Tilda + Ellen = oooh fan..

Oss ärre fan ingen hejd på eller hur gumman?! Älskar dig så himla mycket (not like norge och danmark men ja du fattar) ;D.

I dag efter skolan så hängde jag med Tilda och vi hade sjukt kul, som vaaaanligt :), bästa grannen man kan få ever asså, haha!

Min lilla pluttis! I LOVE YOU!


Godnatt!

Godnatt alla Underbara! Nu ska jag vara vid datan sedan läsa sedan sova gott! SYNS I MORGON!

p.s Vad har ni gjort i dag/igår (beror på när ni läser det)

POK!

plugg..

plugg plugg PLUGG.. Så tråkigt! Ta er i röven alla regerings gubbar! Och häng dig jävla valet!! 


DET ÄR INGE KUL ATT PLUGGA OM ER!

MEN...

... grejerna jag ska spaa med kan jag ju visa på bilder.
(sen att det tog en kvart för mig för att ställa upp allt med rätt bakrund och allt behöver ju inte nämnas)

hehe..

God morgon?

Det känns som om klockan är typ tolv eller något. Men det var den inte..
Jag mår lite bättre nu.

Till Linn:
 jag tränade inte klockan tolv på natten, jag skulle men måde dåligt jag tränade lite på dagen och sedan skulle jag tänkte jag träna (ovetande om att klockan var tolv.) men mådde för dåligt..

Whatever, har inte hunnit göra ngt i dag men jag ska ha lite spa så deeet ska bli mys! Hörs senare!

blir defenetift ingen bild innan spat på mig.. -.-'


Mår illa...

Jag mår piss, jag vill bara spy, det käns som om allting bara guppar omkring i magen och bara väntar på att åka upp i halsen. Vågar inte träna just nu (det som är kvar är typ upphopp..) för om jag gör det kommer jag nog spy.

Nu vet ni det varsågod för informationen.


vart tog solen vägen?!


Jag bara undrar... -.-

Gooooood morgon!

Tjeeeenare! Jag vaknade för en halvtimme och märkte att huset var tomt... Dom har antagligen tröttnat på mig och flyttat till Simbave för att slipa mig! Jävla bajs familj.....


JUST KIDDING!!!! ...but seriously....


Nääh men jag antar att alla är på en massa ärenden eller sådan skit. JUSTE mamma väkte mig vid elva. Jag tror att hon sa något... Aja det förblir ett mysterium fören hon kommit hem!
OM hon kommer hem...

Har inget mer att skriva om för jag har ju PRECIS vaknat så... Vi seeees!

om ni undrar så är det 26 punkter i denna text ;)!
 

blir så trött..

Kommer aldrig att orka med dig sen! Jag kommer på alvar inte kunna det! Om vi måste.. okej då är jag tvungen antar jag men om jag kan slippa så kommer vi nog aldrig ses! Om du inte ändrar dig rigält! Vilket du inte kommer att göra p.g.a ja du vet ;).   Jag kommer inte orka med, du kan ta dem första åren visst då jag måste.

Men sen... KYSS MIG I ARSLET!!! 

ni kanske undrar vad detta handlar om men ni har inte en jävla aning! Ni kan heeeeelt omöjligt veta! Dra inga FELAKTIGA slutsatser!

puss och baajs!

"bu-hu! någon som gråter och det är inte jag!"

HAHA! så jävla klock reeeeen säger jag bara! Jag mår dåligt just nu, i ögonen det är som om jag har glasögon på mig som är jätte flottiga på höger glas! och det går inte att tabort!!! BUHUUUU!!! (<- det buhu har inget med rubriken att göra!) Nu kollar jag på smallvile i SMÄÄÄÄÄRTA och i min djupa deprition om att jag inte hittar fjärkontrolen...  SUCK!

Fucking offen!

/colan

hehe...

Sorry på att jag inte bloggat, blev lite så bara hehe! Jag har haft helt okej i skolan denna vecka och det har varit roligt och man har träffat nya människor och såådant skit :).

