GOTT NYTT ÅR ALLA, LÖV TO U!

Hoppas alla ni har ett fantastiskt avslut på året 2010!!!

puss på röven.

vampire!


     ^  ^         ← "spetsiga ögonbryn"
     •   •         ← "ögon"
    -v---v-        ← "huggtänder"          



      ↑
VAMPIRE!     
jag har fett me SKILLZ!!!!

frulle.

Hej, och god morgon! Har precis ätit frulle, jag vet skit INTRESANT! I dag ska jag inte göra så mycket. Chilla i soffan och gå och sova tidigt... NOOOOOOOOOOOOOOT! Vi ska iväg till våra kompisar klockan halv sju, vilket betyder att jag måste börja göra mig i årdning kanske 16:30 (alltså hela paketet med att duscha m.m) och så sticker vi klockan 18:00. Sen firar vi GOTT NYTT ÅR!!!

SHIIITA BRITTA! Vad tiden går fort, det är ju helt sjukt! I dag äre 31 december! SISTA dagen på året. I morgon (eller 00:00:01) så äre inte längre 2010, som ALLA SNACKADE OM! Det blir lixom 2011. Helt jäkla udda.

Aja ska dra nu, skickar kanske in en bild på outfiten innan vi sticker. Kiss n hug.
GOTT NYTT ÅR ALLA!!!


GOD NATT ALLA !!!

Shiiit, i morrn vid 00:00 (igentligen i övermorgon dårå) så blire fukking 2011!!! Asså 2010 har bara SWOOOOCHAT förbi det är helt sjuk! Helt sinnes asså.

Aja, ska krypa till sängs nu. Hejdå alla söta och gulliga. 2010 har igentligen inte varit mitt år. Haha. Puss och godnatt och som vanligt: kiss n hug.

cccccccccccccccpppppppppppppp.

hej jag heter ellen och jag har damp.

tilda, om det du skrev inte går bort till nyår... *morrar*

Hej, har precis varit med tilda, den galningen. Vi körde kort. Vi sa att den som van skulle få nöjet att skriva "du suger!" m.m på ens armar. Det var tuffa matcher men tillslut... vinner tilda. Vi springer runt i mitt hus tills hon fångar mig och hu har jag på ena armen "ellen" (inte sååå illa) och på andra "Jag suger!!!!" med utropstäken ända upp till axeln i dag. Får SKRUBBA bort det i dag. suuck tilda! -.-'

I morgon äre nyår, fast några efterblivna har skjutit up smällare redan i dag, på dagen. Cleaver ass'es. Men vilket fall, i morgon ska vi till våra kompisar och fyra nyår som vi brukar :).

Och juste ni som kanske inte viste. Jag fick en ipod nano i julklapp, jag satt igår och kämpade TILL SVETT OCH TÅRAR med att försöka få den att funka och få in låtar på den. JÄKLA SKIIT VAD JAG BLEV ARG! Jag blev så arg att jag så barnslig jag är sket i att flytta den från min säng jag ville inte röra den så jag lät alla sladdar och datan och det ligga kvar i min säng så gick jag och somnade på min stol. Haha, mamma dampade på mig. Hon sa något med att hon blev "djupt orolig" pallade inte fråga varför. haha.

Okej ska snart äta dårå. kiss n hug.

smile

kiss n hug, igen ^^

Eller snarare såhär...


burn in hell... 3:)

God morgon!

Go morron, alla trötta. Vaknade precis, skönt att ligga kvaar men ska försöka göra något i dag! :D. Ska försöka nå tilda, längesedan jag var me den cheeyen. Haha, okej jag va me henne 23 men det är lång tid! :O
Gud, nu pratar mamma i telefonen så jag kan inte ringa tilda nu :/. Men snaart.

Och nu kanske ni tänker (eller så bryr ni er för lite!) "men ellen välkomen till 2000-talet! smsa henne kanske?" hehe, det skulle jag kunna göra, MEN jag fick ett fucking ruuuligt sms från dem som håller koll på mina tellefonräkningar.

"80% av beloppsgräns 1000kr uppnådd. Överskrids 1000kr spärras sms, mms,
utgående samtal och du får en extra faktura Mvh, telia." (← what the fuck med "mvh" fuck you!)

Och ni kanske tänker nu (eller fortfarande inte bryr sig) att "men månaden e snart slut ellen." Nej, sådan tur har jag inte heller... Jag får min räkning var tredje månad. Och på dem tre månaderna får jag högst använda tusen kronor. Jag har alltså 200 kronor kvar på två månader. SNÄÄÄLLLT.SE

okej jag vet det är mitt eget fel men VAD FAAN!
kiss n hug. 

fuck fuck fuck fuck fuck fuck!

STAAAAN BRE!

