TJO MY FRIENDS!!

HEJ I DAG ÄR DET INTE SÅ MYCKE SOM HÄNT OCH LÄNGE SEDAN JAG SKREV!! JAG ÄR LESSENför det och att jag var på caps när jag skrev raden åvanför! jag har haft ganska tråkit i dag... Men jaja! skolan var trist och så och Jag har inte varit med någon i dag!! och ett tipstill er som vill ha ett gott skrat!!!!!

*gå in på msn och se till att minst 2 är inne.
*sedan börja prata med en och bjud in den andra.
*hällst ska det va 2 som är med i klassen. så att bägge känner varandra.
*En kille och en tjej.
*det skadar inte om dem personerna inte är så bundis.. Då blir det bara roligare.
*börja ett samtal.
jag har gjort det i dag 2 gånger. det var ass kul!! Hejdå och ta vara på mina ord!!! 

//En vänn som älsk en annan vänn!!!! Puss och kram! om det är någon som vet ett anat kul sätt att fördriva tiden på denna tråkiga vinter utan snö så skriv den i en komentar. Ni är värda guld ifa ni gör det!!! (det är ni i anat fall med) Hejdå¨!♥

Hej hej jag skriver på laptop!!!

hej! orsaken till min rubrik var för att jag har slut på rubriker och jag skriver på en laptop.. (; Jag har varit på bio och kollat på Yes man!!! Den var as bra men tyvär så var det inte många av hans roliga miner med!! snyft snyyyft!!! Men jaja.. Jag ringde till linn på morgonen. Först sa hon nej... Men sen ringde hon upp och sa: Så klart att vi ska på bio i dag!!! Wohooo!
Vi kom dit vid 2 tiden typ! Bion började 15.35 så vi var där ett tag.. Ne jag skriver rästen i morrn!! För fasen.. Nu ska jag inte sitta vid datan!!!

                               SLUÚT!!! HEJRRÅ!  

Tillbax!!

Hej! dethära är såna dagar jag hatar.... typskt tråkiga! Det ända jag har gjort ät mellis teven datan teven gått sutit i trappan..
Ja allt som är så tråkit att man dör! jag måste leka med någon i morrn!! Hejdå Det blev inget *långt* skrivanda för mig i dag! hejdå!!

HELLO MOTTO!!

 Hejsan svejsan. I dag har det varit skola! Vi har arbetat med substantiv och UR TRÅKIG matte! jag hatar matte i bland!! Men jaja, Jag åt värsta mällisen i dag så nu sitter jag med en uppsväld mage framför datan.. uäck!!!

*jag åt*
en talrik med fil och flingor och kanel
2 rostade mackor!!
PROPMÄT!!!  Jag har kollat lite på tven.!.   Nu ska jag Spela lite data spel!! heheNÖRDhehe "snörvel"
Skoj!!

Hejdå!!
// Eran nördiga vänn!!!


Hejsan Folket!!!

Tjo vänner! Dagarna går så fort.. Och jag har inte skrivit  blogg!! Hehe ja my bad ha?? Men som ni säkert sätt på Linnepinnens blogg så hadde vi värsta spa dagen. I Fredas.Den roóllade fett!!!! Det var super kul. Vi gjorde oss i ordning för att ha spa kvällen. Vid ca.. 8 halv 9. Vi började skära frukt och hämta allt. Vid kvart i nio så var mit badrum värsta spa rumet. Vi hadde värmeljus på handfatet och vid badkaret ett trä bord. Det var där allting stod. Förutom handdukara och Coca-Cola-Zeron. Och som ni sätt på "Pinnes" blogg så hadde vi värsta ansikts maskerna. O´my GAAD!!! Det brände så himla mycke över överläppen. Det var inte najs!! Som mit utryck lyder (som jag har härmat från movebitches.blogg.se) "not najs" Men efter att vi tagit av oss maskerna och praktiskt taget kunde göra nånting så var kvällen hellt underbar. Vi låg i badet i 2 timmar. Våra fruktbunkar som vi fylde på eftersom med den stora bunken flöt omkring i vattnet. Ja. Det var underbart. Sedan gick vi och la oss. På lördagen så köpte vi present åt Emma. Sedan skusade pappa hem Linn till sej. vi hadde redan inan vi gick och shoppat lämnat grejerna där. På lördagen hadde jag trist. På söndagen skulle min bror och Alex åka skidor. Jag fick inte följa med. Det var lixom första gången. Deras grej typ.. Men jag är glad att jag inte földe med. En av liftarna som dom åkte med stannade i 45 min och dem satt i den.. BORING!!! Sedan började skolan på måndagen. Pinnelinn och jag sitter brevid varandra. Det är soft. Ja i dag är det måndag och vi slutade halv två för att inte vi hadde någon djumpa.. Mohahaha! Men vi fick en läxa i stället. Så när jag och limpan kom hem till henne så gjorde vi alla våra läxor till klockan 4. Sedan var vi litte med sebbe. Hennes lilebror. Han är urgullig. Men han var tjurig i dag. SYND!! Men ja det går upp och ner i bland för honom. Men han var ursöt endå. Sedan körde vi ett dataspel till klockan 5. Och koladde lite på svamp bob. Hehe han är held DUM i huvudet alltså. Sedan spelade vi intendo ds. Mario. Ja, vid 6 tiden skulle jag hem. Och sedan har dett inte hänt så mycke. Jag pallar inte skriva detaljer. Det har väll "den levande pinnen" redan skrivit. Hon är värdens bästa alltså!! Och vet ni vad vilken fräk bästis jag har?? Hon har inte lärt mig hur man lägger in bilder på datan!!! Jag fattar inte BUÄÄÄ!