Vi har många nya lärare vilket är sjukt kul! Sedan har vi lärt oss om rosenbadets (eller hamnens?!) möööörka hemligheter! Jag svär, det var inte trevligt! Sen i går så gick ju jag på NRJ in teh park med bäästa vännerna! Skit kul asso! Vi stog där och rockade! Och jag typ slogtill alla inom en kvadratmeter rumt om mig i huvudet.. woops!
Det var sjukt bra artister! Det ända som förstörde allt var att det i mitten av konsären kom ett gäng ass pakade tonåringar som hoppade på alla i strömmen. Och dem fick hur mycket plats som hälst för att dem BRUTALT knuffade bort folk! JÄVLA CPN! Och en av tjejerna dansade (hoppade upp och ner med typ fyra hopp i sekunden) så att det värkade som om hon jukade mot linn... trevligt.. Men almänt varre skit kul :D!

Puss och bajs!

P.S NÄR JAG HAR LINSER ÄR JAG SKELÖGD!!! O.o

Sleeeeeeep tight!

God natt alla Underbara med stort U!

Mina ögon är fett irriterade efter att jag har hållt på med mina linser och mascara och smuts har hamnat under linserna och sådant. Så nu ska det bli skönt att vila dem och sova sött!

I morrn blirre flooootsbro!
Harre bra alla människor och monster!

LLLLIIINNNSSSEEEERRRR!!!

JEHOOO! Nu sitter jag här i min säng med ett par linser i ögonen and i love it!
Allting blev jätte bra! :D:D:D!

IGENTLIGEN... skulle det ta två tre gånger innan jag fick ta hem dem för att jag måste öva på att ta av och sätta på linserna vilket faktist var lite kruligt i början och jag HÅRT SOM FAN NÖP MIG I ÖGAT NÄR JAG SKULLE TA UR LINSEN! Det gjorde jätte ont men jag tror jag överlever, sen klarade jag det gaaaalaaant!

PROW MAKKA FLOOOOW! just telling ju!


proooowet själv!


pöss!

OMG, HON HAR LINSER OMAG!!!

// x)

Händer mycket idag :).

I dag så ska jag linnsträning (stoppa in linnser i ögonen xP) ska bli cooolt! Sen ska jag på Dans för första gången denna höst termin. Sen ska jag handla matsäck tills i morgon då vi ska åka till flottsbro! :D. 
 
Ska bli feting najs sen så på torsdag så ska jag till NRJ! Ska bli sjukt kul det med :D
Nästa torsdag så ska jag på bio och se VAMPIRES SUCK! hahahahha!


Flottsbro! :D


NRJ!
vampires_suck.jpg vampires suck image by ramifede
and VAMPIRES SUCK!


Jag gillar inte det här...

I don´t like it! I don´t wanna have it like this! It suck (like vampires xD) I miss the time so hard it´s insaaaaane! I miss the time in the 2009! "Best time of my life!"


2009 ÄGDE SÖÖNDER!

Sjuan?!

Shit det känns inte som om jag går i sjuan asså! Det är ingen stor sak men jag trodde att jag skulle känna mig LITE äldre! Dem som gick i sjuan förra året kändes mkt äldre! Men det känns fan heller som om dem är åttor! Eller att dem som gick i åttan (ink. märta) går i nian. Och nästa år börjar JAG i åttan! :O

herre min skapare!
sommar minnen ^^'

Ja, det var helt okej att börja skolan igen men eftersom att jag bara sov.. Hmm. TVÅ SMÅ TIMMAR INATT!!! så käns det lite sämre! Och det är fett najst väder! Men jag har ingen att vara ute med. :(.


peace oooout!

Nu är jag hemma igen!

Jah... em... *host host* Utan linser... Jag hade för mycket förtoende för hur snabbt det skulle gå. Om en MÅNAD kommer linserna sitta på och jag kommer ha vant mig. Så hära kommer procesen gå till:

 1. Du går till optikern och säger att du vill ha linnser tjejen i kassan berättar om planen.

2. Du får en tid hos optikern och han kollar styrkor och skriver ut ett "recept" till dig.

3. Du får tästa en massa linnser och bestämmer dig för ett par.

4. Du får komma dit och öva på att sätta in linnsen. 

5. om du e sämst får du komma dit och öva igen xD.

6. Du får linserna du valt hem skickade eller du hämtar dem hos din optiker. 

Jaa, då vet ni det! Sen i dag ska jag göra i årdning till skolan. Jag och tilda skulle igentligen vara i dag men jag skulle ju åka med linnserna och en massa sådant och fixa så mycket så jag tyckte att vi kunde göra det i morgon  eller ngn annan dag i veckan :) Ja nu vet ni det oxå!

