min nya design?! ja veet, den äger!

Heeej, jag är SUPER-DUPER nöjd över min design! Och så vill jag såklart bara tacka den som gjort den... ELLEN MY SELF! (dock liiite Linn oxå, hon satte upp den... "du hade fått hela inlägget av cred om du inte frågat vem av oss som var bäst och vunnit"). Jag är super nööjd, och skulle GÄRNA, få lite cred av er. 

Tack på förhaand! Älskar detdära längst ner till vänster på heathern ;).
 


mat-unge.

Man blir lycklig av mat, jag förstår mig fan inte på anorexior. Märta och jag funderar på att göra kladdkaka skulle vara gott.

sov gott..

Sov gott och dröm sött. Det vore dålig karma att säga "vi ses snart".

:)

Livet.

Shuue alla n00bs. Hoppas eran helg varit lika naaajs som min, eller nää fuck heller hoppas eran varit skit tråkig :p. Då verkar min roligare lixom ;). Har haft skit kul hela helgen men pallar inte skriva om den, har städat mitt rum och sådan skiiit och snart ska jag väl sova? ska bli ganske naajs sådär. Är heeelt slutköörd. Trött och förjävlig.

Sitter och lyssnar på Bandit rock. Den kanalen ääääggggeeeerrr, ge den en chans den äger faktist. Man blir på bra hurmör och sitter som en g33k i sitt rum och diggar ;). Jag är så jävla glad nu asso.
Fan asså. Livet leker! Okej ska inte överdriva men det e ganska ok lixom :). Första gången på läänge.

Tjadåååå, ska draa nuu.
kiss n hug.!


min man♥

Dum brud.

Jag bloggar inte för att statusen ska stiga eller för att folk ska läsa, jag bloggar för att ibland behöver man skriva av sig eller vill förmedla om något roligt hänt, eller bara som hedlig tidsfördriv när man inte har någonting att göra. I helgen har jag därimot haft myyyysket att göra, men nog om det nu. Som sagt jag bloggar inte för statestiken men ändå.

Varje gång jag kollar på min statestik och den har minskat mycket i läsare rycker jag till som i en reflex.
haha.

Smart brud.
(det kanske låter som jag har många läsare i dethära inlägget, men det har jag inte!)


Här ska rubriken tydligen stå.

Shuuue, vad häänder? Haft en skit kul dag i dag, stressat lite sååådäär men det e lugnt. Kommer vara "stress" hela helgen men det e gaanske najs sådär. I dag så slutade vi typ kvart över två sen stanna jag där tills fyra och var me några kompisar i skoolan, HAHAHA JAG DOOG AV GARV! Fast det var när det var senare, först vare en massa puckon där som skulle LEEKA fett jobbigt jue. Men sen vare kul, HAHAHAHHA! Sen vid fyra drog jag hem och åt en talrik fil sen vid kvart över fyra stack jag till dansen, hade skit kul! Sen efter stack vi och käka donken mat, hämtmat dårå. Sen kolla vi film och käka gooodis, nu sitter jag här och trååkar!

I morgon ska jah upp klockan nio sedan tio ska jag till en daans igen, klockan kvart över elva ärre sluut sedan ska jag PÅ DIRR(!!!) dra till flottsbro och åka snow bord sen komma hem vid jag venne? fem? Sen vid åtta sådäär ska jag till bion me linn, sen sover hon över här sen på söndag ska jag till våra kusiner på födelsedags feest. Sen ska jag hem och vila. THAAATS MY WEEKWND! 


slagga.se

Hej folket, jag igen. sorry att jag inte bloggat i dag men det har inte bliviiiigt såå riktigt va. aja, vi hörs i morgon. Lever fortfarande.

rosa pantern.

SE UPP FÖR SPIONER KOMME SPRINGANDE PÅ GATORNA SOM HOPPAR NER I SNÖDRIVOR!!!

Hahahahahhahaha, SAAAAAAAAAAAAAAAAAJK!

Hemma igen bruuudaar.

Asså det är väl bara tjejer som läser min blogg eller hur? Haha, det måste det väl vara? Höhöhö. Man får ju hoppas ;). Har precis kommit hem från dansen och käkat middag, hamNbörjare, som det heter i vaxholm. SAKNAR SOMMAR, KOM HIT NU BUMS ANNARS FÅR JAG PSYK BRYT! Men mycket ska hända innan oxå, såklart.

