i falling to pieces.

 When my everything collapses, it is you that makes me keep fighting, you keep me on earth.



vi tjejer, för alltid!

kommer alltid älska er så förbannat grovt mycket.♥♥ Ni vet det,
vi är fucking tynningö brudarna! Inget kan komma i mellan oss, jag älskar
er så himla mycket. Vi kommer alltid vara tynningö brudarna! Ni kommer
alltid vara mina snobbar, jag kommer alltid vara eran getto unge♥

JAG ÄLSKAR DIG SÅ FUCKING MYCKET ÄLSKLING!
kommer alltid vara vi.♥ Det kommer det alltid va. Ellen och Linn, dont
fucking even try to fight whit us. We will fucking screw you. Älskar dig så
himla bajs mycket älskling!♥

Tilda, vad som händer kommer det alltid vara vi,♥ du kommer
alltid ha en så grymt stor del av mitt hjärta, vi är grannisar!
Även om du flyttar till tokio eller något annat random ställe
kommer vi alltid vara det. Jag älskar dig så himla in i hoppsan mycket 
barndomsvännen min!♥

Tilda
Linn
Julliette
   Déssirée 

Ni fukking gör min värld.
Älskar er mest av allt.


Hej babes.

Hej, babes vad ska ni göra denna kväll då? Inget? Soft. Det ska inte jag heller. Har precis käkat middag och för en timme sedan kom jag hem från huddinge. Har varit där me Emilia det var super mysigt och kul och jag köpte snyggaste magtröjan :D. Tycker det är fett najs me sådanna. Köpte den på JC. Bild kommer senare när Emilia lagt ut alla våra ego pics i magtröjorna på fb. Hehe.

Skulle egentligen till utsälje, men sådant blir aldrig av. Tråkigt nog. Hade varit enklare om det varit i huddinge eller så bara en buss lixom. :/.
Okej Emilia hade visst redan lagt ut NÅGRA bilder bjuder på en :).

fast den jag köpte är grå och lite annorlunda ;)
kiss n hug.

God morgon.

Hej alla, vet inte riktigt vad som händer i dag men i kväll ska jag till utsälja :). Har inge planerat men ska kolla me julia om vi kan hitta på ngt. Vi ses seeeenare bloggish.


påvärkad

Påvärkad på socker, har ätit för mycket på det antar jag idag. Är pigg som fan och mina ben skakar, haha fail. Har precis hållt på att dö i märtas rum. Tappa andan när jag garva för mycket. Märta trodde jag skulle kvävas :P. knaaaas!

Okej ska väl dra och sova nu dårå!


ÅÅÅNGEEEEST!

Fuck Linn, när du kommer tillbaka från orsa tar du me mig på FEEETASTE tränings passet! Capish?!

Bra nu vet du det :).

Come home.

Hej, har precis kommit hem så det är ganska najs. Och vet ni va? JAG HAR SÅ FUCKING JÄVLA BAJS ONT I MITT HÖGRA ÖRA! Lixom inuti, för det första har det typ svullnat? Äh jag vette fan, sen göre så jävla ont så fort man nuddar det, kan inte sova på det örat fan. Sedan så har jag typ blivigt döv på det örat.. Haha, super många har sagt till mig att jag ska sluta skrika i dag, haha fail :p. (Ja linn, jag skrev en :P smiley face it.) HAHAHHAHA! Aja, ska väl snart börja göraa mig i årdning för sängen så att det blir en dag i morrn oxå.
Sov gott alla och dröm sött.
kiss n huuuug.

UTGÅNG ALLA!

Hej alla muppar. I dag har jag varit på smink kurs med Kusin och syster och kusins kompis, det var väldigt roligt och jag har typ babe face just nu. Och vi använde VÄRLDENS bästa läpp balsam mina läppar är så underbart rosa, herre gud. Min älsklings fäääärg som jag älskar på läppar.. Aja, ni får ändå ingen bild på min skönhet biatches, SAAAAAAJK PÅ DEN! Haha, i alla fall det var super trevligt och sedan när Ida körde ZUMBA så käka vi lite på donken i tyresö det var naajs. Haha börja nästan dansa på borden ;). Vi kom typ innanför dörren för en halvtimme sedan. Och nu så, sen vid åtta ska vi dra på bio "min låsas fru" ska vi se, låter fett najs.

