inte skrivigt..

AAAH GASH! palla att komma in och störa! Mammor ska ALLTID störa då man bara vill vara ifred och lixom e på "LEAVE ME ALONE!" humöret! Gash vad jobbigt! Nu är hon inne hos märta och skäller.

Sorry för att jag inte skrivigt ngt i dag! har inte suttit vid datan. Så, ja och om ni inte vill att jag typ ska skriva ett inlägg som säger att jag fortfarande lever så... sååå, okej asså jag kom inge vidare med detdära...

HEJDÅ OCH GOD NATT!

swhdsoiäa

haha, sorry för fuckad rubrik jag pallade inte skriva något. ;). I dag så ska jag slagga hos linn och ha super mysigt! Vi ska oxå till huddinge och sno helium ballonger och låta som smurfarna! YEAH!! Höhö!

;).

 

dans an de shiit

Shooo, ska snart sova men ska bara bli riktigt trött först ;). Vi har kollat på mord i sinnet och andra läskiga kanaler! SPOOKY! men det e ju ändå hallowen i morgon eller tja, i dag. klockan e ju över tolv. I vilket fall!I dag efter dansen tog sig linn och jag hem på ett kuligt sätt! HAHA! Sen så har jag chillat hemma! PUSS OCH KRAAM!!

;). 

Hey there!

Jag uppdaterar ju så lite (-.-') så tänkte att vafan då ärre nog dags att slänga in ett inlägg! Om ca en timme så ska jag dansa en skitkul dans! YEHE! Ska bli kul sen ärre middag! Sen duscha med mera ;).

Japp that´s how it is! ;).
Asså min brorsa tror att han e så tuff när han skriker med fejkad mörk röst! TÖÖNT han e! Så ska han käfta imot mamma och tror att han e så jävla tuff.. haha han e en jävla töönt. Han kan ju fan gifta sig med sin jävla data! 
Han e så jävla osocial! det e fan skrattretande!


bulle i ugnen?

Har du en bulle i ugnen? Svar: Ja!


Hahahaha! Jag e bara föör sköön!

HÖÖÖSTLOV!

Även fast man inte behöver ha Casp Lock på rubriken den blir stor ändå! Men bara för att utrycka mig så starkt så hade jag casp lock endå! x). I´m baaad! I dag ska jag på Dans vid halv åtta sen i morgon ska jag gå på dans sedan sova över hos Linn! Sen på söndagen vara hos linn till klockan ett eller ngt sådant sedan onsdag till torsdag ska hon sova över hos mig! :). Sen har jag inte planerat så mycket ;). Eller jo sedan nästa fredag ska några åka och kolla bio. Sen vill jag åka till stan och shoppa... Hmm, kommer antagligen uppdatera bloggen eftersom att

AS SKÖNT! Sen så ska jag chilla ganska mycket men ändå försöka låta bli att inte bli rastlös det är jävligt jobbigt! :). Snaaaart vi jag att någon ska ha superduper fest igen så att man kan gå på fest va längeee sedan x).

Puss och kram kondom banan!
Vadå inte normal lixom?


Hatar absolut alla bara så att ni veet!

FUCK OFF! JAG GICK UPP KLOCKAN 06:30 FÖR ATT GÅ UPP OCH HINNA MED EN BUSS TILL FUCKING HUDDINGE HALLEN! NÄR JAG SITTER PÅ BUSSEN SÅ RINGER MAMMA SÄGER ATT BADET ÄR INSTÄLLT! SEN MÅSTE JAG GÅ HEM NÄR JAG GÅR AV BUSSEN NÄSTA HÅLLPLATS -.- SEN GÅR JAG OCH LÄGGER MIG EN STUND NÄR JAG E HEMMA, SEN NÄR JAG KOMMER TILL SKOLAN SÅ SKULLE MAN VARA PÅ BADET HELT PLÖTSLIGT! OCH SEN SÅ VAR VÅRA LEKTIONER INSTÄLA FRAM TILL KLF SÅ NU FÅR MAN SITTA OCH HA TRÅKIGT!!! FATTA JAG KUNDE HA GÅTT UPP KLOCKAN TIO ALLTSÅ NU!!!!!!!!!!! fan jag e så jävla pisst off!!!

JAG E SÅ FFFUL!

Hahahahha! xD Jag la ut min bloggadress på facebooook och nu har jag fett många unika! ÄLSKADE FB!
Såå, himla utnytjad facebook. I DIG!


LÖVE!! ^^

Linn is the beeeeeeeest

Bara så att ni där hemma fattar det ;) Haha, fan vad kul man har med den människan LYCKORUS ja, Hon e min bästa bästis! Vi e så jävla coola, vi e coolast! Vi skrämmer små tanter på vägen och gömmer mariana! "Do not tell anyone!" Haha, sorry att jag skriver en massa skämt som bara högst tre pers fattar xD Men bara för att vi tycker det e såå kul ;).

