Shoo söta måndags... ungar =P

Tjo ska skaffa vip på pea i gen. (= Hehe.
Inget har hänt. Typ skolan. Gå hem. Vara hemma spela in en vidio på mobilen. Vara ute..
Jag messade Tilldis om vi skulle artälk läser ni baklänges ser ni vad det står.
Vi har snart öppet hus... Kul.. NOT! jag gillar inte öppet hus. )= Men när min Broor stack till sin "aktivitet" så stack jag till datan. Det har varit jätte varm men ändå grådaskigt lixom...
Hejdå inte så mycket i dag men så är det ju.. Puss på er<3

I´m to back<3

Hej jag har inte skrivit på senaste men jag har inte suttit vid datan på dem senaste dagarna så ganska omöjligt. Men hur kan man sitta vid datan då det är så jävla fint väder???  Jag har varit ute sedan fredag och hit.. Typ jag har ätit inne och sovit men det räknas inte.. Ja jag skulle väll bara säga de tror jag skriver om den sura starten av skolan i morrn puss och kram så länge!!!mys med katten då kan man banne mig inte vara ledsen!!! MYS BILD HA???? JAG HAR VÄRLDENS SÖTASTE CATS!!!<33 puss till er små liv som gör allt för oss mäniskor!

Sjukling skriver...XD

Tjena morrs! Jag skrev ju på måndag.. Och nu är det onsdag. 2 dagar! Men jag har varit för sjuk för att skriva.
I tisdags skulle jag gå till skolan men icke jag stannade hemma. Mamma sa att jag varit vaken hella natten.
...! jag sov för hellskotta. Jag skrev lite på läxa. Men mest sov en av mina roligaste dagar va det va?? NEEJ!!! broring 
I dag var jag bara lite förskyld men var tvungen att vara hemma..
SUCK! Men ni vet ju hur mammor är! Jag skulle bli hellt frisk. Ja jag har ju inte gor så mycket mer. Men jag ska visa er en helflipad bild på mig med lite paint till hjälp.. HAHA!!!

Hahhaa. Snyggingen #1 vad mer kan man säga!!! XDHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA!!! DET DÄR ÄR JAG MED LITE FÄRG!!! 
Och vet ni jag har klippt mig skitsnyggt. Men jag har inte tagit bild ännu!!!    


Snoriga doktorbesökande tjejen Hällsar er: Ha "tch-ooooj"lo

Ja jag blev lite SJUK i lördas. Och i går (söndag) så blev det förjävligt. Och på måndag alltså i dag skulle jag gå till "farbror doktorn"  Och jag var tvungen att gå dit även fast jag mådde pyton.. Ok jag ville gå. Men till de sjukhus jag ville gå till var det banne mig inte. (om jag vetat villket sjukhus vi skulle till skulle jag stannat hemma!!!) det var det förbannade *** (jag får inte säga sjukhustes namn) vi gick till.... 
Och bara att åka dit var då banne mig inte någon dans på rosor det dröjde en timme i den J*vla F*rbanade s*it traficken. 
Och så fans det 
INGA parkeringsplatser!!!! När vi äntligen hittade en så var klockan halv det var då vi eller tja JAG skulle bli emotagen. Vi sprang för tusen och en trappor för att hisen var pajko. Och när vi var där så hadde doktorn fått fel info om  mig och jag gjored asma övningar som mamma bara klagade på att jag gjorde fel. -.-!!! 
Men tillsist så kom vi till rätt. Och doktorn vi var hoss fattade presis. Skjönt. Fast jag hadde inte den sjukdom vi trodde jag hadde. Mina blodprov vissade nagativt. Men jag hadde exakt samma syndromer....???
Han sa att jag skulle ta medesiner till den sjukdom du inte har men har syndromerna till... Eh.. ja nåt i den stilen...
Och så skrev han ut medesiner. Och en MENS-MEDECIN!!! som han trodde skulle hjälpa. (O.B.S jag har inte mens min han och mamma pratade och det fanns nåt i den mdecinen som kunde hjälpa typ) när vårat läkardesök var klart åkte vi till apoteket för hämtning av medecinerna. Han och mamma bablade.
jag lysnade.. Sådär va. Jag var inne i min egna lilla värd. Men tillslut lysnade jag i slutet. Så här blev det. 
ApotekSnubben: Eh.. ja har hon tagid dem medesinerna förut?
Mamma:Ja, eller tja en för var väll "****Nån medesin jag inte kommer i håg namnet på" Den ena? Men nej inte den andra
AS: (ApotekSnubben) Ja ok! 
AS: ja man ska ju bara använda "namnet på mens medecinen" vid riktig mens!
Mamma som inte hörde så bra:Mmm..
Men tro mig jag hörde galant. Jag fattade vad han trodde och jag ville gå under marken... ARGH!! jag var så generad. Det låter inte så illa men det var det. Men när mamma och han började prata i genn så fick han höra att båda var till min sjukdom eller ja den jag inte har. Han ba:Ahaa.. Jaså då förstår jag. När jag berättade för mamma vad han sa garvade hon nästan i hjäl sig.. Ja jag är trött nu alltså  jag skriver mer i morrn..  Men lite snabbt jag bhar ätit glass i dag efter det och köpt en ur snygg tjol!!!! 
                                             HA-TJOOO på er!!!    