Dem som ska gå är tjejerna i Holmgren klanen och tjejerna i Sundell klanen ;). Vilket betyder Ellen, Märta, Ida och the old ones Mamma och Anne-sofie ;). Okej ska sluta utråka er nu. Puss och kram.

ruffffffs, inte jag just nu men det var från min bild booomb ;).


God morgon...

SHEAAT! Drömde världens fuckaste dröm, den var helt sjuk... Aja, mamma kom in och väkte mig kvart över elva så jag ba: aha, tja på den då.. HATAR när man blir väkt så jävla tidigt på lov! I alla fall, vid halv tre så ska Min super fina kusin Ida♥ och Anne-sofie (min moster) hämta oss här hemma och så åker vi dit sen! Ska bli najs! :D Sen i dag blire nog bara chillipilliii och sedan solsidan, som ja skrev i går.

kiss n huuug.

Sökte på "morgon" på google då kom denna tjusiga bild upp..
FAIL.

it just never changes..

Kommer alltid finnas för dig babe.
Alltid oavsätt vad.
Kommer aldrig släppa dig helt ur mitt liv. Alla  behöver en liten dos av dig
för att må bra. Du är så jävla underbar babe, det har du alltid varit.
Bara så att du vet det.
Du har ibland tagit mycket skit som du inte äns är värd!
Skit i det, du kommer ha ett så jävla roligt liv bara för att du är just du!
Du kommer ha det underbar, det är du värd.
Jag kommer alltid finnas för dig gumman.
Alltid.
Vad som än händer.
Jag gillar dig så otroligt mycket vännen.


shacke thaat ass!

Till alla er som blivigt masserade av märta ni vet redan, men till alla er som inte... Märta SUGER så himla hårt på att massera folk man mår dåligt efter! Okej ni vet att jag överdriver. Kurrade som en katt i slutet av masagen men i börja.. usch kändes som misshandel! Skämtar inte. I morrn så ska jag vid 15 tiden dra till kussins arbetsplas/gynasium (någonstans där vettefan) och få ansikts behandlingar och testa massa sådan, skit trevligt eller hur? Juste skit trevligt ;). Sedan blire väl chillipill och solsidan och garva ihjäl sig lite till. Sedan på måndag kanske vara med julia och sedan till utsjälje sedan får jag se vart det bär av :).

MÅSTE SHOPPA I ALLA FALL!!!
Vill det. Har inga pengar. Fasen oxå.

hej på dig me pedo smilet på.

Melodiiii

Shuee alla, sitter osocial me märta framför teven. Det är ju ganska najs jue! I morrn vid tre så ska vi på någon smink grej, sen i morrn vara me julia kanske sedan utsälje sedan venne jag riktigt. Älskaaar min syster.

BOYFRIEND.

Haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff,haff, haff, haff, haff, haff, haff!!!

HAFF PÅ DEN!

Jag har bajs tråkigt så att alla vet.

Har skit tråkigt och har inte bestämt någonting jag ska göra under mitt lov. Kommer typ ba sitta hemma och dö, låter det inte fruktansvärt trevligt? Nä, juste. Hoppas något kul händer breeeee.

HEJDÅ.

Hatar att vara sjuk på lov, det är super dåligt.

Bara så att ni vet lixom. Jag är fortfarande sjuk, men jag tror inte jag har feber eller något sådant kanske 37,9 eller något så det klarar jag mig i alla fall utan. Just nu HATAR jag mina skit dumma halsmandlar! Jag är så jävla tjock i halsen så att det inte finns, jag kan knappt prata! Och så svider det skit mycket. HAR LUST ATT BARA SLITA UT DEM FÖR FUCKING SKOJS SKULL!

Bara så att ni vet lixom.

DRIV SÅ ATT ALLA DUMMA FATTAR!
stöööörsta driv-bliden hoppas alla fattar det.


you make me feel sick..

