Mössan på.

Bad.. hair day.
Shuuuuue alla vad händer? O-M-F-G HELVETEE VAD JAG BLEV SUGEN PÅ CHIPS!
Det var typ godaste chips-reklamen på tv. Shiiiit. Skolan var ganska bra i dag typ. Fett tråkig faktiskt.

Nää fuck va tråkigt. Drar kanske till Öst på lördag. Just so you know.


MISSHANDLdad

Shuue.. vad har ni gjort i dag? Nää jag har bara blivigt GROVT MISSHANDLAD av min "kompis" tilda. Aah det var ganska najs. Du vet.. hehe.. Blev misshandlad/utpressad med döden. Skit kul eller? Av Tilda. länkar hennes blogg nedanför om ni skulle tänka er att skriva hat-brev eller liknande? Inte? Det kanske kommer senare..

Nej men serriöst, dem som inte känner tilda så jätte bra vet inte vilket litet ljugande/godis-stjälande litet monster hön är. Hon borde gå runt med en skyllt "Akta er!" runt halsen. Inte för att jag är mycket bättre men TILDA, hon värkar lugn och snäll och jag vet inte vad.. men när man känner henne. CHEEEAT! Det är fan inte att leka med!

(privat medelande till Tilda)
Fyfan vad taskig du va när du ba "nää, jag tror nog jag köper.. NOOOT"
Fan alltså, man säger bara inte så tilda, SKÄÄMS FÖRFAAN!
;).

Kunde skitigt i det också om jag inte blivigt MISSHANDLAD just putting it out there..
Okej jag ska dra nu puss o heeej! (till alla förutom TILDA)

-tänkte lägga ut en gamal bild på oss men usch som jag såg ut-
Föreställ er bara en albino och en glasögonorm så blir det bra!

fin middag/ my familia

Shuuuuuuuuuuuue brursan, wzup? Inget? Chill. Har precis käkat finmiddag alá la familia. Det var najs, pappa kom jue hem i dag så det blev lite av ett "firande". Synd bara att jag kom hem hungrig o törstig från dansen och typ bara skyfflade i mig maten utan att äns NJUTA! x). Skämt o sido..

Men det är ganska chill just nu, ska gå o duscha snaaart. Mami blev precis klar där inne ropade hon nu (JAG VEEET NI BRYR ER SÅ J*VLA MYCKET!) Aja ska tagga till facebook sen duschen. Hörs senare bitches.

Vet ni vad ni kan göra om ni har (SJUUUKT DÅLIG HUMOR!) tråkigt när ni bloggar?! Kör insomningen på största (dvs 400% in zooming) det blir SKIT KUL ATT BLOGGA, jag gör så typ hela tiden och jag skriver mycket bättre inlägg!

..ellerhur?.

kiss n hug.


min bajs.

åååååååååååååååååh pallar fane-mig inte me dig just nuuuu.

I SKOOLAN.

Hahaha, linn o jag ska nog sluta vara med tilda & hanna i skolan! Vi bråkar då bara hela tiden!

...haha, skämt o sido ;)
Näää, men okej det var fett tråkigt att blogga. Hejdå. Även fast jag gjorde mitt knep blev det tråkigt. Fuuuck va boring. alla står o skriker i bakrunden. kul..


I TOLD YOU SOOOO!

EN LITEN PLUTT.

mammas favorit bild på mig typ. (okej hon älskar alla bilder..)


dusch o frääääsh.

Hejsan svejsan alla bitches. Nu har jag badat o duschat o gjort mig ren, det var najs, som fan. Och jag pallar fasiken inte blogga just nu, det kändes väldigt trååååk om ja ska vara ärlig! Sitter i alla fall nere i köket med mamma, hon håller på att sätta in en massa kort i fotoalbum. O-M-G VAD SÖT JAG VAR NÄR JAG VAR LITEN, HELT OTROLIGT!

...Vadå ego?

I alla fall, alla barnen bus var übert söta som små. Gud man får värsta NAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAW febern. Skojjar inte. Det är kul att titta på kort när man var liten, jag var verkligen smal när jag var liten. (alltså typ 0-5) sen blev jag en tjockis.  I alla fall.

Snart kommer ÄRTAN hem, hon har vartit på TENERIFFA! Vadå avundsjuk? Nu är i alla fall klockan tio o vi har inte ätit middag ÄN, ska käka fett goood mack-middag när märta kommer hem! Jag och mamma sitter och lyssnar på RIX FM, haha, fail. Men fuck you, kommer inte snacka skit om RIX FM! Jag växte upp med RIX FM och så är det bara! Sen att det blev dåligare med åren för att man började fatta hur urusel stationen var behöver vi inte nämna.

HAHAHA, där uppe skrev jag "jag pallar inte blogga" och så skriver jag värsta inlägget.

KISS N HUG, I MORRN SKA JAG BADA ISVACK!!!

cp, typ.