Men efter skoolan i dag så kom linn hem till mig och vi hade soft och sen käkade hon här och sen vid lite över åtta stack hon hem och då satt vi på trottoaren och var såå coola man bara kan vara xD
Jaaa, nu vet ni deet xD Kommer en bild på nutten och mig ;).


Detta var dock inte i dag (vill inte lägga ut bilderna på oss i daaag xD)
jisses jag hade ju glajjor oh allt ;)

vaten!?

HAHAHAHAHA! Vi va på en weirdo pizzaria idag, den var brevid kol-grillkiosken. HA-HA! Asså när han skulle ta ens beställningar så var man tvungen att hålla för näsan och.. asso, hela stället var ett fiasko. Men pizzan smaka bra och man fick "underhållning" så varför klaga?! xD

Sen nu ska jag chilla sedan sova sedan vakna pigg! Jag var en sombie i dag så himla inte kul!
Jag ska ha lite tråigt nu hejdå!
/e

hm.. aja, *you can go and fuck your self!!!*

Hej, jag fick gå hem typ.. jag venne en halvtimme tidigare än alla andra idag! WOHOOO! Jag blev klar med matte provet först. Jag tror iförsäg att hon gav oss fel matteprov. För det var så himla lätt! Asså shit vad lätt det var! :O!

Såå, jag har inte haft ngt att göra i dag. Iförsäg satt jag på våran bänk brevid radion och åt mellis och sjöng falskt till musiken. Jag var skit arg för att dem på Rix fm gjort så istället för "fuck you and I fuck hard too.." Så sjunger dem "for get you and for get you soone.." Och i samma låt där dem sjunger " Ey, thats some shit.." Sjunger dem "Ey thats some shyyy.." Asså när man hyshar ngn. Så jag överröstade radion när dem sjöng FEL på radion och sjöng rätt. 

Det.lät.så.inte.vakert...   
Hej me er!


Hej gummor och gubbar!

Hej! Ska snart sooova, evert går runt och leker morsa skit kul.. Aja, nog prat om det (typ tre-fyra ord?)
Pallar inte skriva men ville bara säga godnatt!!

p.s jag hater players! :( 


Cold fire..

Okej nu har jag läst ut den.. och eftersom hon slutade skriva i bloggen i december 2009 så raderar jag den som en av mina favoriter..... Nu varre gjort.. suck.

Man blir så desperat efter någonting alls som förknippas med twilight så lite sorgligt att den e slut...
WHAATEVA!

I dag så fick vi sluta tidigare så efter skolan var jag med Tilda i en dryg halvtimme? (vi bor ju så nära xD) Sen fick jag cyckla till optikern. Jag känner mig väldigt besviken förut cycklade jag till huddinge på sju min (räknade en gång xd) Och nu på en kvart... Okej jag skyndade mig inte men endå. Sedan ska man inte TALA om mjölksyran jag hade i mina ben när jag kom hem.. Japp, dålig kondis var det..

Snart ska jag till Dans sedan käka middag, sedan duscha m.m. Nu vet ni det xD Hejdå ;)
Så himla roligt info va?! x)


jag veet bilden e lite liten men om ni anstränger er ser ni nog ;)

bada?

Bada var det men jag fasnade för Cold fire! Den är verkligen bra! Synd bara att kapitlerna e så korta! MAN VILL BARA LÄSA MER OCH MEEER! Ligger på 19/23 FUCK!

Aja, det har jag gjort sedan mitt inlägg och käkat midda!
Hejdå!

total dissad -.-

FUCK! Jag trodde att jag och Linn skulle va i dag, men hennes dumma fotbolls-tränings-schema börjar i dag!
Hör du det Linn? JAG HATAR DITT DUMMA SCHEMA!!

Därför e jag total dissad by the way. Ah, så nu ska jag ha skit tråkigt i stället. FAN! Haha, använder bloggen som mejl till Linn xD. Nää, bara i bland (a). I dag kan jag föresten fixa naglarna ha hårinpakning och sådant skiiit! Hehe.. Jag ska baada! Och nu har jag fattat hur man gjorde med dendära bloggen och COLD FIRE grejen xD Var bara lite trög i början! Nu vet ni det.. Hejdå!


haha, hade bitit mig i läppen så "pussmunnen" blev fuckt upp xD

Holmsen V.S Holmgren

Hejsan svejsan! Wazzzup?! Våra kompisar har precis varit här och då har vi fikat lite och så, pratat och haft ytterst mysigt! Skulle igentligen ha snöbollskrig.. MEN SNÖN FÖRSVANN!
Not fun. Men aja, sen i veckan ere mycket som händer säger vi ;). Men sen ärre ju LOV!
Skitnajs ju! Från middagen kom vi hem ungefär vid två. Kul. Trött. Sen läste jag New moon till tre och kom på att mina linser fortfarande va i. FUCK! Var tvungen att släpa mig upp och ta ut dem.