Okej, ingen får mig att känna mig sjuk. MEN jag är sjuk. Det suger ap-balle om någon undrar. Jag ligger i min säng och lyssnar på HÖG musik och väntar på att någon ska komma hem och ta hand om mig. Fuck jag har tråkigt. Och så har jag skit ont i halsen. AOUTCH!

ALLT SUGER, JAG BLIR DEPRIMERAD.
jag..
hatar..
att..
vara..
sjuk..
hejdå.

god night.

hejdåå

please summer come on, hurry up!

Alltås jag saknar sommaren så sjukt mycket att jag kommer dö! Jag är allvarlig! Vad kan man möjligtvis ogilla med sommaren? Tänk er kläderna, värmen, SOOLEN och brännan och allt annat! Oh my gaash, jag kommer dö öm inte sommaren kommer nu och jag är fucking serriös! Men sen är jag bajs ledsen. Mina tynningö brudar kommer bara vara på tynningö i högst fyra veckor! BAJS OXÅ! Depprimerad. Mina älsklingar alltså! Nu blev jag mer deprimerad. fukkkkkkk.

Hejdå alla. Ska ut och slå snön.

my babes, haha den dagen gick vi till lillsjön och gick på isen i
bara linne och upp dragna brallor sedan låg vi och solade i 10
graders celsius. Det var myfigt ;3.
 
jag då vi solade... heting... xD

min bror.

Jääääääävla skabb barn han är. Usch hatar honom så sjuukt mycket när han håller på sådär. Jävla mongo-huve.

mårfanintebra..

(alla sega som inte pallade se vad jag hade för rubrik "mår fan inte bra" står det)

Hej alla, mår bajs. Tyck synd om mig.

my eyes bitches.

jealous.

Det finns så mycket att vara jealous på, det är inte kul. Alltså fyfasen, nu var det länge sedan jag bloggade. Men whatever. Kan inte en massa saker bara hända nu? Serriöst. INGET händer. Fuckk va tråkigt. Men alltså nu tycker jag följande händer.

• Jag blir snygg.
• Jag blir small.
• Mitt synfel försvinner.
• Vissa folk kan sluta vara jävla PMS-barn tack.
• EN JÄVLA DRÖS MED PENGAR RAMLAR NER FRÅN NO WERE PÅ MIG!
miljoner! Fast inte behövligt vis mig men i mitt rum :).
• Allt. Slutar. Dampa.
• Att det händer mycket saker!

Tack så mycket.

glad?


Goos night lovley.

Hejdå alla småbarn, ska tagga till sängs är fett trött ;o. I morgon är det skola. Ruligt eller INTE! Skolan är så jävla boring asso. God natt alla muppar. Hoppas ni har ett roligt liv ;).

Gud vad hemskt!

Vart man än kollar blir man deprimerad. Bajs på tellus. Nää, nu ska jag inte vara mänsklig och skylla på andra. BAAAJS på människan.


fuck you.

hej och hejdå, not in blogg mode.

Hej alla. Lååång helg. not.

Redan måndag i morgon, har någon rep?


Proffsen på Spanish

Hola a todos, es Linn y Ellen! Hemos estado jugando con todos los hijos de la fiesta de cumpleaños de Sebastian, y todos ustedes saben lo que significa fiesta. Al igual, la torta! Yum, que pensamos! Y ahora que se han agotado. Los dos se enamora de un chico lindo llamado Elías, con los rizos hermosos que he visto nunca! Casi tan lindo como Sebastián;).

No, vamos a tomarlo con calma durante toda la noche! Cine + fichas + palomitas dulces + jugo de fresa + agua mineral + helado + tuercas + Wii!

LISTA UT VAD DET BETYDER!


Driv. Dot.


hihi..

Me llamo ellen, tengo trece anos casi cuatorce.
Jag heter ellen, jag är tretton år nästan fjorton.

Nu vet du det babe :* <3

kul att vara ful på morgonen :).

Vadå inte normal?