*Snyfft*Snyfft* h-hej-snyfft-HEJDÅ!

Hej hej...

Tja! I dag lekte jag ,med min bästis Limpan... Ja det var as kul till en början. Men jag somnade typ kvart över 2 i går natt för att jag hadde stora uppsvulnader i ansiktet.. Så jag blev trött. Ja ja, när jag lämnat Limpan så gjorde jag varm o´boy och så satte jag mig vid borde och tog det lungt. Det är soft "XD" jag sat och kolade på när pappa läste tidningen. Snart så ska mamma åka utomlans. Hon får det i Julklapp varge år av henne. Hon hennes mamma och hennes 2 syskon. Snacka avundsjuk. Förra året så åkte vi också utomlans, till grekland. Det vär härligt.. Mmmm! Och Limpan skulle hjälpa mig med hur man sätter in bildr men vi hadde så brotom så hon slarvade hon ba: ja tryck här här och ni har så konstig dator ååå! Fast remixad att det går snabbt. Så nu sitter jag som en ilsken gris på datastolen och svär och "humar" för att jag är så arg!!! A.R.G!! När hon kommer hit på fredag så ska hon minsan hjälpa mig!!!!!! Banne mig! "men hur svårt kan det vara" lixom. S.A.T.A.N Och skolan var inte rolig i dag. Vad är det för mening att börja en ONSTAG? varför inte måndan efter? Ja..? nu när snön ÄNTLIGEN har kommit?? ha? Har jag rätt eller?? Och vårat schema är full propat om vad vi ska gjöra på 2 DAGAR???  och i dag hadde vi ett "fejk" prov i dag "BORING"  

//hejrrå eran trötte vänn!! ♥

Skola i morrn!!

Hej, jag vet att jag skrev tidigare i dag men jag ville skriva lite till. Ja skolan börjar i morrn inte lika kul. Men annan rolig sak..
Göra sig i ordning. Duscha i timmar (jag gör inte det det är ett talesätt) och låta det varma vattnet få bort onödiga porer.
USCH för dem, men att ha en anledning att värkligen göra sig snygg efter ett långt lov.. Tex julovet. Om man fått en ny skolrygga eller skolväska eller en stor väska att ha till skolan. Så kan man ta kvällen inan skolan eller tidigare att göra i ordning väskan/skolväskan/ryggan.. Att man tex. Lägger i alla saker gör i helt enkelt den skol färdig så att man sliper sträsa i hjäl sig på morgonen. Vi ger tummen ner till att vänja sig med att gå och lägga sig tidigt och gå upp sent.. 


Bläää. Men att vara utan skolan kan vara som ett handikap för mig i bland. Då kan man bara snaka om man ska göra nåt efter skolan på rasten. Och annars så vet man inte om den andra ätit lunch.. och en massa anat. ja i bland är det ett handikap för mig!!!  

HEJ HEJ!