>.<

Ah, whatever! Och nu läser jag en annan twilight blogg, hon som skriver håller på med en bok som heter
COLD FIRE! Det handlar om när Nessie är stor. När hon e sjutton år. Den är faktist väldigt bra! Men det blir konstigt att läsa på en blogg. Man visste inte vad början var. Och sedan var det några konstiga dialoger då det typ är en människa som pratar med henne som vet att hon e  en vampyr och dem va typ ovänner? aja, Jätte bra i alla fall! Fast man KAN inte vara lika bra som Stephenie Meyer! Okej ska sluta va twilight nöörd på bloggen nu och säga HEJDÅ!


Sova?

Kom hem nu för typ en kvart sedan hos Helene som fylde femtio!  Haha, driiiver!
Det var roligt men nu e jag trött så vafan. Godnatt me er!

Inte rulig.

Tjo har precis gjort i årdning allt och vi sticker om en dryg kvart sådära! Så ska bara visa lite bilder sedan blir ni av med mig för i kväll!


haha, fail.

meeeeeeeeee

meee, jag kvävde en jäspning därför ser min "hållning" så muppad ut xD

BYE!

Men tja igen.

Nu var dansen avklarad och dans e verkligen så himla superduper kul det går inte att beskriva!
(okej överdriv kanske ni tänker, men nej där har ni feeel!)

Aja, nu gnatar mamma om att jag ska göra detdära jävla kortet! SUCK! Sen så skulle vi dit halv sju så jag har då två och en halv timme på mig att: Göra kortet, Fixa naglarna, duscha, och sedan fixa allt göra mig i årdning och så!

Ah, roligaste inlägget jag någonsin skrivit.. jag vet MEN NU KOMMER ÄNTLIGEN SERIEN JAG SKULLE VISA!


Den blev fuckad när jag kopierade den, men vafan.

Godmorgon!

Hej, mamma och pappa stack precis till ågon loppmarknad i skärholmen. Trevligt trevligt..
Dem e lite sura på mig för jag hade fått ett jätte fint peace halsband av mamma ett dygn senare så har jag tappat bort det i skolan... woops. Det e inte äns det värsta! Pappa skulle använda det till sin 70-tals fest om en vecka.

Aja, what can ju do about it?! Nä, juste inte ett skit. Kommer va lite "si sådär" dag ida, men fult upp!

13:45 - 15:00 DANS!

15:00- ? Duscha m.m

?- 17:00? - Göra kort med mera till Helene!

18 eller 19- 23:00? Middag hos helene!

Komma hem sova.


Varför den e si sådär e för att jag igentligen skulle ha firat linn idag! :/ men man dissar inte någon som fyllt femt.. fyllt år. ;).
/e

Nu blev allt så jävla krongligt.

Väck mig när allt e över..

what the fuck?!

Under där man skriver rubrik så finns den nu en kalander.. Shit nu blev jag överumplad..
I dag har skolan vart heeeelt o k lixom! Sen efter skolan SNÖBOLLSKRIG! om jag pwnade alla där!
Nej det gjorde jag inte... Jag var fan en gående måltavla och fick typ hela stockholms snö innanför tröjan!

Efter deet, så var jag med Julia, galningen! :). Haha, vi hade sjukt kul!
Sen när hon skulle hem fick hon ont i fittan och jag brände tungan. Misstolka inte. -.-

Aja, ska draaa nu mamma dampar hejdå! :)


Hahahaha!

Jag och Julia atakerar min web-cam xD!












hahah






psyk?!




hahaha, tack för osss!

555

Nu har jag gjort 555 inlägg på min blogg!  Och fem är mitt lycko nummer! YEAH! Kanske vaknar med tusen besökare i morgon bara för att lixom! (man kan ju alltid drömma!)

Var nära att kyssa min tv idag.. Dem gjorde reklam för new moon. HAHAH, det stod när dens premiär va.. Konstigt, både bion,dvd:n och hyrfilmen har blivt släpt. Jag tror att den reklamen var. RETARDED.

;D

halv nio?!

när går min buss i morgon?! kan gågon svara på det.

Hemma... fuck.

Min muppade famely!!!  mupp, mupp MMMUUUUPPPP!
Jag var tvungen att sticka hem från linn fett tidigt! Skiit oxå. Inte kuuul.
Vi som skulle ha så himla roligt asså! SUCK!! Alltid måste jag hem tidigt! BAJSA!
hejdå

Pinnelinn den enda pinnen för mig xD!

