?

Varför?- jag älskar att jag är så dum :)

"ni får vara uppe så länge ni vill, bara att ni ser till att ni kommer upp i morgon"

Haha, mamma. Du borde aldrigt ha sagt detdär.


Just nu vibrerar mitt hus av skriken av rock, barna bus sitter och kör gitar hero med dubbla högtalare, yes.

linn mitt hjärta

jag älskar dig min älskade Linn, jag älskar dig så mycket.

♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

Hiss/diss


HISS/PHILIP OCH FREDRIK.
Dem är så klockrent sköna på absolut alla deras shower, "vem kan slå philip och Fredrik" och "nittileaks" och "boston tea party" typ, dem är så stöört sköna alltså! Så jävla roliga, så avslapnade haha ÄLSKA!
 
philip och fredrik, ABSLOUT HISS!

HISS/BAKSMÄLLAN II
Jag började gråta, skratta, skrika och HOPPA av glädje när jag fick reda på att det ska komma en TVÅA på den så förbannat älskade BAKSMÄLLAN! Som tog världen med storm! Jag har skrattat mig till tårar av denna skönhet till film! Och så kommer det en film till! YEEEEEES, det är det perfekta konseptet ever! Är så glaaad, ska såklart kolla den på bio när den kommer ut!
  

HISS/SOMMAR
Shiiit, snart är det verkligen sommar! Bara två veckor kvar till lov.. TVÅ VECKOR!!! Jag är så glad, man blir så happy av sommar! TACK SOMMAR OCH SOL ÄLSKAR DET! Sommar tar fram det bästa med människor man blir så glad!


HISS/ SNYGGA KILLAR
Vad ska man säga? Tack.

  
 


DISS/SEGA SKOLDAGAR
Alltså uuuuusch, sega skoladagar och jobbiga jobbiga lärare och lektioner.. uuusch.

DISS/SKOLAN
Diss på hela skolan över lag.


okej, jag kom inte på något just nu. haha puss på görren ;D.

matte.. usch sug k**

JAG HATAR MATTE SÅ HIMLA SUPER MEGA MYCKET! Bästa med matten e på onsdagar för då har jag kaltum o Linn grupprummet! Och där finns det... DATORER! Små söta laptops lixom, hihi. Sitter o lyssnar på Snoop dogg, omg! Haha, far est movement, haha de sjunger me han. Så jävla skööna, ett par asiater som ÄGER på musik ;). Haha de tycker antagligen att de e skiiit snygga, haha kolla deras video haha LUUUFT BARN! men de ska få cred för deras bra musiiik ;D.

Efter skolan ska jag o linn till skärholmen o shoppa lite, e fett trött o ser ut som en luffare, haha najs det eeeee. Har gråa mjukisar o heeetaste magtröjan Guns n roses bitches. Linn sitter brevid och sjunger, haha söötis. Aja, ska leta efter en sööt bikini i skärholmen o ha lite kuul ni veeet? HEHEH, sen ska jag tvinga linn att äta SVERIGES GODASTE GLASS I SKÄRHOLMEN DEN ITALIENSKAAA!!! aaa, tror knappast jag behöver "tvinga henne" ;).

Aja, palla blögga nu ska ju göra MATTE!!!


hahahahaha..

hej.

töntar, haha.

ruligt i datasalen. NOOOT!

i swer when you wake up in the morning you kissing you self.

Haha, älskaaar snoop dog. Såjävla sköna låtar. Sen kan man vara cepeee och "censura" dem som Rix FM, the voice och så. Tack NRJ för orginalen. By the way om Rix FM.

Hörde att de hade haft deras Rixfm festival, jätte många sa att den var skit kul jag bah... ee? Rixfm. deras kanal e inte äns kuuul. xD. Sitter me NRJ på datan och äter helgens godis. Usch, måste sluta nu. men tänkte om jag äter upp det nu så finns det inget kvar som jag kan äta. 

Nu är problemet dethär,,

Jag är såhimlasuperduper speedad av godiset att jag typ har skrivigt detta inlägg på tio seeek. JAGVETKULVA?!

neaj. 
 

cepe

hatar att gå upp tidigt till skolan. Fuck thaaat lixxxxom.

old as fuck

just nu bah.