"Man ba SHOOO"

Tjenare alla g33ks, allt bra eller? Gött.
Precis då jag skickade ut senaste inlägget till bloggen knackade det på dörren o min morbror och kusin o kusins kompis kom inklampades. Eftersom Ronja varken vet hur man ska knacka på en dörr eller hur man ÄTER GODIS, så bankade hon riktigt hårt o jag värkade vara den ända som hörde detta? Suck. Haha, jag krigade på mig ett par byxor o sprang ner till döööörren. Jag kusin o hennes kompis (familje kompis, hon e tio) hade riktigt kul faktist :D. Vi fikade sen drog alla till SUBWAY, så jävla gött. Dock åt vi hemma. Det var så himla mums! Sen nu vid 4 drog dem hem :). Dem skulle lämna en bädd-soffa. Så nu är vi tydligen en bädd-soffa rikare. Har typ största inzoomingen på min dator just nu så det ser helt sjukt ut när jag skriver hehehehe.. Vilket fall,i resten av dan ska jag chilla och sedan ska jag nog ta mig ett bad. Fan va najs lixom. Sen kommer syster hem från TENERIFFA idag. Fast vi vet faktist inte riktigt när.. haha Fail.se. 

Nu ska jag dra från blöööggen. Chao!


God morron alla torra.

Shuuuuuuuuuueee vafan! Allt bra i dag eller? Toppen om ni typ  svarade "ja" eller något. Synd för er om ni svara "nej" eller något. Sitter här med en fett torr fralla typ med vitlökssmör på. Den typ kväver mig för att den är så torr. Och så är den rund som en boll. Typ en torrboll i så fall.

Till alla som dog av det tråkiga skämtet förlåt, tyst minut till er.

Okej, på tal om tråkiga skämt. I morse (det är fortfrande "morse" men eftersom mamma jävlades med att väcka oss klockan TIO på en söndag så är detta inte riktigt i morse längre, typ.) Gick jag in i badrummet och kollade mig i spegeln (plats för valfritt ego skämt ________) och jag hade bara på mig (som jag fortfarande har) en stor långarmad tröja size XL eller något (det är pappas) och inga byxor (alltså jag hade trosor haha) och då kommer evert in och sätter sig o skiter.

Evert: Ellen du har ju inga kläder på dig.
Jag: Eeh, jo.
Evert: Men du har ju inga byxor.
Jag: nähä #tittar på honom där han sitter på toaletten#
Jag: Det har inte du heller.

Sen typ dog evert av skratt. Och sa "fyfan vad tråkig du är" upprepade gånger.

Aja, i dag vet jag inte riktigt vad som händer, ska gå och leta efter min lur. Vi hööööörs!

meeeeeeeeeee.

uppblåst.

jag känner mig.. rund.

why so upset?

Shuuue snorungar. Gash är helt utmattad även fast jag inte gjort ett bajs i dag, (förutom dans, handla, handla, handla och lite sådant typ handla), sitter o lyssnar på musik o känner mig att jag ser ut som ett mongo. Jag var skit söt när jag var liten om någon undrar, jag är inget fan av mitt utseende men när jag var en liten unge. GASH jag ägde kameran fuck the whaaaat. Evert var en tjockis som liten, hihihi.

Okejråå ska dra nu, pöss på görren.

heheheheeeeee..


Dansa is the shit.

Hej alla muppar, läger? Bra eller? häst. Haha, har precis varit på dans, eller okej för typ en timme sedan kom jag hem. Det var skit kul som vanligt och jag o emmie en helt gaaalen brud och två andra tjejer (ellinor o frida) skulle göra en egen liten dans.. hahaha, fy fan va fail. Emmie e typ sjuk i huvet men hon är så jävla skön! Älskaaaaaaaaaaa haha x). Väldigt fin blömma den.

I morrn ska antagligen jag oh Emilia vara, öva lite på dansen på fredagar o chilla stenhåårt antar jag :). Ska  bli ruuligt. Gud vad jag har vart trött hela bajs veckan (okej sen romme i torsdags). Jag typ somnar utmattad i min säng klockan 10 varje natt sen sover jag i alla fall typ i tio timmar men ÄR FORTFARANDE TRÖÖTT! Whast the deal? Bajs, Ni anar fan inte hur fukking illa jag mådde i fredags i skolan. Efter ett helvete jobbigt romme dag och att vakna kl 05:30 var man ju GAAANSKE TRÖTT DEN! Och sen på fredagen vakna tidigt och ha gympa på morronen! DÖDA MIG NÅGON! Sen ha en fett jobbig skol dag resten av dagen, alltså hade inte bangat på att skolka alltsååå. Sen veta att jag efter skoolan ska ha jobbigste dansen. Fuukk. Och sedan inte kunna sova ut på lördagen utan upp klockan nio för att gå på dans... Alltså det var som att stirra ut över ett hav och veta att såfort man hoppat i så skulle man inte få stanna eller vila fören man var på andra sidan. Gash det var jobbigt. (jag vet jag gnäller). I alla fall nu är det skönt att man bara kan chilla och vila ut :D.

Okej nu blevre ett långt inlägg. Puss o kram!

jag på romme :) (på en toalett xD)

Vi två mot världen.