Linn och jag diskuterar barn-lekar till sebbes kalas, ja vad hete leken nu igen?!
Vadå inte normal lixom?


God natt måste sova nu, puss och bajs.

Ja, ni hörde själva.

tierd.


Ska snart kolla film och käka popcoorn.

Kän dig avis tilda bara gör det du. Okej ville bara skriva det så att alla vet vad jag skulle göra lixom, tur att det blir riktig fart på helgen i morrn döda rastlöshet lixom. Puss på reeey.
Ska äta kladdkaka nu bitches.

SHEEEEEEEAAAAAAAAAAAAAAAAAAT! Tog väärasta bild bomben ;).
kommer några pics.

tuff bruden.

jaaow.

yeeey.

sneeel heeeeeeeeeeeeeeest.

/kiss n hug.


OMG, FETT ÄKLIGT!

Fy faaaan vad läbbig serriöst!!! Jag satt vid middan då det hände...

Pappa: det var jätte gott lotta! (mamma = lotta)
Jag: Jag det var jätte gott mamma! (Samtidigt tänker jag, fan vad mobbat att pappa säger lotta till mamma lixom, fattar varför men gud vad konstigt det låter.)
Evert: Fan vad konstigt att pappa kallar mamma för lotta.
Jag: "Sätter maten i halsen!" VA FUCKINGF SKÄMTARU!? FAAN VAD CEPE!!!

Nää, usch vad skabbigt, tvilling tankar lixom.

musica.

Hola folket. Me llamo ellen, tengo trece anos casi cuatorce. Fattar att alla bryr sig att jag kan spanska. Just nu sitter jag hemma och lyssnar på musik, ganska najs. Mamma bakar kladdkaka så det är ju gaaaanska najs sådäär. I dag ska jag på dans så det är ju najs sådär :). Sen i morrn är det lek-tant som gäller sedan sova över hos linn :D. Sen på söndag till kussinerna :D. I dag ska jag plugga och dansa och chilla sådäär va :D

Det är ju najsigt värre. Evert spelar spel därute, tycker alla som är inom samma radie på tio meter som en penna plockar upp den och anteknar. Tack. I dag dansade vio på gympan det var ganska hääärligt, en grej var super kul! (fett overjoid) Då vi låsades att vi sprang på glödhet sand från ena till andra sidan gympasalen, med en skit härlig låt :). Okej det låter muppat men fuck the whaaat lixom.
whatever, hejdå fooks.

luggen var lite mobbad haha.


helvete..

Nu blev det inge jävla skit utsälje! Asso åååh! Först vare fyra pers som skulle åka buss sen tre sen bara julia och jag sedan frågade julia 30 mina innan bussen gick om hon kunde dra till utsälje (haha xd) och fick inte. Och jag pallar fan inte dra dit själv med bussen, kan typ inte ens vägen :p.

Aja,  jävla skit tyckte det skulle bli skit kul :(.

...

beeebi

På mitt skrivbord på sidan så har jag alla mina skolfotton på mig i tre rader. Och nu har jag fem kort till, från att jag var tre år tills sexan (fick något jävla PMS utbrott i sjuan och vägrade beställa mitt sjuan kort -.-). Tog bild haha fett sööt jag var ;).

 
:) (kolla högst upp till höger, fett nuttig ^^)

UTSÄLJE

hej alla damp barn. Ska dra till utsälje om en dryg timme ska bli naajs sådära va :). Jag, aydin o sandra ska ta bussen, kuul. men det sa ju va ganska najs va.

Sen i morrn ska antagligen jag och linn sova över och sedan ska vi vara lek tanter på sebbes kalas (naaaaaaaaw!) och sen på söndag blire släkt ferre, kusinen fyller tjugo baaaarre! :D Det e naajs :).

okej hejdå xd. 

Hej alla, trodde jag skulle dö.

Serriöst, jag trodde jag skulle dö på svenskan. Jag var så jääävla hungrig. Sen vare bajs mat i skolan så jag ville spy. Men som tur fanns det godis i en påse i mitt skåp så jag blev lycklig :D, luktar bränt där jag och linn sitter. Fail. Okej bara för att ni bryr er skrev jag det :).