JAG HATAR BLOGG.SE JUST NU! Allt bara försvinner! fuck va irriterande!!.. vänta måste gå och snyta mig (ja, jag ville dela med mig av den informationen)! Tillbaka! Aja, sjukt irriterand med blögghen just nu dårå. Har varit vaken hela natten typ för att jag behövt snyta mig så många gånger. Suck men det är bra för då vet man att jag håller på att bli friskt! Vilken sjukdom jag än har så slutar det alltid med att jag blir snorig och täpt i slutet av sjuk-heten. Sjuuuukt irriterande nivet. Skulle egentligen velat följa med på friluftsdagen som våran klass och hela högstadiet har idag. Men men jag är häldre frisk som en nötkärna på uppvisningen! JAG HAR FUKKING DANS UPPVISNING PÅ LÖRDAG OCH SÖNDAG!!! 

Najs bre ;). Men aja ska typ käka en glarre nu sötbarn.

"HAHA, DU SER FULL UT!"
"aa h a, tack mamma."
*på hard rock cafe btw* 

god morgon.

JAG ÄR INTE (TYP) SJUK LÄNGRE!!! Är super glad! Kunde nog gått till skolan i dag men.. to be honest with you guys, orkade jag inte. När mamma kom in kände jag att jag mådde bra! Hade inte ont i halsen eller så bara lite snorig och lite tjock i halsen men jag grymtade något "nääääje" liknande till svar och stannade hemma. Men det är nog bra att jag inte gick till skolan, då kanske jag hade blivigt sjuk igen eftersom jag inte är 100% ännu. Och att jag inte har duschat, och det behövs. Men jag ska i alla fall hänga med på kulturkvällen i kväll med skolan. Yey.´Men jag måste gå för annars får jag inte ledigt på onsdag som vi ska. Då måste jag gå halvdag med andra klassen! eller typ sexorna.. usch.

Aja ska nog gåner och ta en glaaaaassi, sedan.. jag vet nt. Vara vid datan kanske ;).

jag i london.. saknar så jävla mycket.

Blogg pause mitt arsle heller.

Shuue alla! Blev plötsligt sugen på att blogga! Och använda en massa utropstecken! Näääj jag driver bara! (okej haha, skojja bara!) (haha..) Vilket fall, är i alla fall hemma och är sjuk inte så jäävla najs. Speciellt inte när allting händer denhära veckan. AAAAAAAARG! I morgon är det kulturkväll, sedan på fredag så är det friluftsdag som jag faktiskt vill gå på! Sedan är det genrep på Dansen, sen på lördagen ska vi tidigt upp och ha en extraaa dans lektion och sedan ska vi ha UPPVISNING! Sedan ska jag hem o sova typ? Sedan på söndagen är det UPPVISNING IGEN! :D Så jävla kuul!


Btw jag är så fukking överlycklig just nu!!!

DET KOMMER EN BAKSMÄLLAN TVÅ!!!!!!
JAG HAR 1500 KRONOR BITCHES!
JAG ÄR BÄST!
JAG SKA HA DANSUPPVISNING!
DET VÄRKAR SOM OM PIRETS OF  CARIBIEN 4 SKA BLI SKIT KUL!
SNART SOMMAR!!!

happy-ness.

dissade

känn er dissade. orkar nt blogga, not in that mode you know.

ta detta som en minder (större?) blogg pause hörrni.

Ensam hemma ROCK'S!

Det spelar ingen roll hur gamal man är, när man är ensam hemma är det alltid några saker man alltid gör.

Wailar loss till varända låt du hör på radion, gärna lite luftgitarr.
Leker ninja och atackerar husmöbler och gör försök till volter i alla soffor/sängar
gör egna lekar med sig själv, ingen kan ju se hur jävla CP man är då.
Dansar, som ett mongo, i absolut hela huset.

Det spelar ingen roll hur gamal man är.

Live life as you want to, or else you will regret it.

Livet äger, så håårt. Jag är så fukking happy! OCH BÄSTA LÅTEN PÅ ROCK BANDIT! What's the point. Love. Jag är så glad och om 11 timmar ät jag på arlanda mot LONDON! Då jävlar ska det shoppas! Jag är så fruktansvärt glad! Allt äger, LIVET ÄGER! Ååååh, jag är så lycklig! ALLT BRA BARA JUST KEEPS COMMING!

Jag är så happy, jag kan knappt tro att jag någosin är olycklig när jag är såhär LYCKLIG! Glädje.

Fukking ren glädje.
Detta kanske är mitt sista blogg inlägg innan LONDON syns på fredag! typ..

LYCKA

Ibland livet, äger du.


STREEEEEEEESH!