Okej är not in the blogg mode (knaas) så..
kiss n hug.

Drog låt för tillfället.

Your lips are nettles
Your tongue is wine
Your laughter's liquid
But your body's pine

You love all sailors
But hate the beach
You say "Come touch me"
But you're always out of reach

In the dark you tell me of a flower
that only blooms in the violet hour

Your arms are lovely
Yellow and rose
Your back`s a meadow
Covered in snow

Your thighs are thistles
and hot-house grapes
You breathe your sweet breath
And have me wait

In the dark you tell me of a flower
that only blooms in the violet hour

I turn the lights out
I clean the sheets
You change the station
Turn up the heat

And now you`re setting
Upon your chair
You`ve got me tangled up
Inside your beautiful black hair

In the dark you tell me of a flower
that only blooms in the violet hour

In the dark you tell me of a flower
that only blooms in the violet hour

In the dark you tell me of a flower
that only blooms in the violet hour

In the dark you tell me of a flower
that only blooms in the violet hour


Shiiit, jag älskar den.

nothing in the world is for free.

Dagen som var igår är som sagt sällsynt. Det vill säga att skolan var okej. I dag vare skit som vanligt, inte kul sådääär. Kollar just nu på simpson, vill spy. Hejdå.


skoolan

sitter vid datan i skolan, skjut mig.

Assooo shiiiiiit.

Herre jävlar, jag har tid att blogga på morronen! Typ aldrig hänt, haha. Men nu sitter jag här med tjugo minuter till godo och tänkte "amen, vafaaaan då kan jag ju bloggede bloggish lixom" Det belv myys outfiten to day dåro, mjukisbyxer, rött linne med hål på ryggen typ kors? (hard to explain) Sedan min mysiga mörkblåa tjocktrööja så det är ganska naajzz zådär va ;).

Jag vaknade "i morse" och låg och vred mig jätte länge och jag tänkte "hallå alla ska ju upp en timme tidigare än mig, varför är det så tyst?" Så jag kolla på klockan och såg, oh shit den är TJUGO ÖVER FUCKING SEX PÅ MORRON! ( 06:20!!! ) Sedan kunde jag inte somna om så jag låg och vred mig som ett mongo och gick trött upp då klockan ringde vid åtta.

Och då¨man vaknar av sig själv så brukar man vara pigg, det var inte jag.
Whatever, ska draa nu. Klockan är tio i nio och jag börjar tiö över nio men jag pallar inte blogga! 
kiss n hug!
 

det snööar ute btw.

vad fan händer?

rapoterar senare.

Haha, orkar inte längre.

Skolan var okej i dag, som vanligt var roooligt att träffa kompisar och sååådant. Bråka me lärare ;) skojja bara. Det känns som om det varit loov, inte bara helg. Knaas, men helt ok skolda. För typ 63835 gången jag sa det då. Men bara för att den e så dålig i vanliga fall :).

Jag hatar när folk misstolkar grejer som man själv fattar var ironiskt men alla andra tror man e serriös, och om man har ett skämt me någon. Det är så jävla jobbigt :p. Sen när man förklarar sig så blirre lixom "mm vi säger så" MAN BA: FUUCK OFF! Inte ruuligt.

HEJDÅ FOOOKS!
kiss n hug.

bjjuder

puss i guess


no words.

Sen jag fick min lugg så har jag fått så många snälla komentarer jag blir så himla glad! Tack så jävla mycket alla. Man blir så glad, det var verkligen i rätt tid jag fick dem. Känner mig så jävla glaa! Glad chey :).

Tittar på I, robot just nu. Den är ganska bra men det e inte därför jag kollar ;). 


Älskar er :)

Alla säger bara så himla mycket snällt om min lugg och jag älskar den jätte mycket så himla nöööjd! Och tack till alla människor som skrivit/sagt snälla saker om den, puss på er! :D

:) 

love is like a...

....marshmellow, cute and fluffy but if you geet to much of it you wanna puke.
Japp, nu vet ni. Tycker att ovanstående stämmer ganska bra ;). Sitter och DROOGAR twilight-saga sound tracken, dem äger sönder så jäävla hårt asså! Och bara för att, ska jag nu visa er det jag kommer tåna efter i höst.

(asså det är myycket mer jag kommer tåna efter och be och böna
 om men detta är det jag VERKLIGEN PÅ RIKTIGT kommer tåna efter!)