Hejdå har fan boring.

två hootingar :)

look up to the sky, the moon is light as usual.

Hej, sorry för mitt damp inlägg förut men jag fick fan fucking damp så julias jävla skrivbord haha. Men nu dampar jag inte längre :). Min historia i dag dårå: Tjockis ett (ellen) och tjockis två (julia), blev tjockis sugna så tjockis barnen åkte till huddinge för att tjocka sig. Först in till hm och prova 1384 klädesplagg, bränna kalorier ni vet, ett par byxor var för små för tjockis ett (ellen) hon fick ångest. Så dem gick och tröst åt på tjockis donken. Sen drar tjockisarna till coop extra och köper tjockis godis. Och tuggumi. Bara för att ni bryr er. Sen åkte tjockis barnen hem till tjockis två (julia) och var där tills åtta. Då gick tjockis barnet ett hem och blev anfådd efter tio meter (NOOT).

Det var min dag dårå, alltså varken jag eller Julia är tjocka men vi var på det humöret i dag ;). I resten av i dag ska jag äta middag, dö på datan och fixa to tomorrow.
Bye bitches.

söööta cheyer :)♥

Huddinge med juliabiatches ;)

Hej,fan tappade lusten attskriva med julias SEGA tangentbord.
h€ejd.

Alltså... bajs.

Pallar fan inte me detta. Detta jävla snö fitt väder.

okej nu gick det inte att kopiera bajs bilden men det var i alla fall typ på antarktis, sen vara två människor (dem var långt bort) som gick, skulle skriva att det var jag och Linn på väg till skolan.

ha ha. Vad rolig jag e.

Dance time sooone.

Hello folket. Ville bara säga att jag har dans snart (twitter.se) och slänga ut en bild, gjorde den när jag hade feeet tråkigt.


REGGAE IN MY FUCKING HEEAAART!

:D.

smart chey.

Jag är bra smart asso. Jag har precis varit sjuk eller aa typ, och det första jag gör i dag. (På bajs profilen) är att bokstavligen bada i snön. Men det var fett kuuuligt. Det tyckte tyvärr inte Linn, stackars chey. Men när jag kom hem skit blööt så hängde jag upp mina kläder snabbt som fan och sitter nu i mitt rum med morronrock, mössa, "halsduk" och fetaste filten. Höhö. Vet ni varför jag skriver dethära föresten?

För att jag vet att ni bryr er så jävla mycket.
Hejdå.

tog ett foto bara för att ha me på bloggen, efter att sett hur fotot såg ut,
ångrade jag mig.
:P

vad gör ni på alla hjärtans dag?!

Vet inte vad ni gör, och alla psykon som kanske gör helt knäppa grejer TELL ME! skojja.
En sak ni inte gör i alla fall.
är att vara inne på min blogg.
;)

legend of the seeker.

Legend of the seeker, blev plöttsligt skit bra.


heeeeeeeeeeeeeet som smeeeeeeeeeeeet.

sommar, kom nu eller aldrig! diiver ta din tid..


summer 10.

LÄNGTAR, SER NI MINA FUCKING BRUNA BEN ELLER?!

I'm not gonna lie, I'm pretty sure I’m gonna die one day.

Hej, nu sitter man här. Okej ligger faktist ligger i min säng och är lite små sjuk. Men nu äre så att jag varit små sjuk i en jävla vecka så nu stannade jag hemma. Sajk på den.


God natt.

Förlåt för all min jävla depp. När jag var liten var jag världens lyckligaste chey. Vad som en sas rörde mig inte i ryggen, jag var alltid bäst. Det var lika självklart som att solen kommer gå upp i morgon. Som den gjort i typ 450 miljarder år. Sedan bara att jag hittade en up knullad dagbok som kan bajsa snett spelar ingen jävla fucking roll. Och att jag och linn var dramisar i våra brev. Fuck det lixom. Vi var bäst, min yngre barndom var bäst. JAG är bäst.

God natt på er.
kissnhug.

gamal. jag är fan ful. fast ändå bäst.
älskar dig mama<3

min låt biatches.