Shoo alla snygga och smarta! Vad händer i eran värld? Haha, driver bara med er. Okej skit kul, garva nästan lite. OKEJ SLUTAR VARA TRÅKIG NU! I dag har jag shoppat me Julia, det var skit kul. Haha speciellt när vi tappa bort oss! xd Haha, det var fan kul. vi irra runt på platan blad fullisar. Haha. Men vi hittade vårat mål tillslut. :D, fast då kunde vi ändå inte se på bio... (vårat mål var sergel biograf)

Sen chillar vi runt lite, sen vid typ fem börjar vi dra mot tåget. Sen drar vi hem till huddinge, kollar i några affärer där. Sen stack vi till donken. Sen går vi till bussarna och flummar. Haha jag tror någon hade spetsat våran hallonsoda :$.Haha, vi lekte kull och stod där och skreeek, haha älskar den dära julia asså haha xd. Sen tagga jag hem :D me bussen. Hah konstigt x). Och nu e jag hemma och har tagit lite egobilder! hahah.

Okej here it comes ;).

fjorre face men jag kan inte hjälpa det. haha

mwahahaha!

nu när jag lekt egofil klart så kan jag ju visa vad jag köpt ;)!


mjukisar, SUPER SKÖNA OCH SNYYGGA!

leggjeans.

trööjjja!!! :D

linneee xd

sen köpte jag ett par örhängen. pallar inte me bild.
KISS N HUG!!

klättring on the walls.

Hej precis som rubriken lyder har jag så tråkigt att jag precis bestämt hem klättrings utrustning för att kunna klättra på väggarna. Detta har jag gjort under mitt lov. (inte för att klaga nej nej...)

22: skolavslutnign, inte gjort någonting.
23: Slagit in presenter, varit med Tilda på kvällen :D
24: JUL HOS MORMOR!
25: Bytt presenter med Linn, varit lite me henne. Vara på middag hos farmor.
26: haft "slappar dag" (DÖTT AV FUCKING TRISSDES!)
27: DÖTT AV FUCKING TRISSDES! Sovit över i syrrans rum, HHAHA DOG!
28: DÖTT, DÖTT, DÖTT, bytt två grejer i skärholmen, DÖTT DÖTT DÖÖÖÖTT!!!

Om jag inte gör något i morgon... Då vet jag fannemig inte vart jag ska ta vägen. Då kommer jag nog vara så himla nere på botten att jag kommer åka SJÄLV någonstans bara för att slippa mitt hus. INTE sjunka så lågt.. Nej fy. Ska nog börja gå till sängs nu :). Så att det finns en dag i morgon också.
KISS N HUG!


FETT GAMAL BILD!!!

kninght and day

FETT NAAJS FILM! Den var jätte bra :D okej jag kommer fortfrande skriva korta inlägg så, hejrrrrrå.
kiss n hug

inge liv önskar zombi

HEJ FAN, JAG HAR INGET LIV! DET SUGER!


tjooock

mår fett illa. Har precis ätit typ tjugo godisbitar och chiips. Känner mig fett ofrääsch!
men ska inte äta sådan från och med nu.
fan vad äkligt det är igentligen.
gris fett och skit.
bara massa kemikalier.
blä.

Nu vet ni.

love hina.

Japanskt/kinest smyg porr serie. (teknad) ska gå ut och kolla den nu gaaaash. hahahah!


Inte ett vettigt inlägg, ellen style.

Heeej, har typ inte haft ett inlägg på evigheter. Fick typ psyk bryt i bilen och började typ hyperventilera :P. Tänkte på hur fucking snabbt tiden går. Hela dethära året har varit helt flänkt. Det känns som om man inte är med man står bara i mitten och ser allt åka förbi. SNART E DET JU 2011!! Men det jag sedan tänkte på var att det bara e en fjuttig termin kvar av sjuan... SEN BÖRJAR MAN ÅTTAN!! Alltså det min syrra gick i för några månader sedan.. SHIIT! Oh jag känner mig fortfarande fett liten xd, och INGET har hänt i sjuan man ba fuck..

Shit, tiden går fööör snabbt! Intee okej tycker ellen. Aja, ska draa nu puss oh hej!
KISS N HUUG!


God jul... fan den e redan förbi..

Herre jävlar, nu e det 25. Det e inte jul längre. Det kommer typ kännas som om jag hoppade över den i år xd. Det känns inte som jul.

HEEEEEJ I´M BAAACK!

Jag vet, alla e sååå happy right now. Okej, har varit me Linn i huddinge det var fett naaajs och nu ska jag inte göra någonting.

 Snarare KAN jag inte göra någonting. Mamma morrar där nere om att hon ska slå ner alla paket nu såå:
1. jag får inte vara på nedervåningen, få tillgång till slå in papper. 2.Jag får inte hennes hjälp att göra presenter och 3.jag har inte grejerna till presenterna (dem har hon) för att försöka och misslyckas på egen hand.

Japp... Thats how it is. nice.

P.S LINN!
Mamma var inte ett dug arg, hon sa förlåt och förklarade sig (<3) sen så sa hon att hon hälst ville att vi skulle klippa hos ida men att vi kunde göra hos dem andra oxå :D.

Dan före dopparedan!