Hejsan svejsan! Sitter i linns säng och ska typ bara säga till att jag lever så att ni kan fortsätta GÅ IN PÅ MIN BLOGG!!! Var bara det jg ville säga. och skriver. Det går så jävla fuckat att skriva på linns tangent bord!!!

bajs asså!!! gud asså!

/e


fukt upp...

faan, nu höll jag på med mitt ansikte så att näsan och mellanrummet mällan ögonbrynen svullnade upp... hoppas det släpper tills i miogon. ANNARS BLIR JAG LEDSEN FÖR FAN!

:(

kaffe på dass?!

Nej usch vilken tråkig dag detta är! Har haft super tråkigt! Och nu har jag ont i huvudet! BAJS!
Okej.. take it easy ellen... Tur att bästavän och jag kommer leka i morgon! Annars kommer jag behöva klättrings-utrustning för då kommer jag börja klättra på väggarna! Jag har igentligen en massa saker att göra!

•Platta håret!
•Fixa naglarna!
•Städa! (kuuuul)
 
Och sedan minns jag inte mer... -.- Whatever hejdå!!!
SUPER DUPER VIKTIGT P.S
Har ni någonsin hört utrycket: "KOM INTE MED KAFFE PÅ DASS!"

Pappa säger det 24/7 och farfar sa tydligen det oxå hela tiden...

30h3 MY FIRST KISS!

Skit braaaa låt! Har fasnat som fan för den! Kolla upp den på youtube den e faktist sjukt bra! Och musikvidion oxå! Jag tycker den långhåriga e snyggast i alla fall :3.

Haha, nu vet ni deeet ;). Nu vet jag intee riktigt vad jag ska skriva om så varför inte skriva ett skämt?! JAG SOM E SÅ JÄKLA KUL!

Det var en gång en tysk en rysk och en belman... fuck skämt jag VISAR ett skämt istället. VÄLKOMMEN till 2000-talet lixom! DAH!
okej jag e lagom förbanad för jag hittar inte min serie jag ville hitta så ni får klara er utan skratt i dag. peace eller nåt.

fuck you

Shooooolololo!

Tja wazzap?! Skit i att svara vad du gör för jag bryr mig faktist inte.

I dag stannade jag kvar efter skolan lite och sådära sedan spelade jag fotboll. Vilket jag suger på. Jag suger på fotboll. Men det e kul. Jag taklas inte ens snyggt har jag blivigt upplyst om (hahaha IRONI) .Vet inte riktigt hur jag ska ta det faktist. xD.

Sen har jag kommit hem och käkat macka och O'boy det var gött. Som fan. Sen hamnade jag framför datan! 
NO0RMALT!  MEN i morgon ska jag och Linn♥ vara med varandra! YEAH!

Aja thats all i have to say so... PEACE!

vart e du?!

två prov.
måste ligga på upgift 8 ligger på uppgift 4 (LÅNGA UPPGIFTER)
fffffuuuuuccccccccccckkkk!

måste sova nu bajs.

Hemmmmma

Hej nu sitter jag i hemmets trygga vrå helt lonley!
Vill att några ska komma hem innan spökt laban käkar upp mig.

HJÄLP!

USCH....,

DÖÖ JÄVLA BAJS BLOGG!

min statestik fuckar. Jag hade emm... en viss summa besökare just nu sen bad jag mina kompisar kolla på min blogg och dem gjorde det och jag kollade oxå och.. siffran blev inte större! Inte sidvisningarna heller! FUCK! man kan ta det som ursäkt för att jag har så lite besökare men jag e klock nog att fatta att det inte e därföt ;)

VITLÖÖK!

Japp. Haha, mumsade precis i mig tre knäckemackor med vitlööks krydda på. Skit gott! Speciellt när man e hungrig. Visst jag kanske inte luktar rosor men det är inget lite tuggummi INTE kan årdna! (som tur e)

Sitter och håller på med en av skolans datoret och märker att någon klottrat på skärmen. Fett irriterande. -.-
JAG vill inte spränga era intresse smurfar så jag kommer inte skriva om vilka lektioner vi har haft. och kommer att ha! Nu har ni en mer intresse smurf tack vare mig. Jag BEGÄÄÄÄR ETT FUCKING TACK!

WHATEVER
Hejdå nu innan jag med misstag råkar spränga dem..


inte jag i dag men jag gör någon liknande pouse just nu! ;)


Sitter i skolan snaaart matte!

FUCK OFF JAG HATAR MATTE OM DET E NÅGOT ÄMNE JAG SKULLE SKOLKA IFRÅN ÄRE FAN MATTE! FUCK OFF!
Nu måste jag dra till matten de e fan bajs!!! fuck off i´m pisst off!