Jo tja Förlåt att jag inte skrev i går men jag var så jäkla arg på min bror men inte nu längre. Men jaja...
Efter att alla hadde skålat och pratat lite så gick alla 4 barnen under "18" upp. Jag var på datan och killarna spelade wi.
Men då fick jag en bra ide.. vi skulle göra en film. Vi filmade med min kamera och det blev en riktit bra komisk film.. Jag Ljög lite om det första. Den blev inte så värst bra.. Men rolig var den men det roligaste var att GÖRA filmen det var så himla kul att vi garvade så många gånger att vi fick tränins värk i magen. Men efter försök på försök på försök när vi tyck den blev någolunda bra så slutade vi och var lite på youtobe.. Sen skulle vi göra en I´m a barbie girl vidio.. Men det gjorde vi aldrig. Tiden gick och tillslut så skulle alla hem.. Det var tråkit. Men jajajajajajaja. Alla var trötta. Mamma skusade  hem alla. Medans skulle vi göra oss ordning men det gjorde vi inte... Men till sit slut så sov alla. Vi vacknade  nog vi halv två om inte senare... Den dagen var värsta slappar dagen.. Men den andra så skulle vi åka till landet och åka hem den tredje. Vi skulle åka skriskor. Det var ass kul. Isen var 15-20 centimeter hög. Den var hellt underbar att åka på. Man åkte as snabbt och man såg rakt i genom. Men efter allt skriskoråkande fick jag värsta skavsåret. Fötterna gjorde så himla ont!!!! När värmen kom tillbaka och man tagit av sig skorna. Jag satt och snyfftade för mig själv.. Men tillslut kom mn bror och ba: Gråta gråta, jag har exakt lika ont och gråter inte. Jag gick barfota och satte mig på isen. Jag ville vara i fred med mina värkande fötter. Jag kunde inte sätta på mig mina skor. Det var super sjönt att sitta barfota på isen. Sen när vi åkte bort från isen till huset och alla hadde ont förutom pappa som är van hadde jag inte ont. Och då retades jag gärnet..
HAHA nej det blev fel... MOHAHAHAHAHA..! Dan efter tog dem lärdom av mig och satt barfota på isen en stund. Vid 2 tiden den tredja så åkte vi hem. Alltså Hem hem inte landet hem. Den 4 så lekte jag med Eve. Vi hadde super kul... Ja sedan hände inget den femte. Jag hadde inte så roligt... Ja och i dag är en dag till skolan... jag måste börja göra mig i ordning nu. Hejrrå!! Jag skriver om skoldagen i morrn hejdå.

//Hejdå mupparna!

Hello my friends!!!

Förs jag hatar min bror!! Han är jävla syk. Jag hadde skrivit super mycke så att man kunde gå ner för att läsa rästen och skrivit mer en vad jag skrev i går. och Min bror HADE SPILT EN JÄVLA MASSA NATURGODIS PÅ TANJENT BORDET SÅ NÄR JAG TOG BORT DET (SKAKADE BORT DET) FRÅN TANJENTBORDET SÅ STÄNGDES DATAN AV OCH JAG HADDE INTE SPARAT OCH PUBLICERAT EN!!! SÅ NU MÅSTE JAG SKRIVA OM!!! Om jag fick så hadde jag skrivit en massa skit om hur jag hatar min bror men då skulle evert läsa det och skvallra för mamma och sen skulle jag inte få ha blogg så nu kommer jag fortsätta!!!
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Fortsätningen.. Efter att alla hade skålat så gick dem 4 barnen under "18" till köket där vårt bord var och åt mareng tårta. Sedan så gick vi upp och spelade lite.. Sseenn kom jag på värsta i den. Nee fan jag är så jävla sur på evert jag skiter i att skriva!!! jävla honom!

Hejsan hopp!!

Hej hur äe det? Har haft det bra sen nyår.. Jag skrev inte i no.. Men nu ska jag göra det. (: ja, tillslut kom gästerna vid 7 och 4 av barnen under "18" år sprang upp till övervåningen (jag var med där) där godis,chips,naturgodiset fanns. Efter 5 min kom mamma upp med drinkar. Och min syra som inte var med av dem 4 som sprang upp gick in och stängde i hennes rum. Killarna spelade Wi! "BÅRING" Men det tycker jag bara för att jag inte var med... ;) jag satte mig vid datan för att i entligen skriva blogg men gjorde inte det! Lite senare så gick jag ner till dem vuxna och dem 2 andra personerna under "18" satt. För min syster hadde gått ner hon med. Jag satt där och pratade lite. Men det var tråkigare en tråkigast så.. Jag gick upp i gen. Vid halv 8 typ så var det midag. dem fyra barnen under "18" åt tillsamans. (Där jag var med)
dem andra två under "18" var äldre en vi så dem skulle äta med dem vuxna. Min syrra var med dem vuxna. Efter maten sprang alla 4 upp i genn. Sen lekte vi lite. och inan vi viste ordet av kollade vi på klockan. 23.55 Vi stängde av allt vi höll på med och skyndade oss ut. Det var en fantastisk syn att se. Och mer fantastisk att till de facktum att vi hadde NIO raketer att sjuta upp. när det typ gått tre raketer var det nån som kollade på kolkan. 2 min över 12. Vi kramades och jag och en anan skrek gott nytt år!! 2009!!!!! När det gått 4 raketer så sprang jag upp och hämtade kameran och filmade de 5 kvarstående raketerna. Och när en av raketerna krachade i ett träd har njag filmat Mohahahaha!!! kvart över så gick alla in då blev vi kalla. Vi under 18 skålade i pomack och rästen i chanpanje. Och vet ni. När min mamma sa att det var dax att skåla så sprang vi ner och där var det massor av glass med nåt i. Det här ar pomacken sa Evert min bror och jag drak värsta klunkarna men det var då fan heller pomack det var nån varm jälva sprit sort. FA´AN dig Evert krek jag. Men tillslut så var alla frame vid det sora bordet och skålade... Min bror ska ha datan nu så jag skriver mer i  morgon om min dag i da och rästen från ny år till snu!! Hejrrå    

RSS 2.0