Tjeeeeeenare alla jul-sugna! Fett naaajs med jul i morrgon! Så mycket fixande för alla tomtenissar i dag dårå. Jag har massa paket att slå in! Och sen ska jag och Linn dra till huddinge och jul fika! Sedan ska jag och Tilda och jag byta jul-klappar :D. Det ska väl antagligen jag och Linn oxå göra xD. Sen ska jag "göra" paket i dag och göra jul-kort om jag pallar :p.

Asså SHIIIT! Det känns verkligen inte som jul, det känns som november eller ngt sådant! Vi har en massa traditioner som vi har varje jul så att det ska kännas som jul! ch nu har vi inte gjort ett piss av dem!
Traditioner:

1. Kolla gamla "Sunes JUL"
2. Äta jätte god "jul" skinka som pappa skär på knäkemackor nästan varje dag. 
3. Ha advents mys.
4. HA EN FUCKING JUL-GRAN!
5. lägga ut paketen.
6. kolla jul filmer! (ex. Grinshen)

Detta inte tillåtet! 
Fan, fett jobbigt ju1 Nu känns det inte som jul för fan! SUCK aja, ska lägga in lite bilder nu.


JUL I MITT FÖNSTER!

Mina små tomtar :).

Vinter laaand bitches.

Stjärna.

ME!

Pluta på läpp.'

GOOOD JUL BABES!

/kiss n hug

LOOOOV !!!

Lov, lov, lov meera lov se upp nu atakerar vi!!! 

 YEEEEAAAH! Nu ärre lov, e fett glad men fattar fortfarande inte att det är jul. Har sagt hejdå till alla och sådääär bre, i dag ska vi på middag, pappas lumpen kompis fyller femtio. Gash vad gamla hela bunten har gått och blivigt xd. Hahahaha! Näää nu var jag taskig. Har precis blivigt "frisk" och det första jag gör efter att vi slutat är att badat i snön två gånger och sprungit runt i våran idrotts sal. Hehe, smaaaart ellen.

Aja ska draaa nu!

Heeeeeej halsont.

Tjaaaaa, allt bra? Juste glömde att jag inte brydde mig. Har fortfarade lite ont överallt men kommer nog till skolan i morgooon. Hoppas något kul händer, fast ändå vi kommer väl bara vara där till typ 11? aja.

Asså jag har verkligen inte hamnat i jul-känslan men aja. DET ÄR 22 I MORGON!
Herre gud, då får jag börja slå in paket! Och komma med dem sista paketen. GASH! Längtar ändå till jul!
Ska typ sluta äta nu för att orka med mormors julbord :p.

Haha, skämtar igentligen inte det e sant.
Hejrrå ska sjuka mig lite. Kiss n hug.


bild you knoow

em oh riiight..

okej jag är fortfarande sjuk men går nog till skolan i morgon endå. Och nu till det andra.
VEM FAN E DU SOM KOMENTERAR MINA GAMLA INLÄGG? Någon "engelsk" som skriver konstig skit hela tiden, vem e du och kan du sluta?

"Bara hittade den här platsen och kommer att finna det en stor användning som jag samlar Sask. poststämplar och måste hitta platsen på en karta för att passa in mina sidor. Kommer att vidarebefordra denna webbplats till andra samlare som tycker det är mycket bra"

den skrev detta på engelska man ba vafan!

fuck liseberg asso.

I går var det fjärde advent igår... DET VAR FUCKING FJÄRDE HELVETES ANDVENT IGÅR HELVEEEETET! FUCKING FUCKING GJÄRDE ADVENT, AAAAAH GAAAASH JAG FÅR PSYK BRYYT!!!

Okej förlåt för mitt dampande, men tiden går så himla fort. Jag tänkte faktist på ett samanhang som liknar det jag känner just nu, det blev såhär: Det känns som om en Liseberg kanin har tagit en fjärkontroll som styr över tiden. Plus.. Han bara just hatar mig.

kiss n hug.

Fortfarande sjuuk, surprise...

Hej, ligger just nu i min soffa och längtar efter döden typ, skojjja så dåligt mår jag inte x). Har inte käkat något i dag så jag ska snart gå ner och rensa kylskåpet hehe. Fick någon jävla noja i morse så även fast kroppen krampade imot gick jag upp tidigt som fan (!!!) och började klä på mig och protesterade i vilda protester att jag skulle gå till skolan... Som ni förstår var jag VÄLDIGT sjuk, yrade och skit.

Skulle vilja slita ut mina halsmandlar just nu, det känns som om jag har svalt brinnande tagtråd varje andetag känns... MYCKET...! Okej pallar inte skriva längre, PUSS OCH HEJ!

kiss n hug.

sjuk lixom.

En sjuk jävel skriver just nu, min kropp svek mig och blev sjuk. Frääääschigt. Nej så himla fucking inte det va! Hatar att vara sjuk, och om ni kollar ut genom fönstret ser ni meterhög snö. Trevligt.