...IT'S A...

ONEPIECE!!! det är exakt denhära jag vill ha! Stars and stripes!
OMFG, ÄR DEN INTE BEAUTIFUL?!
Den plus min nya lugg lixom! SÄXY! ;).

puss på götten.

haha!

Jag är så himla liten, jag ska inte ha några problem. Jag ska bara "walk around" och vara glad för att livet leker. Tänk om det kunde vara så att trettonåringar bara kunde få va FUCKING TRETTONÅRINGAR!

godnatt.

Your lips are nessles your tongue is wine.

Sea wolf, The violet hour. En av dem bästa låtarna, den är en fin låt den får mig att tänka på sommarens sena nätter med gittarspel där ingen kan spela där allt riktigt förmedlar lycka, sommar och lycka kan det bli bättre? Älskar låten lyssnar på den mycket just nu, DROOOOGAR! Men jag är lite reeeetarded så jag vet inte hur man sätter upp låtar på bloggen, soorry. Hjälp mig någon! Skriv hur man gör! :D Skulle bli sjukt glad. Och ni skulle få se lite av min sjuka musiksmak på bloggen :D.

Godnatt by the way. Sov gott.
Eller nää, hoppas ni alla drömmer mardröömar!
Ingen skrev hur fin jag var i lugg!!!
fuckers.
juste, ni hörde mig.
fuckers.
hejdå.

Luggen :)

Jag blev riktigt super nöjd.

Fan vad nööjd jag blev :D.

tack för mig, jag blev jätte glaad, komentera och säg ngt snällt.
Ni har ju faktist lovat.
nästan.

Puss på götten ;)

älska eller hata?

Det mina vänner är den stora frågan, chansar på sistnämda.


Linn min b a b e!

När man inte varit med dig ensam på ett tag glömmer man bort hur jävla underbar du är Linn Anglerfjord, kommer alltid älska dig över hela mitt hjärta. Med dig kan jag göra saker som med ingen annan. Du kommer alltid finnas i mitt hjärta babe, även fast vi bråkar. Älskar dig cheyen. Över alla andra. Puss på dig skatten, du ska alltid finnas i mitt hjärta. Tänk alla galna minnen vi har tillsammans, på en veranda någonstans i stockholm-skjärgård med två loka flaskor. Haha, älskar dig så himla mycket. SB + SR = forever, du vet det UBB ville bara skriva det till dig. Så att du fattar på riktigt lixom.


haha, fin den är, du gjorde den hahah.


Lugg!!!

Sitter med stockholms snyggaste lugg över pannan, tack så förbannat mycket till underbara kussen Ida som är bästa frisören! Snart hoppas jag Linn ringer (om hon inte glömt mig, haha) och säger att seg majan är klaar, vi ska vara en stund och hon ska få se miin lugg bree ;). Jag är så himla BAMSE-BANFE Glaaaaad så jag går runt som ett ego och kollar i spegeln hela tiden, när linn sett min lugg... tro mig ego bilderna kommer välla in.

Kan ni då vara bussiga och åtminstone låtsas gilla den? för mig lixom.
tack på förhand.

Skaaa draaa nuuu, kiss n hug.   


jävla bajs mobil!!!!!

Hatar den! Den kostar bara så jävla mycket, fuck off jäkla bajs! En mobil där man inte kan messa eller göra något med suger! Sen så suger min blogg, never uppdatering och ful heather och bakrund. Men sedan scrapblog dampa söööönder kan jag inte göra något åt det. Är jag nöjd med min blogg bloggar jag faktist mer :P.

Men nu ska jag inte hänga upp mig på det årets första dans var idag! Inte riktigt som jag tänkt mig men väldigt bra, hade förstora förhoppningar i guess.

Whatever, nu ska jag ha en  mysig fredag med "pringels sour cream and onion"!!! Super gott!

bild, bara för att...

Haaaatar morgonar, dem suger -.-

Shuuue busungar, e fett morron pisst. E allti det typ, men det är bara för att jag HATAR att gå upp till bajs skolan! Om man bara kunde ligga kvar och sova hmm... Aja, palla leka pedofil.

Ska dra till skolan om fem min så långt inlägg får ni söka ngn annan stans. Ska försöka göra något av min daag, puss och hääj.


uppdt?