Highwayman- hoffmastro.
http://www.youtube.com/watch?v=5J2cCc1eZBw&feature=related
lyssna och njut.

detta är en gamal klassiker. Lyssnade/hörde den på radio mycket för ngt år sedan. Nu när jag hittade den på youtube blev jag overjoid!

mat snart.

bara för att ni är så jävla intresserade lixom.

the time keeps rolling.

Förlåt för mitt deppmode igår. Men ibland är allt bara piss så äre bara. Sedan blev jag lite rädd för min mamma, haha. Jag satt nere hos henne och deppade och sa att jag ville bränna alla mina dagböker. Mamma ba: ja du kan ju göra en bok bål på tomten, helt serriöst. och massa annat skit jag ba "whaaaaaaaat?!" men aja, jag kanske gör det.
ska äta frukost nu, bara för att ni bryr er.

e sjuk i dag, mobba ej.

time machine.

Det finns så mycket som är solklart i världen. Nummer ett av det är nog att Linn och jag var bitchar när vi var små. Riktiga jävla biaaatches. Och om jag kunde bygga en tidsmaskin skulle jag göra det dirr. När man säger "jag längtar tillbaka i tiden då man inte hade problem" då hade jag nog behöft vrida tillbaka tiden tills jag typ var en liten fem åring som sprang omkring utan att kunna torka sig i arslet själv. Okej överdriv men ni fattar. Jag har läst igenom en massa dagböker, asså man ville fan fälla tårar! Det är fucking sjukt. Alltid var det någonting. Alltså hade någon läst mina dagböker som inte känner mig som jag är i dag hade dem nog trot jag varit en jävla psyk brud, mobbad och skit typ. Haha. Alltås jag vill bara vrida tillbaka tiden. Och med mitt kassa minne vet jag inte äns om det var sådär eller om jag bara var en drama queen i dagböökerna. Shit. Det var inte kul att läsa. Man vill väl kunna säga att man var lycklig när man var liten. Alltså jag vill bara så jävla fucking grovt bara vrida tillbaka fucking tiden! SNÄLLA GUD! okej tror ej på dig men fuck the whaat lixom. Alltså snälla någon tidsmaskiiiiiin. Jag vill inte serriöst. Dethära suger hårt. jag är fan sjuk i huvet. skjut mig nu.

vill tillbaka till denna lilla flickas tid och bara göra allt rätt.
Skulle kunna skriva mer men jag orkar fan inte. Fuck detta.

hejdå alla up fuckade muppar.
       
me today biatch.                               some day i are going to be someting big.

/fuckad.

SLUTA LAKKA!

Man tappar ju lusten direkt. Palla.

don't even try.

Hej alla, precis kollat film med familjen. Filmen var fett keeeeff! Den sög. Men aja, ganska bra låt på radion blev taggad på att va me kompisar och dra ut. dum låt. Det kommer ju inte hända i kväll. Eller?! Driver nej.
roligt ens? nej fuck heller, läs inte mer nu stackars idioter.

hejdå.

kattig :*

I was bornd this way.

I was bornd this way.
feel that pain bitch.


/rööv.


lakka lagom.

asso lakka lagom. Palla bli sur på allting och sedan ba "jag menare inte". Vadå lixom vill du ge mig en hjärt attack eller? Bara undrar. I morron blire dans sedan loppis till tre sedan skulle jag och linn egentligen sova över me varandra men det blev inge. Kanske gör ngn me någon efter loppisen? Kanske kanske inte.

Det e fett tröögt i skolan just nu. Ganske mycke plugge, sen att NADA HAPPENING! Så fucking BEEESCHT! Suger ap-balle på ett ungefär. kej ska sluta tråka ut er me mitt trååkkiga liv. fått ångest av snön tack fitt moder jord som ville bajsa snö över oss.

kissnhugs.


varför va ja glad där lixom?


Utgång till utsäljes.