GRATTIS!!!

(veet bloggade för tre sekunder sedan!)

MEN ÄLSKADE PUSS-GURKA LINN FYLLER TRETON ÅR I DAG!
GRATTIS MIN ÄLSKADE HONNEY BUNNY! ÄLSKAR DIG SÅ MYCKET! GRATTIS TILL TONÅREN!

I LÖÖVE YOU SO MUCH! LOVELOVELOVELOVELOVELOVELOVE YOU!!!

Grattis min älskade UBB, SRSB, CBK allting! Älskar dig sötaste bästis! :).
Älskar dig "blod"-syster for ever!  <33


SNYGGASTE BILDEN JAG KUNDE HITTA xD


Tjoooooo everybody!

Haha ;). Har inte hunnit blogga i dag har varit hemma hos Linn stackaren som varit sjuk :(. Tur att hon mår bättre nu! Ah, Linn och jag muppade oss lite sedan satt vi vid datan sedan var jag tvungen att fixa med mina linser :/.


Har inte lust att skriva så jag slutar nu innan detta inlägg flippar ut ;).
KISS 'N' HUG!

tårar som vägrar falla!

God natt och sweet dreams!  Snart fyller babe år I LÖVE YOU!

reggae!

AHH! I AM IN LÖÖVE! Reggae musiken pwnar håårt! Man blir bara så kär och lugn inombords! Och vet ni vaad?! (heelt ointressant fakta) O'boy låten är svensk reggae! FATTA! Världen e upp och ner.. O.o
Men aja, jag är IN LÖÖVE i reggae jag har kommit på mig flera gånger med att sitta och digga till musiken.. Okeej det var nog bara nööörd varning.. Whaatever!

I dag harre varit fullt hus hemma hos oss! Hela mams sida + farmor har varit här för att fira pappas snygga halvgamla siffra! Och då har söta stor kusin IDA fixat mina ÖGONBRYN! Så himla snygga blev dem! E så himla nöööööjd! Precis som jag ville ha dem! YEAH!

Men nu har alla släktingar dratt hem så nu sitter alla här och andas ut. Exept me jag sitter här och hyper ventilierar (stAvNIg?!)  Ja.. em jag e ganska pigg, antagligen allt socker (OCH FETT!) Men som sagt nu e det verkligen NO CANDY for me. Eller ngt gott! Sedan undan tag för min och linns myshelg! :).

ÄLSKAR DEN KVINNAN!
:). Nu lite bilder på ögonbryn och kanske annat skit! :D.


gjorde om så att man skulle se ögonbrynet bättre! :D

Hellu igen!

Tjaaaa, för en halvtimme sen typ åt vi värsta fest middagen för att fira pappas 50 års dag! Det var mysigt kan inte fatta att han e femtio! Pappas komentar: Ah, bra att man har sprungit detdära loppet (tjurrusningen) så att man känner sig som femtio.. eller snarare sjuttio!

Haha lööve you daddi!

Hahaha!

Det e faktist ganska många som ba: va så vita tänder, shiit vampire! Oh annat när jag visade bilden på pappa men hahaha! Så här kommer svar:

Haha, nej dem e inte så vita, när jag hade mixtrat med färgerna så blev tänderna så gula.. Så jag tog bilden till paint och medans jag gjorde balongerna så förstorade även jag och gjorde tänderna vita med vit färg från paint! Vad snäll jag e asså.

KISS N LOVE!


graaaaaaaaaaaaaaaaaattis min älskade älskade...

PAPPA!   Jag älskar dig så himla mycket! Du är världens bästa pappa bara så att du veet!

GRATTIS PAPPA SOM FYLLDE FEMTIO ÅR I DAG!
Men ha n är världens snyggaste femtio åring! Han ser ju lugnt ut som trettio! ;).



I LOVE YOU DADI!

till julia!

Svar: FÖÖÖÖÖRLÅÅÅT! haha, var inte meningen min hjärna typ kolapsade när jag kom hem, you know wye ;).

God natt nu alla ünderbara!

Tüng üng küng

;).

Haha, hade en fett rolig kväll med skönaste personerna! Från början var vi tolv sen stack folk hem och vi träffade nytt folk haha xD. Aja, var lite nojig i början för att jag trodde att vi skulle bli utkastade men det gick bra!
Vi blev inte utkastade lixom ;).

I slutet var det bara några kvar (nya och gamla dårå) Det var: Moa, eve, sandra, kaltum, alexander, ummi, natacha, jag (a), narmin och. minns inte xD.

Hade skit kul iallafall! Vi såg grown ups! Super najsig haha, det var någon utan humor som röt "HÅLL KÄFTEN" till oss. Jäkla puck asså. -.-

Aja, ska chilla nu vi hööörs!

gamal bild ;).