Jupp, uppdatering har jag hört e bra om man äger en blogg, men jag bestämmer när jag ska blogga eat that. Pallar inte blogga. förstör er dag med en bild.


dem kommer dö ut.
hörde att det var kinas fel.
fuck dem.

hej stalkers

hej, tänkte jag kunde ge er en liiiten favor och blogga lite, var ju länge sen va. Har varit sjuk btw. Bara försökt sova. Har inte ätit ett piss typ, asså det var som värst en dag då jag vaknade och mådde så jävla dåligt och hade skit ont i magen asså h ä n g a s! Var det lite som och så gíck jag men jag fick så ooont!!

*)%!"#%&/#"#¤%&/(=)'*^¨!!! Det går inte att förklara, slutade i alla fall att jag bölade. gaash.

Okej på förbättringsvägen nu, skulle igentligen gå i dag men sängen var för mjuk och skön, sov till tolv i ställer höhö!
kiss n hug.

Every thing who not kill me just only make mi stronger.

Vill inte gå upp i morgon, pallar inte skolan. Palla jävla bajs snö. Och palla alla jävla ******. Sorry för psyk brytet men jag har mått så jävla dåligt sedan jag vaknade i morse! Blirre inte bättre i morgon fuck vad pisst jag kommer bli!

God natt alla, sov gott.

FUCK FUCK FUCK FUCK FUCK! 


fuck the what .

Gash ja pallar fan inte.

sömn .VS. skola

Gaaash, det var första skoldagen på året i dag, shiit. Sitter och lyssnar på sommar musik och längtar till sommarn som fan!!! Våran första dag var fett knaas och skit tråkig. Vi lärde oss att tänka "utanför the box".

Fukk va trååkigt! Ska inte göra någit annat i dag, bara chilla och sådäär va.
TjaarÅ!
Kiss n hug.


Sommar bild på mig. Haha, minns dendär stunden, hade solen
fett mycket i ögonen och sedan blev jag fett pisst off när mamma
och pappa "gick i mot mig" (ringer bris! hahah, skojja) och sa att
jag ska sluta fejk le och le på riktigt. Det var dem som fottade.
Då fick jag som sagt damp och så blev nästa bild såhär.

cp bild, men jag bjuder på demhär två ;)

whaaaaaaat?!

Det är skola i morgon. Om jag inte kommer till skolan i morgon så ligger jag antagligen och sover, jag vaknade klockan halv två i dag typ. Jag kommer hamna i chock om jag hör väckarklockan (mobilen) ringa klockan åtta. 

SHIIIITA BRITTA!!! Detta fungerar inte! Jag kommer inte kunna somna fören tre sedan fem timmar efter ska jag upp, nej inte bra! Jag e typ van att sova tio timmar MINST! Gaash jag kommer inte överleva.

SPESIELLT för att nu ska jag köra så att på morgonen efter jag vaknat ska jag typ ta fem minuter och köra 100 situps. Sedan efter en månad ska jag göra något annat o.s.v..
Alltså jag kommer dö efter tio situps.  Haha x3.

Okej men nu har jag i alla fall gjort klart för helvetet i morgon. FUKK!
kiss n hug.

mamma är home!!!

MAMMA ÄR HEMMA, JAG HAR SAKNAT HENNE SÅ HIMLA GRYMT MYCKET! Varje år när mamma kommer hem så köper hon presenter, lööve you haha, I år fick jag en mascara och ett märkes linne typ "Gio-Goi" Hehehe.
Det var skit snyggt, oversize. Alltså det var S i det fast modellen var oversize. Aja, palla förklara. Är jätte glaad, hihi! bild.

Skiit snygg!

:D <3

kiss n hug

Mami, biatches!

I DAG KOMMER MAMI♥ HEM! Har saknat henne super mycket! Och i dag kommer hon hem! Eller hon kommer i kväll! Så i dag ska jag typ städa och chilla sedan så ska vi bara vänta ;). Gaash va najs.

Aa, det är typ det ända jag har att rapotera om, så vi sees.
 
inge bild, e fett morgonful.

Min nya bakrunds bild.

Den är fett slarvigt gjort men vad fan, i lööve it!

*dregel..*                         ↑ OMG!!!


i just had sex!

Jag bara stööööört älskar den låten, droogar den just nu haha så jävla skön lixom! "I just had sex" lixom. Haha, Jag skulle jätte gärna göra min blogg lite snyggare just nu, hade värsta bästa heathern på min scrapblog men sen fuckade det up man ba FUUUCK, men vad fan.