Nu ska jaaaag... :

1. Städa och vika in tvätt i mitt/min rum/garderob.
2. Fixa min väska tills i morgon.
3. Skriva in en massa saker i min almenacka.
4. Träna.
5. Bada!
6. Hårinpakning!
7. Raka benen m.m.
8. Noppa ögonbrynen.
9. Tvätta ansikte.
10. Måla naglarna (tår och fingrar).
11. Sätta fram kläder tills i morgon.
12. Njuta av sista dagen...
13. Skriva dagbok.
14. Läsa "falen ängel" som jag köpte :).
15. Försöka sova.
16. Somna klockan två... -.-

Ah, nu vet ni!

p.s Evert är ett ASS HOLE, han berättar hela filmen jag ska se som han fick nys om AV MIG!! 
häng dig... 

Glasögon... god bye fucker!

God morgon allihopa!

Japp, snart är jag och mamma på väg till huddinge och jag ska skaffa (trumvirvel!) LINSER!!!
Snart inga glasögon! Snart så behöver jag inte behöva se kanten på glasögonen och se dåligt där glaset inte räcker! Inte behöva oroa mig på gympan eller så att dem ska gå sönder eller att dem ska ramla av på grönan!

JAG ÄR FRI FRÅN GLASÖGONENS FÖRBANELSE! Mohahaha!

:D :D :D!

God -gääääsp- morgon!

Hejsan svejsan, I dag har jag inte hunnit med ngt ännu. Har precis ätit lite frulle och nu är mamma och pappa ute och köper en plat tv... VÅRAN FÖRSTA! (a) dem ända tv aparaterna vi har faft har varit lika breda sem dem är långa typ och nu ska vi få platt tv :D! Hehe, Snart börjar mamma skolan och vi med.
Den 23. Inte kul! (höll på att skriva "inte kuk" xD) Och då kanske ska vi äntligen börja göra om mitt rum! Jag fick rum renovering i födelsedags present när jag fylde 12 år. Nu e jag 13 och det har inte hänt ett skit förutom att JAG har tagit bort min bård (tappet grej).

Aja, i dag ska jag till H.C med Linn fast lite senare än vi trott men det gör ingenting :) 
Sen har jag börjat läsa en skit bra bok som heter fallen ängel! (Eller börjat läsa gratis proven och läst ut gratis proven) OCH JAG MÅSTE HA DEN BOKEN! Den e SJUUUKT kul! Det står att dem som gillar twilight kommer älska boken och hell yeah att dem har rätt!

Good bye!

skiiiit bra! :D

alla är mänskliga alla gör misstag.

Jaba jena! Har precis kommit hem från Linn jag har varit där och sovit över! Jätte mysigt :) Vi pratade kollade på film och hade sjukt kul! Vi somnade ungefär vid halv fryra och vaknade vid typ tolv. Sen gick vi på trötta ben och käkade frulle :). Sen så chillade vi i typ en timme och tio minuter sen så var jag tvungen att gå hem. Och nu sitter jag här ensam... Tror jag? Märta kanske e hemma.. Kan kolla det lite senare.

Japp i dag ska jag nog chilla mäst och sen i morgon så ska antagligen jag och Linn till huddinge för att köpa lite saker! Mysigt mysigt :)!


LINN IS THE BEST FUCK THE REST!

Linn du äger! Ja, nu har gullungen hjälpt mig me min blogg och jag är skit nöjd!!!
Nu ska vi... "sova" Höööörs

:D

Godmorgon!

Vaknade av att mamma stormade in i mitt rum och sa att jag skulle gå upp och sedan kommer katterna och atackerar! Sist kommer Evert och DÅ kände jag mig beserad och gick upp! Efteeeeer att jag kelat med katterna!


Ja sen drack jag ett glas mjölk till frukost, e så himla mätt...
HÖRS!

Soft clear-up strips

En liten rengörare...

Fuck off den hjälpte inte...

JUST DEEET!

Glömde det viktigaste typ ;)


Puss och smek säng lek.

Hemma igen!

Tjenare nu har jag kommit hem med ör-ont!
Örat ömmar lite men det är heeeeelt okej för det är det värt! Det blev sjukt snyggt!
Nu har jag två juli stenar i örat.. PÅ örat. Och det bultar lite gran... WHATEVER!