Jag typ älskar dig.
över allt annat.
Bara så att du vet det lixom.
vi är skiten som liggen "in da box" alltså.
vi är det roliga i hacsh.
du är fanta jag är rose.
Vad gör vi?


NU KÖR VI!


tjockis familj.se

HAHAHA, så sant. Det blev primos pizza i dag till middag det var ganska najs sådär. Sen lite godis till "Dumma mig" trodde filmen skulle vara bättre! Men det var helt k, garvade lite typ. Fast sen skulle det vara två bitch barn som oxå blev adopterade av dendära elaka snubben, fuck dem hade mördat dem om jag vart han jag SVÄÄÄR. Men anyway, den var mysig. Ja, jag vet. Jag diskuterar barnfilmer (aa men typ) med er.

Okej ska lyssna på musik o ha det najs vi hörs senare bitches!

Romme.

HAR VARIT PÅ ROMME I DAG! Det var super kul, jag som inte åkt bättre backar än på flottsbro på vad vare... JUSTE sex år. Så var det verkligen super kul att åka ett par riktiga backar! Eller tja "riktiga" är väl de på flottsbro också men backarna på romme är lixom.. OKEJ DEAL WHIT IT, jag säger att de i romme var riktiga o jaa, dem i flottsbro är FAKE! Sedan är jue våran skola efterbliven så vi åkte ju nu, på våren det var jue bara fake is så aa.. Men whatever, det var super mysigt anyway! Är just nu så jävla bajs trött så det fukking finns inte. Håller på att dö.

Hejdå bitches.

Beautiful princess of P.M.S

Tur att du kom hem och INTE var sur. Då jävlar g****! Gillar mina privata medelande till folk som inte äns läser min blogg! (y) I morrn blire upp klockan halv sex på fukking morron nice.se? Nää inte precis. ska snart ner o göra mackor tills i morrn mumms vafan. FAN VA KUL DET SKA BLI ENDÅ I MORRN!!! :D <3

Vi ska vara där från 09:30 - 15:30 vilket blir tyyp sex timmar! :D

om ni undrar ska vi vara i ROMME, älskar skidor! :D<3

Lite snyggare, lite bättre.

Men det kommer du alltid vara älskling!

Dance all night and day.

Hej, om någon timme drar jag till dansen ska bli najs! Sen komma hem o chilla, ville bara rapotera det (twittrar) och pallar inte blogga sååå, KANSKE BLOGGAR I KVÄLL! Hejråååååååååååå!

Krigaaaar!

Precis KRIGAT för att komma in i skolans datasal för att haffa en data. Det är typ krig. På riktigt. Haha, njaa inte på riktigt men man får typ blåmärken för varge gång x). Sitter nu här me en data o efter rasten blire musik o då ska ja kaltum, linn, julia o ummi fortsätta på våran TÜÜNGA låt! ;D.Den är fan fett töööng, hahahahah!Jag är fett stolt namn skrivare, fuck you lixom. Säger inte namnet i fall att någon av er copybitches skulle ta namnet! (HOPPAS NI UPPTÄKER MIN IRONI ANNARS ERE SYND OM EER!)

Vi börjar om en kvart så ska fortsätta g33ka vid datan,
shuuue rå, vi hörs senare!

byeeeeeeeeee!


äppelknycka*RN*

Sitter här och käkar underbar äppelpaj. Den är super god! Kakbakarna Linn o Ellen lixom. Sitter o chillar på två madrasser och har min säng som ryggstöd. Ganska chill. Är så jävla trött!! På torsdag blire ROMME me fritidsprofilen o niorna på vår skola RÜÜÜLIGT BREE! Sen efteråt dirr till t-centralen o haffa killar! (HAHAHHAHAHAHAHAHAHHAHAHAHAHAH) Nämen ellen, skratta lite mer inom parentes. Ska nog ta lite mer äppelpaj o lite mjölk kanske? Skulle sitta jävla fint. Synd att kakmonstret märta inte är hemma då hade jag inte behöft äta all paj :(. HEHE, okej inan detta inlägg blir för cp så slutar jag blogga. hejdååå!


Look for a place to hide?

Yeah, me to.


earth, we have a problem..

Hej alla galna, nu är min syrra i Teneriffa... Vadå avundsjuk? Nää men jag är faktist inte så elak att jag önskar henne oväder i teneriffa nej, nej absolut inte. (SNÄLLA SNÄLLA SNÄÄÄLLA!)

okej slut spelat.

KOM INTE HEM BRUN MÄRTA JAG KOMMER BLI SÅ JÄVLA AVUNDSJUK JÄVLA BAJS, SKA DU ÅKA UTOMLANDS HELA TIDEN ELLER?! HOPPAS DET REGNAR ÖVER MAREKN DU GÅR PÅ!
ännu en gång: Vadå avundsjuk?
Okej slutpratat om sol och utomlands resor för min metala hälsas skull.