Så när scrapblog slutar fukka up så får ni en snyggare blogg att läsa.
kiss n hug alla barn därute, akta för pedofiler.


AAAAABBBOOO

HAHAHAHA HAR LÄRT MIG VÄÄÄRSTA GREJEN, MEN KOMMER INTE SÄGA TILL NÅGON! TACK T*NT BROOR, DRIVER MEN ENDÅ, HAHAHAHHAHA!!!!

Hej alla t*ntar.

Hej, sitter nu på mitt rum och jag har precis kommit hem från Linn :). vi sov över och jag sov typ bort hela dagen ;S. Vilket fall, i dag kommer mami hem så jag är jätte glaad juh! Så i dag ska vi göra våran tradition att käka pizza sista dagen, tyvär blir det HÄMTPIZZA för att Märta fjärtet har en jävla träning! Bajs på henne. Men what can you do about it lixom?

Det är fett lågt... fast inte lika lågt som glocanet. Bara så att alla fattar lixom. Det är inte äns lika lågt som att sno bebisar. (FÖRSÖK inte äns att fatta..)

kiss n hug alla där ute! :D

I morgon :D

I morgon (eller asso, när jag sovit i några timmar i dag) så ska jag till LINN! Ville bara förmedla detta, var igentligen inte på blogg humör. Okej har tråkigt. kiss n hug.

A life whit out you will suck... bad :)

Bara så att du vet, lämna mig aldrig♥


adhd

Min bror har ADHD, det är därför han beter sig som ett damp barn, om någon undrar :).

haff hahaha!

Heej alla trogna blogg läsare, trogna e väl att ta i men what the fuck! I dag vaknade jag halv tolv, inte så jätte tidigt men kunde lika gärna sova sådär... 3894043 timmar till. Jag och Emilia var först i huddinge i typ fem min sen stack vi till skärholmen, där vi nästan blev "haffade"... HAHAHAHHAHAA JAG DÖR AV GARV! Ett par killar kom och satte sig brevi oss när vi käka glarre, dem ba "Hej tjejer!" vi ba "ööööh, hej" sen så en kille ba "hur gamla e ni?" Jag "jag e tretton." Och emilia ba "fjorton." Sen dem ba höll på och muppade sig och vi ba SNÄLLA GÅÅ!!! Hahaha, tillslut stack dem och vi dog av garv så jävla hårt...  HAHAHA!!!

Japp, det var.. ruligt!  Nej men haha, dem var så himla fula så man ba whaat? Haha, villket fall, jag köpte en tjock tröja som jag sitter med nu. Haha, palla me bild. 

Hejdå, kiss n hug!  


fruit saaallad.

Hej på er allää! Är typ trött.. MWAHAHAHA! Ett under att jag e trött innan fyra lixom, och vaknade halv två också! Haha, thanks god! Sitter nu och äter frukt sallad, bestående av Grany smitt gröna äpplen och... gula bananer! Skit gott sådääär va. Den e typ ganska uppäten just nu det ligger tre äppelbitar och en bananbit och skriker... mehehehe.

Okej ska sluuta vara cepe. Har precis duschat. rüligt.
kiss n hug!


HAHAHHAHAHAHA, fuck face men jag bjuder :)

Tilda in my head.

Hehe... Tänker på när min snälla bästis, jagade míg runt hennes hus tills jag fick panik och när hon slog mig så himla hårt i kort att jag måde dåligt. Tack Tilda. Så dålig förlorare jag är så kommer jag, i nästa spel vi spelar, spela skiten ur henne. Bara så att alla vet. Jag var alltså med Tilda i dag vi hade skit kul, hihi! :D 

Nu ska jag kolla när bussen går, i morgon ska jag till huddinge och sedan vidare till skärholmen, med Emilia :]<3. Bara så att ni vet lixom ;). Ska upp mitt i natten i morgon (typ tolv :s) så jag kommer nog inte skriva fören efter jag kommer hem i morgon! Puss och hej nu alla söta! Ska duscha snart om någon undrar ;).

Kiss n hug!

vad ska jag göra i dag då?