Trött lördag man saknar GODIS )`;

Ja, med detta lidande.... Jag får inte äta godis.. Men det är jag själv som bestämt det. Jag har förbud på: Godis,glass,kakor,tårta,kaffebröd,chips,ostbågar.... Ja listan blir lång så jag skriver det jag får äta.
Popckorn
nötter/naturgodis
Sorbeglass
 
Mm.. Ni ser själva!! Och i dag vacknade jag tidigt vid 8 tiden )...=
Och nu höjdpunkten på dan... DANSEN!!!
Lördagsdansen är den roligaste. Sofie våran danslärare är fett sjön att ha som danslärare!!! Jag kan nog hella dansen utantill. Men ett problem med mig. Jag kan inte bara ett tu tre dansa dansen jag måste ha låten annars blir det FEL!!
ARGH PÅ DET!! Vi körde hårt på dansen. Så jag är ganska trött. Och vet ni vad!!! När Linn och jag cyklade hem var det ett gamalt par som var på trottoaren så vi kunde inte komma förbi. Vi plingade som sjutton men dem bara nonshade oss!
 D=K (<- arg gubbe)   Så jag sa: ursäkta men kan vi få komma förbi?...
Hon ba: Nää detta är en gångväg ni får åka på vägen. Och där for det massa bilar. -FÖRBANADE JÄVLA KÄRING NU FLYTTAR DU DIT FETA ARSLE FRÅN TROTOAREN !!!!
Sa jag... Nästan. Så Linn och jag var tvungna att åka snigel fart tills vägen blev tjokre och vi kunde cykla fördi. Jag frågade Linn om vi skulle skrika "käring" efter oss. Hon sa nej. Fan också för jag ville men inte själv. Och när jag skulle cyckla in på min väg så hörde jag värsta konstiga ljuden som om någon svirsade förbi mig!! Det var i alla fall skitskärri. Och en sak också. 
MIN BROR ÄR HELT JÄVLA DUM I HUVUDET!!!! JAG HOPPAS HAN ***!!! JAG SKUKLLE ***** PÅ HANS ****!!!
JAG VAR SNÄLL JAG LÄT HONOM TA KÖTTFERSSÅS MED SPAGETTI TILL LUNCH ÄVEN FAST JAG SKULLE  HA DET FÖR JAG SA DET FÖRST (alltså båda var sjukt sugna på det).. OCH HAN ÄR BARA HELLT SJUK I HUVUDET TILL BAKA SÅ JAG SÄGER BARA DET ******!!! Mm.. Det var nog allt.. Om min mamma läser detta så kommer jag antagligen inte få skriva blogg längre... Här är bilderna som inte blev till förra gången:
Aaa.. vinter blomman död. första täknet Träd.... Blommor Väldigt starka vår blommor!! blommor   blommor... I genn   Och nu en SJÖNHET!!! HÄR KOMMER...JAAAAG!!! JAAAG!!!