Sen köpte jag en skit snygg svart skin jacka!!! Sen så köpte jag en marinblå tjock tröja och sedan köpte jag en Rosa colage tröja med tryck! (ÅÅÅH VAD JAG ÄR SUGEN PÅ COCA COOOOOLA!!!!)  Sen så gick vi runt lite och köpte lunch och glass! Jätte mysigt, det var sjukt mysigt älskar att shoppa! (specielt för mammas pengar!) DRIIVER! Jag har haft en jätte mysig namsdag! Sedan var mina hål så snygga!!! Jag klippte mig inte i dag det behövdes inte, jag e nöjd med mitt hår. Men lite inpakningar och sådant kan ju inte skada?! ;)

Sen så fulständigt ÄGDE Märta mamma asso! 
Vi satt och åt lunch då kom märta...

Mamma: ska du inte gratta ellen på sin namsdag du har inte glömt va?!
Märta: Ja, Grattis Ellen! #tar upp en present# Varsågod! 
Ellen den bästa: Tack märta!!!

Jag fick en badbomb! :D

Ja som sagt en mysig dag i dag! Nu kommer kläderna!!! (och badbomben)
 
Jag orkade inte sätta på mig kläderna xD
Dem är snygga!! 

Outfit!

Ska bara lite snabbt visa min Outfit sen ska mamma och jag sticka! 
Here it come! 


fuck face jag veeet men det var en bra bild på kläderna ;)
 
Haha vad fint jag sätter bilderna! xD

                                        Övertröja - Bikbok
                                   Blårandigt Linne  -  Bikbok
                                         Yeans shorts  -  GinaTricot
 

//Ellen-pellen

NAMSDAAAAG!

Nu har mitt favorit namn namsdag! ELLEN
Bästa namnet! Just telling you!

Nu har jag precis hoppan in och ut ur duchen och sitter frechig i min säng! Najs or WHAAAT?
  
(jag hade tråkigt och fixade min bild lite)

Snart så ska jag till skärholmen! Jätte mysigt, mamma och jag ska dit och göra lite saker. Sen när vi är klara där så ska vi hämta märta som redan är där med Elin. (från den trevliga lunchen xD)
Sen vill jag bara lägga in en liten döds-annons i min blogg...

Min älskade käraste underbaraste... MP3 ÄR DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖD!
Den sjöng på sista versen i agusti...

Inte kuuuul. Men för att komma bort från det deppiga så kan jag ju skriva vad jag ska göra i skärholmen?!
Ja! Så gör vi!

1. Jag ska klippa mig!
2. Jag ska ta två hål i öronen! (Har velat det sedan i maj! Äntligen så får jag deeet!)
3. Ska kolla på nya mp3:er.
4. Kolla runt med mamma.
5. Äta glass!

Japp det var alllt för mig! Tjena mooors!


Ärre bara jag som har en dregel katt?

OMG! Rille är som en vatten kran.....

Jag har varit med om en av dem galnaste lunchar..

Usch asså, detdära var weeeeerd. Har precis ätit lunch med Märta, Elin och Emelie..
Det kommer jag inte göra på ett tag. Inte bara för att märta ÄLSKAR att reta mig och att vara allmänt störd,puckad, ufo  ec.t...

Nä inte bara det.. Alla konstiga talämnen... Uuuh, Jag vill skydda er bloggläsare för det vi pratade om och skiter i att skriva om det, men ni ska veta att det var fan inte normalt.

En annan grej som e jävligt bra att veta är att man inte ska bråka med märta för när jag gick upp för trappan hörde jag hur hon beskrev hur man ska mörda eller skada ngn....
Jag säger bara såhära: Jag ska aldrig bråka med märta längre.....

USCH!
Sen ska jag byta heather och bakrund m.m! Och jag vet jag har typ inte haft denhära i ens ett halvår.
Men ja..., jag vill byta helt enkelt.


Back to hell..

Japp då var man hemma igen, Det är inte kul.
En obehags känsla kommer långsamt kryppande oh allt börjar bli som vanligt!
Jag saknar landet! Jag saknar lugnet, Jag saknar mina bästa vänner, Jag saknar fridheten!

Men vad kan man göra åt saken?

Ingenting, bara flyta med. Men jag har iaf haft en underbar sommar! Och längtar till nästa!
 

Country...

Country roads take me home to the place I belong West Virginia
mountain momma take me home country roads!

Oooh take me home country roads!

RSS 2.0