I går kom i alla fall Linn till mig,
Vid typ fyra tiden ungefär. Vi har haft skit kul. Haha, stöörsta failen ever vid åtta tiden xd. Smugglarna nr ett! Haha, Linn o jag är helt sjuka i huvet o vi somnade vid halv sex på morgonen typ. Sen blev vi väkta vid nio av tönt bror som skulle in i mitt rum o leta efter mitt skidkort. Han fick det o taggade ut. Linn o jag dör sen vaknar vi.. Elva tror jag av att Linns mamma ringer. Sedan sista gången ett av att pappa kommer in och ba "NU ÄR KLOCKAN ETT!" Helt änkelt inte så mycket sömn precis. Sen i dag har vi bakat o tränat xd.

Sen har vi solat i tio grader med magtröjor o uppdragna mjukisbyxor. Det var skönt. Och lite retard.

Whatever, ett sjukt TÜÜÜNGT dygn me bästa vän!
Vi fasnade ej på bild xd.

HOLA AMIGOS!

Nu ska jag duscha! Om inte alla redan fattade att ni ska antekna, skirver jag det nu:

Antekna!


If you have kill me juse the "TOMMY GUN!"

Favorit låten för tillfället. Har blivigt helt kär i Royal Republic♥ Bara så att ni vet ;). I dag vid typ fem tiden så ska Linn komma till mig och hon ska sova över :) Sen ska vi dra o handla me pappa, det blir tacos och sedaaan lite godis och sådant :). MUMMS!

Och jag har varit på dans o till alla ass-holes som säger att dans (i alla fall den dansen vi går på) inte är jobbig, serriös slå er själva! Hårt!

HAHAHAHAHA, jag e fan inte bra. Bye bye bitches.

Linn o jag e heta.

i want some more, what are you wating for?!

Hej alla bajs läsare. Jag är tyyyp den ända som inte har något att göra en fredag. Det suger, jag vill så gärna göra något men jag är en fukking no lifer du vet. Har precis haft dans o har lite träningsvärk. Super skönt och jag kan typ inte min dans ett jävla PISS. Jag o emilia ska "hooka up" och träna på den någon dag vafan. Vilketfall. Nu ska jag gå tillbaka till att inte göra någonting. Hejdå alla muppar out there.   

Och om jag får EN ÄNDA komentar som står "man får inte roligare än vad man gör det" eller liknande då..
Kommer jag fan inte att vara o leka me.

Scott, i coming with you.

Haha, vilken failad person. Känd av sitt mistag. Det är värsta snöstormen ute och det är ju inte så trevligt. Det är ju lixom mars. 18 mars faktist.
...
...
OKEJ JÄVLA BAJS MODER JORD SKAFFA FRAM LITE SOL DITT DRYGA HELVETE!
Faaaan va pisst jag är på all jävla bajs snö.
hejdå.

fan va.. gay.

JAG HATAR VÅRAT JÄVLA SKOL HELVETE!!! Nu måste vi vara UTE på rasterna.. FUCK SKOLAN SÅ HÅÅRT. Hejdå är skit sur, har precis kommit hem från julia och det var kul :), hejdå.


fuck fuck fuck..

Linn m. Anglerfjord.

Linn M, Anglerfjord. Du är an av de få människorna som är helt fukking bäst på denna jord. Du är så förbannat vacker och snygg. Alla killar dreglar efter dig, loovar. Du är så underbar att man bara vill gråta och att vi är kompisar, babe det är en gåva. Jäg älskar dig så klockrent mycket. Du är så fukking bääst! Det finns inga ord älskling, vi mot värden visst babe? Vi är bäst och snyggast och alla våra sjuka minnen, gaaash palla räkna. Men med all vänskap finns det hårda och lätta tider, men vi klarar igenom allt jag vet att vi gör. Bebis Limpan jag älskar dig så mycket. Vi har sämsta humorn och garvar åt fel grejer. Det är muppat. Din personlighet den är så klockren att jag precis garvade ett mongo garv jag lovar. Älskling jag älskar dig så fucking mycket. Hela du, all din personligehet. Du är en så underbar person och människa man blir glad av din närhet BABE, även fast jag beter mig som en skit ibland. Tack att du älskar mig Linn, du gör mitt liv. Hela du äger!

Bara så att du vet. Kommer alltid älska dig flummiga jävel. Jag älskar dig så sjukt mycket!
Jag och bästusen <3
minns du demdär mupparna? Dem som skulle ta över värde? Det är vi älskling.

big big booty bitches.

Alla gör sådant man ångrar. Gör sådant som bara gör att man bara vill sjunka igenom jorden till Japan.. Okej, hehe kanske inte "alla dina japaner, finns i sjön!" (okej alltså jag tycker sjukt synd om alla drabbade och en tyst minut till allas familjer men jag såg skämtet på fb o dog fraför skärmen, jag vet jag kommer komma till helvetet)
-MEN ÅTER TILL ÄMNET-

När man gör något så jäävla pinsamt som man inte äns har lixom förklaring för varför man gör det. Man bara gör det inpulsivt och så går allt åt helvete. När man egentligen inte hade behöft skämma ut sig. Usch fuck det är så jobbigt. Jag känner att jag skämmer ut mig mycket på siståne..

NEEJ BITCH VA PINSAMT. Skämtar inte. Men det är bara se pinsamheten i fukking vitögat och poke the fukking finger.

Ansikts burk.