Okej jag kommer antagligen inte lyckas skriva ett normalt inlägg fast det varre länge sedan jag gjorde... I går drog jag till flottsbro som sagt, det var AWSOME! Jag åkte snowbord! Jag älskade det! Förutom när jag ramlade (inte för att det gjorde ont utan att det tar en kvart till 20 min för mig att komma upp typ) då var snowborden en jävla fitt-planka. Så att ni vet. Sen vid sex så tjockade sig jag och sandra på cafeet sedan så fick alla skjus hem av olivers mamma, sedan kom jag hem och på kvällen kolla vi film och käkade godis :).

Sen gick jag och la míg sjuk och förjävlig. Kul.se dårå.
kiss n hug.

JAG ↑



flottsbro

flottsbro var skit kul, nu e jag trött (och sjuk?) som fan. Hejdååå. Jag lever fortfarande.
Kiss n hug.

haaha.

flottsbro.

Ska dit i dag :D men jag e lite sjuk, ont i halsen och skiit så hoppas det går över, ska neroch dricka te nu.
kiss n hug.


detta test har jag gjort förut men, kul att göra igen...

1. Fullständigt namn? Ellen Holmgren
2. Ålder? 13 sommrar.
3. Smeknamn? Ellen typ.
4. Ögonfärg?
Bruna, ibland på sommaren lite gröna runt puppilren. (var bara tvungen att dela med mig av det)
5. Hårfärg? Brun, slingor av ljusare och mörkare. trååkig.
6. Hus eller lägenhet? Hus in my heart!
7. När är du född? 1997. fortfarande. 

8. Klass? 7B, haha
9. Vilket år tar du studenten? ... som om man räknar.
10. Något jobb? ... Typ bara småsaker hemma oh lite på sommaren.
11. När gick du upp i morse? gaaash, tio min innan skolan börja xd
12. När ska du sova? Det e helg!... kanske ett? ;)
13. Duschat idag? Inte än ska göra snaart (asså rolig info lixom!)
14. Kramat någon idag? eh, ja!
15. Pussat någon idag? Haha, nej.
16. Vad har du ätit idag? Lite allt möjligt.
17. Dagens klädsel? Yeans leggjeans, linne och sådant skiit.
18. Dagens smink? Brosch, kajal och maskara läppglans typ.
19. Dagens sötnos? Tilda, haha mula henne idag xD
20. Dagens roligaste? Många!

SOCIALT:
21. Har du många vänner?
Jag klarar mig ;)
22. Vem kramade du senast? en kill kompis :)
23. Hur många har varit otrogen mot dig? Haha, gifte mig me julia och HON var otrogen!
24. Har du pojk-/flickvän? neeeeeej.
25. Vem pratade du i telefon med: Tilda gumsan!
26. Vem fick du senast sms ifrån? Sandra :)

FAVORIT:
(JUST NU) 
31. Film?
Venne riktigt många e bra men typ eclipse ;).
32. Låt? Många!!! Man kan inte ha en favorit låt!
33. Mat? DOONKEN!!! haha driiver men pappas grillade kött på sommaren!!!
34. Dryck? Coca coola biatches!
35. Färg? Blåååå. 
37. Stad? Stockhom! Troor jag?
38. Land? Spanien och grekland! Okej sverige oxå, ibland.
39. Ämne i skolan? Rasten om den gills.
40. Människa? Mami!

SENASTE:
41. Personen du tänkte på?
Robert Pattinsson (haha tänkte på honom för att kuna skriva det xd)
43. Gången du spydde? När vi var på kamping och jag åt chocklad.. brr, aldrig igen ALDRIG igen.
44. Gången du grät? Läääng sedan.
48. Gången du var full? aldrig vart.
49. Gången du var hög? Haha höll på att bli flummig när jag sniffa lim i typ trean? 

ANTINGEN ELLER:
51. Svart eller vitt?
svart!
52. Hund eller katt? Katt, coolaste djureet! 
53. Ut och festa eller hemma och mysa? ferre!
54. Tvspel eller datorspel? BIL-SPEL, TV-SPEEL!
55. Tv eller film? Varierar.
56. Bilddagboken eller msn? Msn, haha.
57. Lunarstorm eller helgon eller Playahead? Pa visste ni att det ska komma tillbaka? ;) 
58. Ragga eller bli uppraggad? haha, venne uppraggad tror jag xd
59. Big Brother eller Paradise hotel? Paradiiiiise biaaatch.
60. Blont eller brunt hår? brunt!
61. Har du blåa ögon eller bruna? bruna, just rub it in my face... 
62. Choklad eller lakrits? bajs
63. Göteborg eller Stockholm? stockoholmen.
64. Högerhänt eller vänst? hööögern
65. Coca cola eller fanta? beror på.

66. Pizza eller kebab? Pizza!
67. Randigt eller prickigt? Randigt?
68. Älska eller älskas? Älska :*
69. Leva eller dö? Dö du vet, emo stile.