:/

Sitter i mitt rum och har ont i magen :(. Så himla inte kul. Vet igentligen varför jag har ont men whaat eva!
I dag var jag med SUPERDUPER fina Linn och vi var i huddinge och fikade på Castello och snackade lite bullshiiit som bästa vänner brukar ;).  Sen var vi lite roliga i h.c sedan var vi ännu roligare på bussen xD. HA-HA! Säger jag bara jag typ skrattade mig till tårar ;). 

Sen på väg hem... Spådde jag Linn, hahaha, eller lurade henne att jag gjorde det. Jag plaserade i hennes handflata vart hennes hus och lite sådant skit skulle stå sen så spottade jag Linn i mitten av handflatan och säger "OCH där ska din pool ligga!" Det gjorde jag med Linn i alla fall. haha, fan vad jag garva! 

Sen kom vi hem till mig och då var vi lite osociala vid datan xD. 
Hade en sjukt fin dag med älsklingen som snart fyller år!!! LINN I LOVE YOU!!!

MEN SEN FYLLER BÄSTIS TILDA ÅR I MORGON!! VET I ALLA FALL VAD JAG SKA KÖPA TILL HENNE! HÖHÖ!
:D :D :D :D :D :D :D :D :D
<3


...

... jag e pungtlig... xD

vi är så normala!

Ellen: Heeeeej <3

Märta: hej

Ellen: wazzzap?! ;)

Märta: Inget loggar snart, sj? ;)

Ellen: Inte mkt,  trött.. men pallar inte sova.

Märta: Idjut sov
Om jag var trött skulle jag sova på dirr!

Ellen: Idjut jag vill ha en large! Haha xD

Märta: hahah
och jag en small!

Ellen: Hahaha xD

Märta: God natt nu söta syster! <3

Ellen: God natt <3
BAXARREN BROSHAN!! xD

/Den normala

jag älskar dig!

Hur många gånger har jag skrattat mig till magknip och till tårar med dig?
Hur många gånger har du alltid funnits där för mig?
Hur många gånger har jag alltid kunnat ringa dig?
Hur många gånger har jag längtat efter dig när vi inte sätts på ett tag?
Hur många gånger kommer jag antagligen skriva sånahära inlägg om dig?
Hur många gånger har jag alltid kunnat lita på dig?
Hur många gånger har jag bett dig om att göra något korkat tillsammans med dig?
Hur många gånger har jag behöft någon som hjälte modigt tar imot skate-borden när jag så själviskt tar sparkcykeln?

Ja, säg mig det! Jag älskar dig! 

Tillägnat: 
      

(i:et var jag tvungen att göra själv xD )

ÖGON LOCK HÅLL ER UPPE NU DÅ!

Är så himla trött, skulle nog kunna sova nu om jag ville! Haha, har inte hunnit plugga än. Okej lite engelska och lite svenska men mina papper tog slut på svenskan när jag skrev och det blev fett fuckat hella min historia! ARGH!

De låter så bra när man skriver de sen när man läser igenom det så låter det muppat åt bara h*lvete!
Inte kul hetl änkelt! Aja, shiiiiit happppeeennnss! Vilket e synd. Det e tråkigt med skit :(.

Sitter just nu och kollar runt i mitt väldigt stökiga rum. Måste städa asså. Men jag pallar inte. Tro mig det kanske ligger en död människa här inne utan att jag vet om det! Shit vad hämskt det skulle bli. Sen när jag typ städar här om ett par hundra år så ligger det ett skellet här utan anledning och så blir det fett stort och rubriken lyder "GÖMMER DU SKELLET I GARDEROBEN?" Och sen skulle jag behöva gömma mig för att dem tror att jag har mördat stackaren och sen blir jag mentalt handikapad (som på SET i dag xD) och går runt och gömmer mig hela livet och dör ensam och så dyker MITT ruttnande lik upp i någons tjejs rum och så bara fortsätter allt i samma årdning i en ända cirkel... O.o

Okej slutar blogga nu.. börjar bli lite.. weird!

PALLA LIXOM?!

Asså, fattar inte dealen med att vara taskig på internet asså seriöst, har man så himla tråkigt att man måste vara taskig så kan man... inte vet jag.. HÄNGA SIG?!  Så himla töntigt! SHIT POMMES ASSÅ!

P.S jag slår vad om att ni inte e så snygga ni heller...

?

? asså serriöst...

men kära lilla fb...

KAN DU VARA SNÄLL OCH SLUTA DAMPA!!!!  Jäkla bajs facebook. Ingenting funkar lixom.

I dag ska vara min pluggar dag.. YEAH MY ASS, säger jag bara. Jag e så himla trött att ögonlocken faller ner, och jag sitter bara vid datan. En riktig tråk dag alltså. MEN i morgon blirre andra bullar då ska linn och jag va! Det ska bli jätte kul asso! Var länge sedan!