Vet inte riktigt men ska kolla runt lite :). Lite fail när man går upp typ halv två xd. Har inte hunnit som sagt göra någonting i dag! Haha, vaknade precis. okej har inge mer att rapotera så bloggar sedan om något händer, en metroid kanske krachar i vårt hus.

Vem vet.

Hellu.

Hej, har haft super DUPERDUNDER kul i dag! Jag reste jorden runt och är skit brun och helt plötsligt från nowhere blev jag smal! Sen slutade min mamma dampa så när vi var i miami så fick jag ta ett fjärde hål i örat och jag har färgat håret mörkare! Sen fick jag en tatuering :D. Sen fick vi skjus hem från... africa i batmanmobilen, sen så åkte vi till italien och träffade värdens snyggaste killar och sen käkade vi super god glass, sen när jag var hemma så var allting fixat så jag blev super glad!!! Sen van jag 1.000.000 kronor på lotto gånger tio, i månaden i hundra år!!! MOHAHAHAHAHA.. ALLT DET HÄNDE I DAG!!!

eller inte...

 

*dregel..*


och sen vare italien...



se en fallen stjärna och önska dig något, yeah my ass.


God morgon.

Hej, vaknade typ ett och gick ner och käkade frulle och nu sitter jag här. roligt.se nej fan heller. Är inte i "bloggmode" så ni får klara er tills senare :)

fuck.

nää, vad jobbigt hatar min fucking huvud vill någon ha den? it's for free...
Hej, deppmode här. Ruuligt, nej helvete heller. Kommer typ bara svära hela inlägget om jag fortsätter så hejdå.

FUCKING HELVETES ÖGON OXÅ!!
OCH HELVETES HUVUDVÄRK!


STAAAN

Hej har precis varit i staaaan me Ellen, härlig chey! Vi har varit där sedan typ tolv och sen stack ja hem sex :). Det var super kul, vi var och fikade och gick runt, vi drev en tjej till vansine haha, dog av garv typ xd. Haha, men nu är det skönt att vara hemma är jätte trött, somna typ sex i morse och vaknade tjugo över tio. Haha det var inte naajs.

Nu kollar jag på ett riktigt jävla b-pogram och lyssnar på min Ipod nano. Fett top notch. Haha, lööve it! :D. Nu kommer some pic's ;).



me agin.


lekte lite me ljuseeet hehehhehehe xd

SOVA NU!

Hej alla, ska tagga till sängen nu. Vet ruulig information men va fan. Måste ju typ sova nu ska vara pigg och glaad i morgon klockan 10:20. ASSÅ FAAAN, KOMMER INTE KUNNA SOMNA PÅ TUSEN ÅR, VAKNADE TYP HALV FYRA I EFTERMIDDAGS!! Sen kommer jag va förbannad i morgon. RULIGT VÄRRE!

Nej, inte kuul.

Pusse och kisses.

Degat sönder i soffan..

Hej alla töntar, driver höhö! Driver bara för att jag inte har något liv. Hehe, har precis degat i soffan och drukit coca-coola oxh ätit lite popcorn. Sen kollade jag tillsammans med märta och emma på "waterboy" gash den sög, verkligen. Man blev bara så jävla pisst off 24/7.  Man garva typ en gång. Okej två, första gången när hans lärare får en boll i huvudet och får ur sig ett jävla mysko läte.. Sen när hans flickvän (som e fett kriminäll) knakar på fönstret när han har ensam prov med ett par lärare och håller upp en skylt där det står "Do you want me to kill them?" hon e typ fett happy. Jag fattar att ni inte förstår ett piss men jag pallar inte förklara...

Whateveer, ska i alla fall börja med mitt spaa nu! Klockan elva lixom :3. 
Förlåt för så tråkig updatering men jag har haft en jäkla B dag så, ja. 

Jag är rüligare i vanliga fall.
typ.

kiss n hug! 

Seg daag.

Har igentligen bara varit uppe i knappt fyra timmar i dag men det går fruktansvärt segt. Ska nog börja med mitt spaa grej snart. ELLER SÅ RINGER JAG NÅGON! klockan sju lixom. Haha.

Har fortfarande inte fattat att det är 2011. Shiit lixom. Kommer sluta skriva nu, har inget att skriva om så att jag inte totalt ska uttråka er så slutar jag nu.

Nu.

Nu!

kiss n hug.

NU SLUTAR JAG FÖR FAN!