ANTAL:
70. Personer du älskar?
haha, måånga.
71. Personer du hatar? haha xd
72. Gånger du varit full? aldrig varit. 
73. Personer du hånglat med inom en 24timmars-period? nolla..
74. Glassar du ätit på en dag? fem typ, i know i´m faaat ;)
75. Festivaler du varit på/ska på detta året? fuck off.
76. Gånger du haft minnesluckor? Jag minns inte ett skit av när jag var ett bast!
77. Gånger du varit hög? 170 e ganska högt va?
78. Personer du saknar just nu? många, som vaaanligt :(
79. Personer du haft sex med? nolla..

VEM:
80. Vill du kyssa nu?
Haha, robet pattinson eller taylor lautner, hahahha xD
81. Ska du träffa imorgon? oliver, rasmus, sandra och alla på flottsbro typ :p
82. Sjöng du senast för? Småbarn på skol disco då jag hjälpte till xd
83. Hade du senast en msn-konversation med? ah, du vet jag minns det.
84. Spelade du tvspel med senast? Linn!!!
85. Vill du ta med på resa nu? Alla roooliga mäniskor!
86. Vill du kasta en sten i huvudet på? för mång. finns för få stenar..
87. Förtjänar att dö? idioter som kan hänga sig på dirr.
88. Är söt? skit to the it.
89. Vill du sova jämsides med i natt? dig ;)

VAD:
90. Gör dig glad?
mycket :)
91. Gör dig ledsen? mycket :)
92. Vill du helst göra nu? åka på äventyr.
93. Önskar du att du slapp göra? ha oont.
94. Vill du ha nu? GLASS!!!!!!!!
95. Önskar du dig i födelsedagspresent? venne, konsentrerar mig mer på julen faktist.
96. Längtar du till? 22 december! JUL LOOV!
97. Tycker du om dina betyg? varierande (betyg=omdömmen eller när dem tästar betyg på oss) 
98. Ångrar du i ditt liv? Mycket skit.
99. Är det bästa som hänt dig? jag föddes?
100. Vad är det konstigaste som hänt dig? fick reda på att tomten inte fanns.


 Tack fööör mig. kiss n hug

förlåt!

Förlåt att jag inte bloggat men jag har en ursäkt: DET GICK INTE ATT LOGGA IN PÅ FUCKING BLOGG.SE!!!
Gaaash höll på att få damp på det ett tag ;3. Hehe, i dag så blirre helg! Gud vad naaajs palla skoolan lixom, usch.
Snart ere jul faktist bara EN VECKA!!! OMG, fatta sju dagar? Var det inte dendära maffiga 2009 vinntern i går eller???! Och nu ba tjaa, 2010 (!!!) e snart sluut! 

GASH. Blev inge roliga bilder pallade inte ha med cameran när jag och tilda gick ut i snön xD.
Aja ska draaa nu, KISS N HUG!

snö och mörker.

Tack vintern för att ni ger oss dem mörka månaderna när jag som mäst behöver dem....



SAAAAAAAAAAAAAAAAJK!!!!

Hej bloggen, inte bästa humöret lixom. Var vaken till halv ett och kollade eclipse, NAAAAJS!
Men trött :3. I dag ska jag senare över till faster och sälja en förstahjälpen kudde, han (fasters sambo) har radan köpt en via tellefon men i dag ska jag få pengarna och han förstahjälpen kudden :)

Okej ska inte tråååka ut er längre, bloggar sedan med kanske några roliga bilder..?
KISS N HUG!


family gay

HAHAHAHAHA, i dag var dem så jävla skit kul!!! Gaaarvade ihjäl mig aha det börjar nu igen kiss n hug!

..........

Vart på mamis öppet hus nu och mummsar knäck. Har ont i huvudet och skit. 
Fan varit mkt i dag (inte därför jag har huvudvärk) man e lite "choockt" you knoow.

Okej ska inte överdriva x). 
Jag lever fortfarande. Hejdå.
KISS N HUG! 

Sånt man aldrig vill ska hända.

hur kan man må så dåligt att man tar sitt eget liv? Fyfan. I dag när vi stack hem från simhallen så såg vi några polisbilar som precis kommit sedan en ambulans som kom åkande, vi fråga vad som hände men dem sa inget, sedan så hörde vi några tanter prata i tellefon, dem hade sett en tjej hoppa framför tåget. Vi ville veta om det var sant och sprang upp till perongen. 

Det var polisbilar och barndbilar och ambolanser överallt. Sedan var det en hellikopter som försökte landa, vi blåste nästan bort, sedan såg vi dem hur dem var vid tåget. Fyfan, det var lungt ett av det hämskaste som hänt. 
Dem stod där och försökte komma fram till kroppen som låg under tåget. Vi stod där tills dem skulle lägga kroppen i en lik-säck för då kom polisen och sa att alla skulle dra. Vi hörde en massa, vissa sa att hon ramlat alla andra att hon hoppat. 

Fyfaan asså...
:(

tjeeena mooooooors!



