa men icke jag hadde inte ett ända ont. Det var där in rubrik kom i från. I stället för Djungel Jorts å Djungel Ellen!!! coooolt va?? nä drev. Och i dag på rasten så körde vi burken. och då gömde jag mig bakom ett plank där man brukar spela bollleken väggen och då var det en liten kille som spelade. Men han stod så långt i från så nar han lobbade bollen så kunde han inte styra vart den skulle komma. och den kom farande i mot mig men jag ser det och blockar så  att den inte skulle komma i fejan utan att den kom på min under arm. Det gjorde inte ett dugg ont. Killen var ju litten och sköt inte så hårt. När han såg vad som hände tog han händerna för munnen och såg ut som om han träffat en isbjörn som var på väg att döda honom. -förlåt sa han. -Det gör inget sa jag. Det gjorde ju inte ont lixom. Han trodde vel antagligen att jag skulle springa efter honom eller nåt. Ack ack dagens småpluttar.. Ja eller iom man typ går i ettan är dem ju inte småpluttar!! Men jag går ju i FEMMAN!!! så! ja. Men för dem som går i nian så är vi småpluttar!!!!! ),= men ja det var allt för dagen synes i lianerna!! förhoppnings vis inte i väggen!!!! (;        <33333

Hali hallå!!!

tjo här är jag tillbax i genn det var länge sedan. hadde inget att göra så why not lixom. Linn som sakt är i Orsa.Fan var jag saknar henne grymt. )´= men så är det. I dag var jag med emma. Hon är ass kul alltså. Vi söng singstar. Det är fett kul. Hennes brorsa var med och kollade när vi sjöng. FAN VAD PINIT!! jag fick typ skrat sjukan jag fnittrade som satan. ack ack ack.. Som grädden på mosset..... Vi gick sedan ut i den härliga snön. Vi hadde mulnings krig typ. Vid kvart över 4 så gick vi in och gjorde varm chocklad.Vi kockade mjölk. Första omgången mjölk gick bra andra inte lika bra. Mjölken kockade ÖVER!!!!  Vi sprang till kastrullen och flyttade undan den. Vid 5 så gick jag hem.... Fan gud vad urtrist. 
Blogg är INTE KUL VÄRKLIGEN INTE!!!! Hejdå................jaja tråkit som vanligt..  

RSS 2.0