Hej alla fula barn. Jag är en klassad pedofil för att jag gillar pedobear och garvar åt vad han säger. Tack det värmer. I dag ärre iallafall mot utsäljes det bär av. Några andra från skolan ska också dit så det ska bli najs. Vi ska dra till en fritidsgård. Mm, så det är det som händer to day :). Sen i morrn blirre dans och förbereda loppis och i morgon dans och loppis. KUL, sen från lördag till söndag ska limpo sova över hos mig :D!

Och asså serri, kan inte snön bara dra åt helvete ?! Kan det bli vår någon jävla gång?!
SUUUCK!
kissnhug.


regret nothing.

Hej blöggen, kul liv man har. Har precis kommit hem (ee typ en timma sen) från limpo, vi skulle dra till huddinge. Vi var båda fett flum var taggad att flumma me henne i huddinge. Brukar bli kul då ;). Sen skulle mamma förstöra, men bra ändå. Mår lite sådäär va. Stannar hemma i morrn? venne. 

Kissnhug alla.

 


Matte i gruppis=datorer.

Haha, älskar datorerna i matte grpp rummet. Det e naajs sådär va. Efter matten kanske limpoo ja ska till huddinge, men vet ej om jag pallar. Alltså fuck the what jag orkar inte må dåligt. Okej snart kommer monika måste tagga!!!!

sjuk igen!?

Hej alla.. "jag kände dödens armar omfamna mig.." jepp. Jag tror jag börjar bli sjuk. Igen. Sedan i helgen har jag vaknat och somnat med hals ont! Super jobbigt. Ska nog skippa skolan i morrn. Om mamma går på de- jag menar tror mig det vill säga ;).

tjaaaråå.

mamma- men ellen som du ser ut.
ellen- *leker sjuk* ja e sjuk.
mamma- men stackare! DU FÅR INTE GÅ TILL SKOLAN I MORGON!
ellen- *jublar inombords* Fan, jag går och lägger mig..
mamma- ska jag köpa någonting? GLASS?
ellen- ja.
mamma- jag köper upp hela ica så får du välja lite av varje älskling.
ellen- tack "host host".

Exakt så ska det gå till.


Borde finnas en gräns på hur tråkigt man får ha.

Hej, då, re, en.

jag spelade harpan. tills jag van.
rulig chey.

hörs sen,

highway.

I am a highway man
On the road again
Me and my guitar
And my ramblin' band

Looking at the road
Steady gettin' blowed
Carrying my load
'Cause I know I've gotta go my way

Look up to the sky, cities flying by
I’m a man alive cause I’m pretty sure I’m gonna die one day

So I say the road leads back to thee
It always leads back to thee
How can I show my love so you will open your arms to me

So please won’t you tell me
Where the road will end
Got me a bottle
As my only friend

Standing in the rain, dealing with the pain
Everything’s the same and it doesn’t really matter what I say
Picking up the phone, come to take you home
You will say no doubts, the reality of today

And so my thoughts fly back to thee
They always fly back to thee
Please won’t you understand that without you by my side
There’s no meaning

So will you ever love me again, only time will tell
I’m in a hurry, cause they’re waiting down in hell

And no matter what I say say or do
The road lead back to you...

små som leker.

Bra med barn som fortfarande leker i lite äldre åldrar :).

Skolans datorsal medans jag drogar "its a bag in da box"

Veeet. Roligt liv jag har. Nej inte så va. I dag ska jag på dans som vanligt sådär. Sen i helgen ska Linn sova över hemma hos mig, sen så ska jag och Limpo NÄSTA helg vara lek kärringar på hennes brorsas kalas!

I IN LÖVE WHIT SMÅBARN! Haha, skojja bara men dem e söta och så himla roligt dumma x).
*pedobear åt jävla helvete!* HAHAHA! Sorry för garvet mitt i ingenting men min kompis julli sa bara för en dag sedan att hon tycker det e super jobbig  med kompisar som på chatter överallt bara skriver "hej" och sedan deras blogg adress för att göra "reklam". Hon gjorde PRECIS så för typ tre sekunder sedan, älskarey sötis :*

Okej ska fortsätta tönta mig nu, kissnhug.

"kom små baarn ;)"

fett taskig jag är!