:)

Fotboll!

Holland ger sverige pisk på den grön vita gräsplanen. snyfft.
Har precis lagt mig till ro i sängen och ska snart sova! Har kommit hem från dansen, ätit hamburgare, duschat och lagt mig här. Ska snart läsa! :D. Ska bli najsigt. Läser om twilight bökerna om någon av er ville veta det xD

Aja, Godnatt gott folk!   

Tjaaaaa!

OH MY FUCKING GASH! Jag höll på att köpslå mig ut från en skoldag (i morron) med mamma med inget större argument än att jag inte vill, och att jag mår "dåligt". Med mamma. Shit. Det var konstigt.. Asså släpper mammor på skolan ju äldre vi blir eller?! HOPPAS! Pallar verkligen inte.

Oh shit. Sen i dag ska jag på dans sedan i morgon inte göra någonting sedan i över morgon vara med baby Linn! :D. Länge sedan nu ;). Haha!

Jaaa, fb dampar normalt och jag pallar inte med det och jag e lat men försöker få grejer gjorda..
whatever..
Haaar verkligen blivit laaaat!


Datasaaaaal.

Har tråkigt så jag bloggar sítter i skolan i datasalen. Ha, det finns ett dampbarn i min närhet... fuck him.

intresse klubben anteknar!

Shit vad scarrit! Det var inte normalt. Tviling hjärnor (om man kan ha det) är fan vad linn och jag har o.O...(jag skiter i om det inte finns vi har det endå...)

Nu har jag varit på utv.samtal med mami det gick bra, sen ville jag ha mcflurry för att det gått så bra och sen kommer mamma och jag hem med: glass, nio godis stänger, frutti påse, "chocklad kulor" påse... Och mcDounals glass i magen. Vi gick och handlade hungriga... Detta e det jag fick: En godis stäng och frutti påsen och en mcfluffy. Godis stängen e uppäten... FUCK JAG E ETT SÅDANT GODIS MONSTER!

Jag sa det till mamma på vägen hem...

Jag: Mamma...
Mamma: Ja hjärtat?
Jag: Asså, serriöst om det någonsin blir ett ja till att vi ska åka utomlans säg då till en månad tidigare så att jag bara kan 'fuck godis' Och träna och lixom köra tusen citupps och sånt.
Mamma: hahahaha!
Jag: jag är serriös!!!
Mamma: hahaha! 

em, tja. Ska dra nu mitt fb dampar, tyck synd om mig..

Dissssad.

Tjejer e fan kompliserade! ÅH, chilla gorlila lixom. jorden går inte under 2012 så ni behöver väl för i helvete inte sprida ut all bitchighet ni ska ha igenom hela livet på dem dem fjuttiga korta åren till 2012! GASH!

sorry, detta ↑ har ingenting om min dag att göra men kände ändå för att skriva det för det e fan sant ;).

Vilket fall i dag har jag varit i skolan och sådär, varit med kompisar och lite sådant kul och varit på lite lektioner ah, lite mindre kul. Sen i dag kunde jag ha haft en underbar dag med Linni dag. Vi skulle lixom "leka" i dag och vara c00la. Men nu ska jag ha utv.samtal klockan halv fem till fem så tiden passar ju inte finest. Så jag var tvungen att dissssa linn. Not funny. Men på Torsdag så ska vi vara :D.

Ska bli najs! Aja, drar nu ialla fall! Inte till utv.samtalet men asså bara bort från bloggen!


jag får väl vara c00l själv då. :(


"AAAAAAH FUCK YOU HUR TÄNKTE DU! NU MÅSTE VI JU GÅ..."

"...RING LOTTA VAD FÖR JÄVLA LAMP SHOP FUCK YOU!"

Hahahhahahahhahahaha! Dör.


kl: 16:00

Ska jag möta upp skönaste personerna i hela stockhom! Dessi och Julli!
ska möta dem vid sergel vid fyra sedan kidnappar jag dem över helgen till ghettot! (hahaha)
Japp, sen ska vi rix chilla och bara ha det fett soooooooooft! Sen måste pappa fixa mitt kort! Annars: i have no many! Och då kan inte vi göra det jag har tänkt vi ska göra!
whaaaat eva!





bilder på moi!



CP BILD FRÅN I GÅR!!!
Jag bjuder på mig själv ;)

Hoppas min kamera funkar till i helgen (DEN PLUMMSADE JU I PLURRET FÖRRA HELGEN) så att jag kan ta en massa bilder den bild knarkaren jag nu e!

;).

du fick vad du förkänade sluta grina!