Shueeeeeee på alla! I dag fick våran klass kakor och kolor (tretton burkar) som vi ska sälja, våran klass har beställt. Pelle är typ kåt på att sälja, värsta försäljaren x). Men ja det fick vi i alla fall, och jag har redan sålt ÅTTA burkar på typ en timme? Alltså jag är fucking awsome FEEL THAT PAIN! Bara så att ni vet hur awsome jag är. Och nu sitter jag och lyssnar på rock och ler som ett pedo. (PEDO SMILE!) Okej det var inte äns roligt men jag har haft värsta kicken hela dagen idag. HAHHA, jag flippa typ på matten xd.

bara så att ni vet hur CP jag är sitter jag och garvar läppen av mig helt själv i mitt rum åt mitt torra inlägg. bara så att ni har den informationen. Gud jag drömde sjukaste drömmen i dag men jag glömde helt bort den... FUCK, har tänkt hela dagen att jag ska berätta den för någon så ba, nähäää. Fan helt glömt den. "LOOOOST THE GAME!" Fan har inte gjort det på bajs länge. OKEJ FÖRLÅT FÖR MITT TORRA INLÄGG.

kiss'n'hug.
btw jag är kär i rock!

jag och babi!

ellnorph here.

Helt cp, vafan. visste ni att 'cp' typ inte e ett ord längre? Eller att det inte står i bökerna längre (dem ny skrivna) mobbat ellerhur?

Hej på alla föresten i dag blire dans det är ju naaajs. O-M-G HAR TRÖTTNAT SÅ HÅRT PÅ ATT BLOGGA.

syster våldtar mitt rum.

Bara så att ni fattar. Mitt rum överväger pepparspeay.

 → RAPER ←

Bornd to be wild.

Yeah my ass babe. Hej på er alla vad händer? Inte mycket? som vanligt då. Jag har cp-kompisar. HAHAHA, DEN MEST CP ÄR LINN, JAG ÄLSKAR HENNE SÅ MYCKET!!!!

Okej, pallar egentligen inte skriva så, hejråååååå.

God naaaatt.

PaLaR iNtE blöögish.


I'm yours

Well, you done done me and you bet I felt it
I tried to be chill but your so hot that I melted
I fell right through the cracks, now I'm tryin to get back
before the cool done run out I'll be givin it my best test
and nothin's gonna stop me but divine intervention
I reckon it's again my turn to win some or learn some

But I won't hesitate no more,
no more, it cannot wait
I'm yours

Well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music at the moment people dance and sing
Were just one big family
And it's our godforsaken right to be loved loved loved loved loved

So, i won't hesitate no more,
no more, it cannot wait i'm sure
there's no need to complicate our time is short
this is our fate
I'm yours

Scooch on over closer, dear
And I will nibble your ear

I've been spendin' way too long checkin' my tongue in the mirror
and bendin' over backwards just to try to see it clearer
But my breath fogged up the glass
and so I drew a new face and I laughed
I guess what I'd be sayin' is there ain't no better reason
to rid yourself of vanities and just go with the seasons
it's what we aim to do
our name is our virtue

But I won't hesitate no more,
no more it cannot wait
I'm yours

well open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la one big family
it's your god forsaken right to be loved, loved, loved, loved

open up your mind and see like me
open up your plans and damn you're free
look into your heart and you'll find love love love love
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la happy family
it's our god forsaken right to be loved loved loved loved

it's our god forsaken right to be loved loved loved loved
listen to the music of the moment come and dance with me
ah, la peaceful melodies

it's you god forsaken right to be loved loved loved loved







GOD MORGON.

palla blogga (dryg P-smaily) :P

Vet jag är cp, inget jag förnekar.

Vet ni vad jag är riktigt jävla sugen på just nu?

Åka bil.
Inte i vilken bil som hälst utan i min gamla (mammas och pappas gamla..) Volvo. Den röda gameldagsa Volvon. Den som inte var så jävla fräch och ny, den man kunde somna i dröma sig i väg i. Den som var ganska stor och lite skruttig. Lite rostidg. Och STÖRSTA stenskottet på rutan, sitta där i baksätet bakom föraren ha fönstret öppet och luta sig mot dörren. Få solsken på mig. Känna värmen och känna farten (dem HÖGA hastigheterna på 90km/h?) Och sedan ha hörlurarna i öronen och ha hög musik. Bäst musik. Och åka länge. Volvon det var en sådan riktig hemma känsla bil.

Anledningar varför jag inte kan få min "önksan" att gå i uppfyllelse.

1. Det är inte sol ute.
2. Vi har ingenstans att åka.
3. Den söta otroligt underbara Volvon drog sin sista suck för närmare ett halvår sedan.
4. Den är skrotad.

Dot.

tjarå på er.

disco disco

Hello babes, har lite ont i halsen sådääär. Det var faktiskt riktigt kul i går, ungarna var skit söta och så var det några GANGSTA ungaaaar hahah, man dog av garv kan jag ju bara tala om. Är typ öm i halsen nu efter allt skrikande x). Men rooligt hade vi alltså!