(STRESS!)
(STRESS!)
(STRESS!)
(STRESS!)
(STRESS!)

Hej fook's, e liiite stressad just nu.
Så mycket som händer och veckan har gått så jävla fort.
I morgon ska jag först ut o bada med klassen (huddinge hallen), sedan är det redovisning på no:n och prov på So:n. Sedan ska jag hem och hjälpa mamma att bära, sedan halv fem dans, sedan hjälpa till igen. Sedan på Lördagen upp tidigt till dans sedan stå och hjälpa kusinerna med loppis.. Seeeedan ska kusinen hem till mig och vi ska ha myskväll. Sedan på söndagen upp tidigt och dra och shoppa i skärholmen, kuuligt ! Sedan ska kusin till kikboxing. Sedan på måndagen ska vi gå i skola, sen ska jag och Linn gå och snabbt hämta sebbe och sedan ska vi dra snabba som bixten(!!!) till stan och vårshoppa och ha STÖÖÖRT MYYS! Sen ska jag komma hem och paka tills london, sedan ska jag vakna tisdagen kl 03:00? Och dra till Arlanda. SEN LONDON BITCHES!

Yes, vadå stressad.
?

Blogg-slampish.

Inte jag i alla fall. Haha, jag är ej en slav under min blogg. Tur det, alltså man kan ju vara det om man vill men fan va jobbigt :s. Okej, jag ser på jätte många bloggar att de har sånahär "tio saker du inte visste om mig". Tänkte att jag också vill ha en sådan. Sen kommer jag inte leka stor bloggare och skriva "Skriv en komentar om du vill att jag ska göra det" Och sedan få en pinsam sitvation över mig när INGEN komenterar.. hehe.

Sådant e så fail. Haha, fail barn.
alltså påtal om FAIL, vilket fail inlägg detta blev. Haha fail.

röööööööööööööööööööööööv....

bajs ja okar nt.

haaha, man e så king.

Hahaha, jag lyckades fånga  i ett av hennes "vackrare" uttryck xD.
Haha, va skön man e.

var inte äns med meningen.. hahah.

damp, okej.


bjuder på den.

cppppp

smile.

förlååt för min damp i dag.

k som i kul.

sorry för mobbad rubrik. Ville bara säga godnatt bitches.

jag e sååå tråkig.

Tjenare mannen! Sitter i min säng och tycker synd om mig själv. Alla skriker där nere. Bråkar? Kanske ni tror, nej neeeeeeeej. Vi är bara onödigt högljuda i våran familj. Och man blir taskigt medveten om det när man har huvudvärk. Alla ljud känns super höga, får lida. Kanske stannar hemma i morrn. Inget viktigt händer ändå i skolan.

Det "typ" snöade i dag som alla sa. Man ba välkomen till skandinavien här HAGLAR det ibland också. Duvet dem hårda regndropparna som är mer kompakta än snö och det kan fortfarande vara plusgrader!

Typ värsta debatten om det var hagel eller snö, haha. Pallar inte blogga, till och med knäppen från tangenterna när jag skriver är högljuda. Lyckad man e.

cp, but deal whit it.


huvudvärk.

döööör.


irriterad.

Shuue, haft en ganska chill dag. Först vakna men UTSLAAAAGEN halv tolv av att mamma trampar in i mitt rum och säger att vi måste gå upp. Jag försöker väcka en livlös tilda tills hon vaknar. Sedan blire lite stress och sådant. Sen vid tolv drar hon och jag börjar fixa mig på riktigt. Sen drar vi till Kussen Ronjas landställe. Andra gången vi är där och vägen dit är feeeeett knepig. Jag fick sitta och läsa högt från en karta och det blev bara KAAAAOOOZZ tills vi hittade. (dot) Sen så kom ronja o hämtade oss på en brygga och vi åkte båt typ 100 m över vattnet. Jag frös så hiimla mycket under bara den lilla färden. Sedan vare chill, chillll och CHILL. Vi va där tills sex innan vi drog. Jag hade huvudväärk o det sög. Sen när vi åkte hem behövdes inte kartan lika mycket och jag kunde chilla lite o dö lite halvt utslagen lixom.

Sen kom vi hem och jag har gjort mig i årdning m.m det e chill typ.
Jag just nu.

(..in a CP moment dock)

teares.

Har sätt på "cool kids II" och "sagan om 5bäst".
Jag grät. Serriöst. Så liten så bekymerslös.
Saknar den tiden så jävla mycket.

haha minnen.

RSS 2.0