Hahaha, jag har tydligen knuffat michan.. HAHAHAHHAHAHA! FAIL FACEBOOK FAAAIL!

HAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHHAHAHA!!
/adhd

FETT ME KNAAAAAAAAS

Alltså, jag pallar inte! Skaffa ett jävla liv! x).
hört att det är kul att ha ett EGET liv :)


ÖSTERMALM BIAAATCHES.

hej,
HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!!!!!!!!

bajs på o-planering!

-.-'

dans all night and day.

Shuuee biatches, sorry för alla små weirda inlägg, och att jag typ har blogg torka men vafaan. I dag har jag dansat super mycket. Jag gick hem till limpo efter skolan och då körde vi wii (dock körde vi supermario först) och körde "just dance 2" heter det typ. Det var super kul men super svettigt. En tjugo min efter att vi var klara stack jag på riktig dans och kom hem för en stund sedan :). Så mucho grande danse to daay, men de e inte dååligt precis. I dag hare varit mössan på, har haft säämsta lugg-dagen så man ba "TJAAAA" super jobbigt, men mössan e skit snygg så jaag överlevde ;).

Ska sluta tråka ut er nu, ha en braaa helg!
Ska dra till östermalm i morron och sova över så jag kommer nog INTE blogga!

kissnhug.


YAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAy!

MOTHERFUCKINGYAAAAAAAAAYBIAAAATCHES!
mother   fucking    yaaaaaaaaaay   biatches!  

JAG HAR LETAT EFTER EN TRÖJA I TYP HUNDRA ÅR (EN SKIT SNYGG SOM INTE ENS ÄR 100% MIN!!!) OCH NU KOMMER MÄRTA BARA HEM OCH GULDAR MED DEN I HANDEN! HON HADE LÅNAT UT DEN TILL SIN POLARE, OCH NU FICK HON TILLBAKA DEEEN! (tack märta btw för att du sa till mig -.-') WHATEVER, FETT OVERJOID!

tack tack tack!

brooooor.

Jag och broorsan har precis spelat pingis i en dryg timme såådär, det var fäääätt najs jaao. Haha, garva ganska mycket xd skulle bara skriva för... han är lixom inte skit hemsk. hela tiden.

YEEEEEEEEEEEEEES!

Jag har kollat igenom allt, överallt. LETAT överallt. Sedan hittar jag nycklarna, i soffan. Under en filt. Är fett happy, slipper säga till mami att jag tappade bort dem!!!
 
happy face, biatch.  

jävla skit skåp nycklar, jävla bajs.

Hehe.., mina fucking idiot skåp nycklar är borta! Så när jag kom till skolan hade jag inte några och fick ha mina stuff i limpans skåp. Suger fäätt mycket. Så nu har jag sprungit ruuunt och letat men i can't find it. Får be mamma leta med mig sedan asso. Mamma kommer DAMPA SÖNDER, hon tycker jag tappar bort en massa saker hela tiden. Suck.

Men aja, måste antagligen be henne om det. Ska nöörda vid datan nurå.
kiss n hug.

k situation..

Jag har aldrig haft någon riktig motivation till att verkligen träna. Jag har aldig varit så tjock att jag haft svårt att röra mig och dylikt (VERKLIGEN INTE!!! bara varit mullig lixom).Motivationen var bara att jag vill bli small. (vilket tydligen inte räkte. E fett laaat) Men nu jävlar. Fan för fett lixom.

Nu ska det bli fucking serriööst. Från och med i dag så äre inget mer godis/kakor/läsk/glass (SNYFFT!)/chips o ostbågar/ och ni vet sådant för mig. Och så ska jag trääääna! NU JÄVLAR! Beatch 2011, wzuup lixom. Men jag vet att ni antagligen inte kunde bry er mindre om mitt beslut såå.. Haha fail.

Skaaa draa nu! kiss n hug.

+

..

asso, wish me luck...

Dans ala tisdag.

I dag äre daans, najs sådäärva. Not in the blogg mode, hejrååå.


du vet att jag älskar dig :')

Du♥

RSS 2.0