Hihi, pallar inte skriva! Linn sov i alla fall över efter festen (bestämt innan) och vi var typ skit trötta och dog när vi kolla film sen vaknade vi nu i morse och då skulle hon shoppa me sin madre ;) hejrååååååå.

Bara till dig linn, baara till dig.

Inte lika bra som dina men här är en jag ritade för ett tag sedan ;)

pALLAR INTE

Pallar inte lägga ut fotto på det jag köpt. Med mammas pengar. hehe.. ;).

Villket fall, så har denhär veckan hitils varit super bra, den har varit lugn och jag har haft ruuligt, och nu sitter jag här med ny musik på ipoden och försämrad hörsel och ett leende på läpparna. Jag var så jäävla klantig när jag kom hem i eftermiddags, HAHAHHA garvar fortafarnde fan.

Men i alla fall, för ett tag sedan (2010 nån gång) köpte mamma sånahär pip ljud grejer som man kan försvara sig med om man blir överfallen av ett pedo eller likanande. När jag kom hem och dörren var låst och jag så JÄVLA kissnödig så börjar jag ROTA SÖNDER i min väska som liknande en liten del av 9/11. Aa den var full och så hade vi haft gympa så jag hade en massa kläder i den oxå, den var helt full. Och jag hade hörlurarna på i mitt letande, sedan drar jag upp något runt som känns som en nyckel knippa... Då var det dendära ploppen till PIP HELVETET! Och det piper så jävla högt så jag fucking tappar bort pipgrejen som är i min väska, jag slängerav mig ipoden och börjar gräva och mina öron blödde typ! Tillslut hittar jag den och då tappar jag ploppen som man ska sätta tillbaks så att den ska sluta pipa, en liten plopp.. i ett helvete till väska. På en haltan med glipor mellan träplattorna.. U-N-D-E-R-B-A-R-T. Jag lägger pip grejern i en vante och slänge den i snön och rotar, efter många om och men hittar jag den, då springer jag till vanten och får slut på FUCKING PIPANDET! Sen gick jag in och var sur med förlamade trummhinnor. Aja, det var ett klantarsel move lixom. Ärvt från papi.
KISS'N'HUG PÅ ER!

"Big girl you are beautiful,,"

HEJ PÅ ER ALLA!!

Har precis vart med mamma och kööpt smink, BEHÖVDES GROVT! Kommer bilder snart ;).

tjejen under sminket,

Shue alla underbara som klickade sig in hit till mig. I dag när mami kommer hem ska vi dra och köpa smink, hahahaha! Värsta skitungen låter jag som typ men de e sant. HÖHÖHÖ, mobba inte. I dag ärre rätt chilla alltså. Puss och bajs.


Go'night everybody.

Heeeeeeeej på er alla (jag är fett cool som kan skriva många e:n)! Har precis duschat och målat mina naglar, skrriiik rosa blevre ville ha svart men det blev rosa. OKEJ KUL LIV.SE SNACKAR OM NAGELACK! Aja, ska snart sova dårå. Fast kommer väl inte kunna somna fören.. typ tre :p. Har inte kunnat sova normalt sen lovet man ba TJAA PÅ DIG SÖMN! Okejrååå taggar nuu ;).


SOV FÖRFAN.


Money cant do you happy.

Alla som sägar att pengar inte kan göra någon lycklig, det är fan bullshit. Jag kan bli lyckig enbart av pengar. Ser jag (ÄGER jag) mycket pengar blir jag glad, man får massa möjligheter. Resa, SHOPPA och åka till ställen gå och fika SHOPPA MASSORR AV SAKER. Att inte ha något problem med pengar över huvud taget, fett underbart! (Okej är bara tretton men alltså, det finns mycket man kan göra för pengar och nu när jag sparar till LONDON.. PLÅNKAN IS EMPTY!) Man blir glad av pengar. DOT. Men jag förstår de som säger "pengar kan inte göra någon lycklig." Jag håller med på sätt och vis. Pengar kan inte göra någon lycklig i längden. Om man kan få typ vad man än vill ha så kommer man alldrig längta efter något tåna efter något man kommer kunna göra allt. Och sen har man gjort allt. Att länkta efter något och sedan få det efter en lång tids sparande.. ÅH den känslan är så överlägsen! Meeeeeen, efter alla om och men..

Det får ta'mefan regna ner ett par miljoner över mig.

GASH

Alltså man får leta efter en fulare unge när man såg mig när jag gick i 2-5an. Om ni säger att ni inte tycker det ljuger ni. Ljuger ni får ni inga julklappar på julafton, får ni inga julklappar på julafton blir ni demprimerade! Juste, vill ni förbli odeprimerade ljug inte! Jag såg ut som ett CP barn, tyckte typ att jag var coool då men ICKE FÖR I HELVETE! (finns inga bilder på mig när jag var så liten på denhära datan)


AAAAAAAW.

Hihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihihi! Alltså ibland är du sööt vafan! Gullunge! (komme antagligen skriva ett "FUCK EVERT HATAR HAN" inlägg inom en nära framtid men för stunden, hihi evert xd)

Min bror (inte "bror" som vän utan syskon) Evert är ibland så söt när han själv inte fattar det :).

wazzup

Hej alla muppar, har precis drogat youtube. Märta och hennes kompisar bakade kladdkaka för en stund sen, (och dissade att plocka undan disken=dadi pisst off.) och den smakade... HELT OK, men för mycket chocklad. (Men DAH ellen, det är kladdkaka) what eva.

Jag hatar såhär när man typ har en status på facebook eller något och någon skämtar såhär och alla garvar inklusive en själv sen kommer det någon som försökter göra ett nytt skämt. IGEN, och failar.Totalt. Bara det att man skämtar engång till då är lite fail. Sedan att man är tråkig fast det är så tydligt att det är skämt är också såååå fail. (= dubbel fail.) Det är SÅ AKWARD, man tycker ju synd om den som trodde att man var rolig x).

(om ni känner er träffade, ta inte åt er om ni blir ledsna. Det kommer från MIG lixom.)



skolan rullar på. I guess.

I dag var det skola, det gick väl bra när man piggnat till lite. Sen var det bajs lunch så det kunde man ju fan inte äta, så var sur hela dagen typ. Men nu har jag lite mellis i magen och tillbaka på banan. Är sjukt trött endå så jag chillar idag, det var inte KUL när klockan ringde i morse kan jag ju bara säga. Kravlade sig upp ur sängen endå tillslut.

Aja, kommer antagligen ha en bajs dag, hejråå.


FEEEL THAAAAAT PAAAAIN!

FEEL THAT PAIN B*TCHES!


Jag kan blinka lilla stjärna på gitarr.. Så JÄVLA överlägsen.


MÄTT.............

FUCK JAG HATAR VÅFFLOR, MAN BLIR SÅ JÄVLA MÄTT VAFAN!

Våfflor, man tackar.

Hej alla busiga brudar och... bamsar?.. What eva, har typ precis vaknat och det är ju ganska najs sådär. Mamma står därnere och gör våfflor, man tackar mami. Så ska snart gåner och käka det dårå. Riktig tjockis frukost tur att det är lov... Eller nu är det bara helg. DEN SISTA HELG DAGEN! F-U-C-K! Nejmendetsugerjusåjävlamycket! För er lata: nej men det suger ju så jävla mycket.
Nu roppade mamma att det är VÅFFEL TIME BITCHES!
Tjarååå alla muppets! 

mellan älgens ben, på ett operverst sätt.
(is skulptur i huddinge, det var en älg.)

damn you crazy.

i already knowd that.

Hej på alla muppar.

Hei mina elskade muppar "vadå läst för mycket av Tildas komentarer?!" Hahaha, driver bara!

Vet inte riktigt vad jag ska skriva men enyway. Ett fett jävla godnatt kan ni ändå få.


Varsågod.


min bloggs värde!

Minns bloggs värde! (det är bergis BULL-SHIT men endå) 



Min blogg är värd 3852 kronor.

Truth

I found out a lot of sentences that hurt people, I put them in the same category. I named the category of "Truth".

Hej alla små töntar, har precis varit med mamma på IKEA. Det var tråkigt. Men aja, har inget annat att göra i dag så vafan lixom x). Ska verkligen försökta att göra någonting i morgon! Har så tråkigt! Alltså egentligen inte såå tråkigt men efter en dag blir det boooring. aja, vet iallafall inte vad jag ska göra i morgon. Hoppas ni har haft ett skönt lov det har jag haft i alla fall, okej bajs på er drar nu!

Kanske visar senare vad jag köpte med Julia när ja va me henne och shoppade i skärholmen. Haha, fan vad kul vi hade garvar fortfarande xd.

Hej alla babes.

Fan va lakk jag är! Jag har saknat frukost skit mycket! (har sovigt över den två dar i rad, eller glömt bort den) Och nu så skulle jag vänta på att märta och hennes kompisar skulle käka klart vill inte vara värsta inbjudaren lixom (TUNAY) driiiiiver ;). Men eny way, så jag väntar och nu är klockan FUCKING halv två!!!!! BAJS.

Och då kanske ni tänket "amen varför går du inte snabbt och käkar istället för att blogga?" För att jag är underbart svensk och ÄLSKAR att klaga. DOT.

jag fastnade INTE på bild så ni får helt änkelt tänka er en bild på mig som morronvaken.
eller föresten, gör inte det.

hej blöögen.

Har precis dragit mig igenom tre timmars big brother på datan. Nu har man typ fyrkantiga ögen eller något, driver inte. Har varit en chill i pill dag i dag. Den har vart skön. Lite tråkig men skön vafan.

Nu ska jag lyssna på musik och kolla runt lite, that sheat you know.
Godnight biatches.

förendras på en natt.


min familj är mobbad.

"Vill du leka är jag i vardagsrummet." Skickade pappa precis i ett sms till mig.
Det är dock ett intern skämt men fuck the what...

Pappa jag älskar dig så himla mycket, du vet vad man ska göra för att bli glad.♥

trååk vafan.