Hej alla pigga! I dag ska jag åka till simhallen på våran frilufts daag, fett najs. Vi slutar klockan ett så de är ju skit naaajs! Drömde vääärsta mardrömmen i dag, och det hämska med det är att den faktist var så himla logisk. Hade det hänt i värkligheten och jag inte vaknat upp i min säng tre sekunder innan ett skrik så hade det ändå kunnat hända. Läsklig bullshiieat.

Ska om typ en kvart sådär dra till bussen för att möta upp min klass. Rüüligt.
Aja ska draaa dårå, kiss n huug!
Outfiiiteeen bre ;).
 

rutiner.

Hatar enformiga rutiner, haha fast det a igentligen bara en själv som kan göra något åt det.
I morgon blirre bad med typ alla sjuor ("AAAAAAAAAAAAAAAH!!!" var bara tvungen att skrika lite, lyssnar när Robert pattinsson sjunger :3.) så det blir ju kul :D, sen så ska jag köpa en grej i huddinge kanske inte hinner eller pallar, men antagligen ska jag det. 

Förstår att ni e sjuuukt intriserade ;). (AAAAH, HANNS RÖST E FUCKING HYPNOTISERANDE!)   
Sorry, men ni får faktist stå ut med att jag e en tönt. :P.

Jag e faktist lite blyg när jag tänker efter. Failed. Ointresant fakta i know men, ville bara säga det.
Kiss n hug.




Harre!


Mys!

Sitter och kollar simpsons med mys-pys katten som kurrar i mitt knä. Han är bara för söt. Han tittar oxå på tvn x).Okej ska dra nuuu!
 (kanske borde börja twittra istället för att hemsöka er med rysligt korta inlägg)

fucku

usch, palla, orka.

BLOGG-ATACK?
NEEJ TACK!!!

måste gööra..

Naglar
städa
fixa
vara nörd
skriva
läsa braeking dawn
sova

kiss n hug.
linn jag vet jag är mobbad

Bara för att märta.. bara för att.

Haffla
Kubba
Wanka
Wanksta
oha
tagga
"äh jag driver"
aa fast ne
ciao
fifan
knaas
skön
dirr


Bara för att märta, bara för att.

Hemma igen.

Hej svej, hemma igen och har typ bombat med mat så kommer typ inte vara hungrig tills 2011 ;).
Skooja, så mycket åt jag verkligen inte men det lät kul att skriva...

Okey, let´s go bak to the normal stuff.
I dag så ska vi antagligen se shreck 4 men jag vill se karate kid, Will smith son e så himla söööt!
Sen i dag ska jag bara chilla så det blir naajs ju. Känner mig lite sjuuuk, inte kul.

Whatever, har inget mer intressant att skriva (SAAAJK) så slutar nu.
kiss n huug!

12-12-10

Heeej på er alla sömniga, i dag ska jag vara hos mina kusiner och fira min morbror :).
Ska bli kuul, vi sticker snart men tänkte att jag kunde slänga in ett litet inlägg. Sen när vi kommer hem så ska vi chilla och sen på kvällen ADVENTSMYYS!

Vi tar advent på ALLVAR! haha ;). Gör ni det? eller ärre typ bara en vanlig söndag?
*känner mig grymt mobbad om INGEN komenterar...*

;)

sova.

Somnade 04:30 i går morse och vaknade nio och är fortfarande vaken nu.
E fett tröööött. Ska sova nu godnatt.

nobody is perfect.

Ganska mycket gör ont. Vissa grejer känns bara lite mer.

Har ont i magen just nu, har haft det sedan i går natt. Bläh. 

Pallar inte skriva, men jag lever och några av mina kompisar är peddofiler och tänder på mycket YNGRE killar :P.

det var roligt som fan att se dem ragga på pojkarna. Höhö!

 Tack.

kiss n hug.


nöörd, you knoow


hahaha, ;3

heeeeeej.

Sitter i mitt rum och skulle igentligen hänga me några till huddinge men kom på att jag inte kan :(.
Ska sitta och ha trååkigt i dag. Märta och evert bråkar. Eller dem leker blattar och bråkar. Treevligt.

Okej pallar inte skriva mer, hejdå. KISS N HUG!

Miss the times...

Sitter och lyssnar på hypnotisk musik och tänker tillbaka... Jag saknar dem tiderna, då det inte fanns något problem. Man var bara lyckligt ovetande. Allt flöt på i sin takt. Svek, bullshit var för dem äldre. Vi var i den perfekta eran. Det största problemet som fanns var i fall att någon fått utegångsförbud eller blivigt sjuk. Jag saknar dem tiderna. Dem kommer tyvär aldrig komma tillbaka. I alla fall inte när jag var sådär liten. Liten och ovetande. Men nu är man fortfarande för liten men nu vet man allt. Det har gått för snabbt. Jag kommer aldrig kunna vara sådär liten och oskyldig igen. Det försvann för tidigt. Nu kan man bara kolla tillbaka och minnas. 

Det suger.  


Halsen ...