Pallar inte sova i dag assssssso. Jag vill inte. Datan lockar mycket mera!
Jag kommer nog vara cool och sitta uppe med datan ;). Whaat eva!

I morgon vid fyra så hämtar mamma och jag upp Dessi och Julli vid sergel i staaan och då ska dem hit och jag ska visa runt i "gettot" xD. Ni förstår dem bor ju på östermaaaa'alm! HHAHAHA! Älskar dem tjejorna!

Puss och GODNATT!


robbinson!

Tittar just nu på deet! Det e så himla najs har längtat efter ROBBINS!
Japp, det börjar snart men tänkte slänga in ett litet inlägg! Sen ska jag kolla in Helenius Hörna!

BTW: visste ni att helenius har landställe på samma ställe som jag :3

NU BÖRJAR DEET!

om provet gick sådär..

I dag har jag gjoet omprov och det gick sådär.. Jag tror inte jag har höjt mitt betyg mer än något pluss eller så. Alltså i då fall G+. Hälst skulle jag vilja ha VG. Eller VG+ som nog inte kommer hända. Ska ha chillar dag i da för fulla muggar bara chilla lite och chilla lite mer! I morgon kommer dem bästa och stannar tills på söndag ska bli sjukt najs att ha dem hemma hos mig! Första gången! Även fast dem är mina bääästa vänner så brukar vi oftast bara ses på landet.

Ah, inget mer att rapotera. Fast i min trissdess kommer jag antagligen blogga mer! Puss och heej!


vad hände i dag då?

Efter skolan såg jag två muppar och en cooling komma gående bakom mig.  
Mupparna tog in på henne men hon snabbade på stegen! Jag var såklart tvungen att gräppa tag i den ända coola och fly! Vi övervägde om vi skulle låsas svimma på asfalten men lät bli. Som tur kunde jag mupp språket så när mupparna gick förbi frågade jag: Ska ni hem till oss? Det skulle bara en av dem så vi väntade tills dem hade skillds åt så att vi hade övertaget och gick hem till mig.

Alltså var jag med tilda! Ünderbara Tilda, vi hade en lugn dag inget spionerande och sådant nej nej ^^'
Asså det e så himla skönt att vara med den männsikan man kan göra saker man inte kan göra med någon annan. I love you Tilda! 

I morron... ska jag göra omprov på SO:n. Not najs hoppas dock det går bra, palla G lixom. 

Aja, ska tagga inför natten :). 
(fatta cool jag e som sa tagga ^^) 

tre små ord..

Jag e så himla HAPPY FACE just nu en helt obeskrivlig känsla! Men om man blir ås jäkla glad över något sådant så måste det ju betyda det stora ordet som börjar på Ä.

Shit asså.... :3♥

Okej back to the daaaaaay, i dag så kunde jag slutat tio i tre med envisas med att gå med julia på hemkunskaps profilen och äta typ tio små kakor.. Bra ellen.. Men sen hade vi roligt efter skolan. Jag, julia, Damon och Jonte stack till dagis gungan och gungade lite där, det var najs sedan så skulle alla hem. Nu sitter jag här och ångrar beslutet att jag åt kakor. Bröt mitt löfte efter FÖRSTA DAGEN! Och så tränade jag inte i går...

Men då börjar jag nu då!
Min att göra lista!



asså, faild jag veeet men det var första gången jag gjorde ngt sådant xD


Sängen kallar.

Jag vill fly.

hemma igen! "DUUUH"

Ja, jag kom hem igår vid tre tiden så det är inte precis en "nyhet" att jag är hemma, kommer kanske lite bilder om helvetes helg. UCSH ryser vid blotta tanken på skit helgen. Min måndag fortsatte att vara ett helvete tills jag flydde hem till Linn, jag älskar dig gumman!"

Kommer inte skriva om min dag tyvär, mår lite dåligt just nu.
Vill inte till skolan i morgon jag vill fly. (både rymma och flyga på engelska) ;)!

Men jag antar att den svensssssson jag är kommer jag inte att göra det. kommer jag inte i morgon så ligger jag antingen i min säng och fejkar att vara sjuk eller så har jag dött av dåligt vatten ( xD ) eller så har jag flytt. Förhoppningsvis till arlanda.  Puss och kram.

Jag lever, hah vilken tur man kan ha!






 my eye ;).

btw: när jag är klar med min klubba så har jag godis, chips, läsk (SNYYYYYYYFFT!), ostbågar, kakor, glass, tårta och sådant löfte i ett år! Och linn jag e ingen härmis jag kom på det... INNAN DIG!

Pakat och stökat omg, ska bli kallt att campa...

Ah, som rubriken lyder kommer det bli kallt att kampa. Mamma skäller på mig så jag bloggar lite senare! Puss och heeeej!


RSS 2.0