Har haft en jävla chillipill dag i da, dårå. Det har varit tråkigt. Jag har typ suttit vid datan och läst som ett mongo typ. Vill verkligen göra ngt. Och jag drog inte till utsälje. Kl 18:25 skulle jag var i huddinge bussen gick halv. kl 18:21 såg jag på klockan hemma, i sovkläder helt mongo. Så man kan säga att jag inte skulle hinna fixa mig och göra mig fin och ta mig till huddinge på 4 min.

Märta har en massa kompisar hemma så jag känner mig bara mer lonly, haha driver bara bloggen ;).
Hejrååå bloggen ska döda lite tid nu.

k

Ska köra en liten koll på vad jag gjorde under lovet.

Fredag (dan vi fick lov): Sjuk och förjävlig.
Lördag: Sjuk på förbättringsväg. Var me Linn en stund på kvällen och flummade sönder!
Söndag: Klockan två kom Min kusin och moster hit och sedan vid halv tre stack vi på
en sånhär, smink kurs den var rolig :). Sedan drog vi och kollade på bio. Vi såg
"min låsas fru".
Måndag: Shoppade i huddinge med Emilia, det var super mysigt och rüliiigt som vanligt me henne :)
Skulle egentligen också sticka till utsälje men stanna hemma och chillade i stället :).  
Tisdag: Jag gjorde ingenting och bara chillade. Det var sköönt.
Onsdag: Familjen minus pappa gick på bio och såg trassel, den var super skön.
Sedan drog jag till Utsälje :). Det var skit naajs där.
Torsdag: Jag var och shoppade med Julia, det var super kul, haha xD.
Köpte massa snygga greeejer. Sen kom vi hem till mig och chillade vid datan.
Sedan vid sju stack hon heeeem.
Fredag: Ja det är ju idag och hitils har jag inte gjort något förutom att flummat sönder med märta. Vi är så jävla sköna, skööönaste syskonen ever. "ugly girls beging to me, oh no." Hehehe... Sedan i kväll ska jag till utsälje i kväll :).

harre najs så länge biatches.


ursäkta.

Alltså mitt bloggande har varit värsta WB bloggandet på senaste, sorry för det men aa ta det som ni vill. Tjaråå ska slå sönder lite tid nu.

JB

Alltså jag verkligen hatar Justin bieber. Eller alltså jag känner inte honom.
Men detta hatar jag med han: Hans muski, hans ljusa nada molbrottsröst, hans jävla meningslösa låtar, att han verkar tro att han är snygg, alla hans jävla "modell bilder". Det finns mer men jag håller mig till liten nivå.

Ni kanske tycker antingen "helt rätt tjejen screw JB!"  eller helt motsattsen och typ "Vadå tror du du sjunger bra eller är snygg, JB äger!" Jag hatar JB och det här var min åsikt.

usch..

blogg.se

bloggen söööög i går (klockan e ju 01:00 i dah) förlåt.

it's never my fault..

Hej alla guzzar och gubbar, har precis kommit hem från fritidsgården. Det var väldigt kul, och super treeevligt. Sen fick jag skjus hem av mami och dadi! Skulle egentligen blogga i dag men då stod det såhär!

om ni e typ blinda så står det:
 Just nu har vi problem med strömförsörgningrn i vår datahall. Vi jobbar på det.
Så jag som skulle blogga fick inte det! :(.
Aja, hejrå blev torraste inlägget men enywaay.


Trasel!

Hej, nu ska jag och familjen minus pappa dra och kolla Trasel! Den värkar stöööört skön jue. Sen i dag vid halv sju ska jag till utsälje! Nu ska jag det på riktigt också! Hihi, i måndags kolla ja bio och idag ska jag det, treeevligt! Hoppas alla ni som läser också har en fin dag! :) #ellen leker ngn som bryr sig lixom#

;). PUSS OCH KRAM!

tahaha!

tarzan.

Har precis kollat Tarzan, alltså den filmen in my heart. Man får så många memorys, alltså började ju nästan gråta hela tiden!

Fast sen äre ju så att LINN (the memory from Tarzan killer) förstörde hela mitt Tarzan tittande, nu och för alltid. Tack så jävla mycket linn. Om du vill veta varför så kan jag berätta sen...
 
ÄLSKA TARZAN!

1 mars

Låter som mamma bakar där nere, hoppas det blir någonting gott. Hej alla och god morgon föresten. Jag hatar att mamma alltid går in och väcker mig så jääävla tiditgt. Alltid klockan kvart i 11! Hon ba, ni får vara uppe hur länge ni vill men ni måste vakna SÅ HÄR TIDIGT! typ..

What eva, i dag har jag inte planerat någonting. Som vanligt men blir nog en chill i pill dag endå lixom. Det är första mars i dag om två månader drar jag till london! FEEL THAT PAIN! Ska gå runt och vara super c00l i london. Ha mina pilot brillor och ha vääärsta outfiterna!
OwO. (← förlåt för mobbad smailey men jag.. var bara så jävla tvungen.)

Nu när det är mars kan väl snön, hehe dra åt helvete? Bara ett förslag lixom.
kiss n hug.

men shuee.

hej jag har tråkigt.

RSS 2.0