Det känns i min hals som om jag precis varit på en rock konsert och att jag vrålat hela dagen! Den gör precis så ont. Ni vet när man har skrikigt hela dagen och så svider det efteråt! USCH! Inte okej! :(.

Snart ska vi i familjen ha försenat avdra advents myys! :D.
Min tråkiga dag blev fett lyckad endå! Tack vare julia! Tack gumman du gjorde min dag!

Ska dra nu! KISS N HUG!

spOOky o.O

kiss n hug


i Huddigne äre kallt.

FUCK!!! Trodde jag skulle förfrysa när jag och Julia väntade på bussen! visst jag kan hoppa ner i snön i bara linne och byxor och tycka att jag är varm... MEN VÄNTA PÅ EN FUCKING BUSS I MINUSGRADER NÄR DET ÄR ETT JÄVLA GRÖNLAND FUNKAR DET INTE!!! -.-'

Jag hade skit kul i huddinge med Julia, vi köpte förlovningsringar! Hehe, ni vet att vi e gifta. Right? ;). Men det var super kul och sen dog vi på donken och snackade lite skiiit :D. Sen gick vi in på COOP och jag köpte EN GAMELDAGS HALLONSODA DET VAR DEN SISTA KVAAAR! Nu ska jag värma mig lite :).
KISS N HUUG!


kan inte vissa vad jag köpt det skulle förstöra någons julafton!

KISS N HUG IGEN!

Lyklig.

Ska antagligen köpa Älsklingens (inte Julia haha) present i centrum tror jag. Fett mobbad att gå själv x(.
Haha. Vet inte vad jag ska köpa och skitungen var ju inte till någon hjälp "Jag vet inte". Okej. Tack.

Men fuck, vill köpa något bra! Och jag kommer ju bara kunna sticka till Huddinge! Får inte sticka till något större lixom. GAASH, helt otaggad på att dra någonstans SJÄLV! palla.

Men ska nog stick sen endå.

mår bättre.

Hej alla, mår lite bättre nu. E bara fett lack på att ingen skrivigt att jag ska krya på mig. Mhm ta till er det.
Man ba tja att ni bryr er. NOOT!

Kanske kommer till skolan i morgon. Tror det. (JUSTE vi har prov) kommer kanske inte ;).
Ta fram antecknings blocken och intresse pennan nu kommer jag med ROLIG information!

*JAG HAR ONT I HUVUDET!
*JAG HAR ONT I MAGEN!
*I FORM MED ANNA ANKA ÄR PÅ I MITT VARDASRUM, DET LÅTER INTE BRA...
*Jag vill spy.
*Måste duscha.
*Det ända jag har ätit i dag är : tre peparkakor, Lite glass och två glas kräm. Fett salt sugen.

Hejrå ska käka nu.

HJÄÄLP!

MITT HUS HAR BLIVIGT INVADERAT AV NÖRDAR! HJÄÄLP! EVERT TOG MED SIG NÅGRA KOMPISAR HEM!!!
Vågar inte ta risken att bli smittad av nörd-het så jag stannar i mitt rum tills vidare!

Jag är sjuk by the way. Vaknade med halsont och huvudvärk men mår hyfsat bra nu :).
Jag hatar dethär fett mycket! YEEES NU STACK EVERT OCH NIRDSEN HEM! Eller något... MOHAHAHA!
Dem skulle dra någon annan stans antar jag.
TACK GODE GUD!

Skönt, huset för mig själv igen! Jag var i min säng tills dem klampade in i huset sedan var jag tvungen att klä på mig och skiiit. aja ska dra och käka något nu.
Kiss n hug.


uppdatering.se

Sho bre. Jag är ingen mästare påatt uppdatera men jag har mina anledningar. Allt från lathet till att jag har för mycket att göra, att jag helt enkelt inte hinner. Lathet kanske inte är den hålbaraste anledningen (skit jooobbigt att skriva på ett tangent bord juh!) Ibland ärre ju också för eran skull, för att jag inte vill tråka ut er!
Så då vet ni.

I dag har jag gått upp klockan halv sju snooozat till tio i sju, gått upp på riktigt, borstat tänderna, klätt på mig och sådant sedan vid 07:10 stack vi till tandläkaren. Hade bara tandsten som tur var! (anteckna) Sen vid tjugo över åtta var vi hemma och då gick jag och la mig till klockan fem i nio sedan vid nio stack jag till plugget. Sedan kom jag hem tidigare eftersom vi inte hade någon matte! YAAY! Sen låg jag i våran soffa och hade frossa. (haha rim :3) Sen drog vi till huddinge och då vare två NÖÖÖRDAR som skulle sova över utanför games.. Dog av garv. Mamma gick och frågade varför. Garvade lite mer. Sedan kom jag hem.
OCH NU SKA JAG BERÄTTA DET RUULIGASTE IDAG!!!

1: JAG KOM HELT RANDOM IN PÅ DANSLINJEN A1!!! UTAN ATT JAG ENS FRÅGAT ELLER SÖKT IN I ÅR!
2: JAG HAR FÅTT ECLIPS!!!!!!!!
Fatta happy jag e just nu!