HaHaHaHaHaHaHa!!!

Det är ett ass coolt mobil trik på Linns blogg! Ass kul. Mmm... Har damsugat lite.
m kul jag är lite trött så jag skulle bara slänga in några meningar!!<3 ^^ hah..
                                                   HEJDÅ 


Vår=Kullsesång...

Ja som ni kanske fattar med rubriken. Kullsesången har börjat på vår skola. Ja, Man kan typ inte gå nånstans på skolan utan att man ser folk som spelar kula. När Linn och jag skulle snurra på en snurrgunga så kastade en kille en kulla så att den hamnade under våran gunga. Så vi var tvungna att vänta tills han skulle skjuta i vägg den. Som tur var det hans tur inom ca:20-30 sek och då skjöt han i vägg den. Men ändå!!!
De är så iriterande DX Och dem kastar ju kollorn åt alla håll!
Men det är ju så. Men nåt som är jävligt härligt är att dagarna går fort.. om 7,5 vecka är det 
                                            SOMMAR LOV!!!
Ja det är härligt! Aah.. Jag har en ganska häfftig (stor) huvudvärk så det blev inte mer en detdära i dag då hehej! 
Men jag har faktist fottat jätte finna vårbilder men datan dampar så jag kunde inte laddda upp dem på datan.
Så de blir nåt från google:
    

Halli hallå!!!

jag vet att jag inte skrivit på länge men i bland händer det. (= ..
ja så är det nu har denna tröga tisdag börja lida mot sitt slut! Efter detta långa, LÅNGA lov tagit slut! 
Men skolan gick trögare en trögast.. Vet ni varför? JAG SOV BARA YNKA J*VLA 5 TIMMAR!!!!!
ARGH!!! jag går och läger mig 11. kan inte somna, Räknar 200 baklänges,kan inte somna. Klochan blir 1, jag somnar,vaknar 5 min över 2,går på toa, försöker sova, SOMNAR HALV 5!!, vaknar kvart i sju!!!!! -.- !!!
Men annars gick skolan bra tills slutet då vi hadde musik och vi skulle sjunga upp våra låtar vi jobbat med i ca, 4-5 veckor. och det gick "sådäääär" 
Men enligt många personer så fick vi höga point!!! och Linn och jag som brukade jobba änsamma förut (nu är vi med Evelina,Emma,Narmin och.. tor) HAR VINNIT BEGGE ÅR VI FÅTT VARA MED!! så vi hoppas på gamla rutiner. Och sedan sas det att jag sjöng högst. Och att Evelina och Emma mummlade vilket är jävligt synd DEM SJUNGER ASS BRA!! men dem mummlade inte hella låten bara typ andra versen. Men vi kom fram till att linn och jag sjöng högst. Men är det en komplimang eller????? The big ask!!! Och vet ni något som hänt?? Jag har börjat säga "hopsan" med ljus röst. Som om en fyra ring sa hoppsan.. ARGH! måste dratts från syran för hon säger "ojdå" som en treåring.... Ack Ack villken famely.
 Jag har även haft dans i dag det var kul. Efter dansen cyklade jag hem med pappa och ja det var väll kul. Ja det var det för i dag puss och hej!!

                                                               "HOPPSAN"      

Landet 4-ever mitt lilla paradis

tjo jag har inte skrivit på ett tag ty för mig. Och jag ska inte skriva så mycke nu heller. ska pluggisa. Men så är det vra sjiuk i tisdag. BORING!!! jag tame fan längtade till skolan. (jag var inte så himla sjuk knapt feber men jag hadde så tråkit hemma skolan är ok) På fre är det prov.. Jag hatar blogg... 

APRIL APRIL!!!  HA!! DET VAR NOG ALLT VILLE BARA FÅMIN LILLA katt är så skiklig. Men lite skinka hjälper alltid.
UR MIG ETT LITET APRIL SKÄMT DENNA HÖGTID!!!  

RSS 2.0