Fin besöök :D

Fick precis fin besök, syrran och våran kompis Emma kom precis igenom dörren :D. Oh här satt jag och käka frukost lixom. Och märta så psyk som hon är sa "Hon har bergis bara suttit här sen tre och bara väntat på att jag ska komma hem och börjat äta frukost då, för att vi ska tro att hon sover mycket".

ASSÅ TYVÄR MÄRTA! Fett synd asso -.-'. Okej nu ska jag återgå till min frulle igen. Nu vet ni :D.

Hejråå. och kiss n hug :d.

FAAN!

Nu väntade jag för länge med min frukost så nu är flingorna mjuka och oboy'en LJUMEN!!!
Hoppas ni e nöjda!!! 

;)

GOD MORGON ALLA!!!

Förlåt att jag bloggar så sällan på förmiddagen och sådär man jag sover faktist! Jag sov super oskönt i natt! Jag hade två jätte osköna madrasser på min säng. Klockan halv nio dampade jag ut och slängde av dem och så sov jag till kvart över tre! VET NI HUR SKÖNT DET VAR?!

Nej det vet ni inte, men det var super naaajs ^^

I dag ska jag typ inte göra ett piss, men jag ska ha ett eget spaa! Kom jag på nu lite sådär :).
Just nu äter jag i allafall frukost vilket e skit gott. Ensam tyvär, vaknade helt ensam i mitt hus  :(. Haha, nää ganska soft sådär va. Inga jobbiga lixom :). Men nu ska jag fortsätta käka frukost.
kiss n hug.

fruit sallad "du di du" jumy jumy ;)

one sheep two sheeps three sheeps...


God natt alla trötta barn! Nu går jag till sängs.
Bara så att ni vet lixom ;). Evert är därnere och tiner bullar, haha. sov för i helvete. Whateeever, GOD NATT PÅ ER! Sov sött dröm gött. Haha, i morgon ska jag CHILLA! Sen på tisdag ska jag till stan sen på.. jag skriver min vecko planering någon annan gång. Kankse till och med ritar den :O haha ;). 

Saknar redan mami xd.
kiss n hug.


Mami!

Nu har mamma åkt till mormor och to morrow, sticker hon utomlands! Shit vad avensjuk! I dag ska jag bara chilla resten av dagen.. kvällen. Okej i m not in the blogg mode. Så bye fuckers.

Lunch/middag. Fuck va mätt.

Hej, jag vet världens intresantaste. Jag åt min frukost/lunch klockan halv fyra, det var pizza och oboy :3. Men whatever, och nu en timme efter käkar jag lite soppa vilket e middag typ. Sen blirre mackor i kväll :P.

MEN AJA, det jag vill komma fram till e att jag har ont i magen. Bra nu vet ni. Greate.

Så. Nu vet ni.

old pic.

GOD MORGON!!!

Hej, nu ligger Linn och jag och är sjukt sociala med varsin data i knät. Jag på madrassen och hon i min säg. Haha! Vilketfall, vi vaknade för typ... en halvtimme sen sådär, men jag somnade ialla fall fem så inte konstigt :P.

Det är så sjukt skönt med lov att det inte finns, man ba YEEAH! 
Har inte bloggat så mycket, i am sorry, men nu bloggar jag, hehe. Roligaste inlägget? Hell no, men jag bloggar ändå. Vi ska väl antagligen snart up och käka frukost. Eller gå direkt till lunchen. Hihi, det blir pizza i dag! :D.  

Okej ska dra nu ska bara lägga ut ett litet skääämt. HAHAH.

HAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHH!!!

2011...

Hej och godmorgon har precis vaknat. Mysigt you know. Somna typ klockan...? halv fem eller ngt så de va sköööönt att sova :). Jag hade ett skit rüüüligt nyår hos våra kompisar xd. Speciellt när vi var ute xd. Såg så jävla failed ut. Jag hade lixom en klänning som var tajt nertill, klackskor stövlar och sen bara en skin jacka och strumpbyxor och där sprang jag runt som en efterbliven xd. Men det var fett svårt att springa var tvungen att dra upp klänningen hela tiden :P. sen blev jag mulad och nerkastad i hundrameter hög snö fem gånger typ.  

Tack. Men jag frös faktist inte, bara om händerna tills de domna bort fast då var dem varma xd. Haha. Det va iallafall jätte kul där och vi stack hem vid halv tre-tre typ :).

kiss n hug.

RSS 2.0