KISS N HUG!

MY LÖVER!

me and my new loover.

me and my babe again.

Kiss n hug ;)


DANSUPPVISNING!

Heej hopp dans stopp! Nu är alla uppvisnignar klara för i år! Tråkigt att det här var sista gången man dansade FUN HOUSE och PLING PLONG. Dem ägde :/. Och jag gjorde inte äns den så bra sista gången! SUCK!

Uppvisningarna utanför scen har varit ganska tråkiga. Man har bara suttigt och inte gjort någonting och sedan gick allt fett snabbt! Lite synd va. På sommrarna så ärre värsta ruuliga och alla e helt vilda. Och på julen ska det vara julstämning men nu varre trååk.

Aja, ska sluta nu, har ont i magen. Antekna.
KISS N HUG


fuckers.

Jag är bäst. Dem jag älskar är bäst! Min familj är bäst! Ni är sämst.
Okej, kul hehe. Ska snart till mormor. Om bara pappa kommer hem. Fast det är lite mysigt här i mitt kök. Lyssnar på gammeldags rock på högsta volym och har massor av mat (det som blev över från masäken från idag) på bordet tillsammans med min dator och godis. tjockis.se

Hehe, har ont i huvudet... (men vägrar ändå gå och dricka vatten och stänga av dem höga radion och datorn för att kunna ta det lugnt) Höhö, tyyyyypsiskt mej eller WHAAAT? ;).
Okej ska inte blogga mer, skulle igentligen skriva värsta tankeställaren på bloggen men tappade lusten. 
Kiss n hug. 
 
  


dans

har kommit hem från dansen och sitter nu i mitt kök fett lonly...
kiss n hug, pallar inte blogga...

jävla fitt öra!

FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN, FAN OCH SLUTLIGEN HEEEELVEEEETE! Tog ut mina guldringar i dag ur mina öron hål. (mina nya.) Och det ena är jätte bra och det andra... BLÄÄÄH! Det var det äkligaste jag sätt på SKIT LÄNGE! Det var värsta peklet. (INFEKTIOOOON.SE) Och sedan kom det en massa va... Okej jag ska inte beskriva det för er. Det var super blä så nu har jag bombat örat med alsolsprit och tagit in nya örhängen förutom på cp-hålet. Fuck. Det måste nog växa igen :(. Fast måste kolla med mamma fööörsrt.

Sitter just nu i min säng för omväklings skull och väntar på att mamma ska komma hem. Suck.
I dag ska jag ha GENREP på min dans!!! YEAH, skit ruuligt ju!

Aja, ska dra nu pallar inte skriva. kiss n hug.

Garvat söööönder

HAHAHAHAHA! Var på brorsans pjäs i dag.. HAHAH, gaaarvade sönder så jävla hårt. Jag garvade nog åt allas pjäser! ;3. Så himla klockrena! Haha, mobbat x).

Ska snart äta middag. Hm. Det blir pommes och chicken-nuggets! Synd att jag inte e hungrig. Åt en lusse bulle på pjäsen. Vet. ROLIG INFORMATION! Hämta intresse smurfarna så att dem kan antekna! Haha.
Okej ska draaaa nu ska kääääka middag. :D

KISS N HUG!

Märta fick vara med på ett hörn! <3

vad händer?

VAD HÄNDER!? VAD HÄNDER?! December?! ANDRA FUCKING DECEMBER!??!
ooooh myyy GAAAAASSSH!

Det känns som om året bara sprungit förbi en och står nu med en meter kvar vid mållinjen och pekar "fuck you".
Själv är jag fortfarande i mitten av maj 2009♥ Haha :).
Jag är besviken på 7:an trodde mycket skulle ha hänt hitils! (vem har jag att skylla? haha) Hoppas det händer något snart! Annars får man ju SJÄLV se till att det händer ;). Gud december och skit. OH MY GASH! igen.

Det är bara så sjuuukt! Snart 2011! OMg, varre inte typ sommar precis? Det kändes som om flottsbros skidbackar stängde för någon vecka sedan och nu öppnas dem igen snart. SHIT!


Japp.. man ser mina nya örhängen... SKIT mycket.

Svartvit. Leker lite med färgerna :3.

hellu.

VAR TVUNGEN ATT TA MED EN CP-BILD OXÅ!

;D! KISS N HUG!

Tjooock och glad.

Guud va mätt jag är! Efter att jag varit med Linn i huddinge c stack jag till Primo och käkade middag med mamma, märta, kusin Ida och Ann-sofie! Det var syper mys. Sedan tog vi glass på donken! Skit gott!
Sen att man e så mätt att man kände hur magen växte en stolek så kände man ju riktig "happynes"
eller IIINTE ;).

Sen i dag ska jag bara chilla och sedan lägga mig tidigt. Är sjukt trött och sånt.
Aja ska gååå nu hejrå!
KISS N HUG!


hehe ;).

RSS 2.0